Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annemin yillardir gecmeyen egzamasi var.Iltihap ve kasintiyla basliyor ve butun vucuda yayilma yapıyor. Kullanmadığımız ilaç vs .kalmadi.Sadece kortizon ise yaradi ama onun da yan etkileri cok fazla.Onerenileceginiz bir kür var mı?
Annemin yillardir gecmeyen egzamasi var.Iltihap ve kasintiyla basliyor ve butun vucuda yayilma yapıyor. Kullanmadığımız ilaç vs .kalmadi.Sadece kortizon ise yaradi ama onun da yan etkileri cok fazla.Onerenileceginiz bir kür var mı?
Eldeki egzama için ceviz yapragı suyu kürü yaptım tamamen iyileştirdi hemde 10 gün gibi kısa bir surede Deneyin zararı yok Rabbim acil şifalar versin inşallah
3-4 taze cvz yaprağı nı bir sb su ile 5 dk kaynat koyu kahverengi bir su rengi oluyor ve tendirditot gibi kokuyor ılıdıktan sonra pamukla press yap Suyu iki gün kullan sonra yeniden hazırla Gunde 3 kere suruyordum
Canım ben keçi sütlü ve reishi mantarlı sabun satıyorum bu kullananlar egzamaya da iyi geldiğini söylüyorlar bir araştır istersen sana İnstagram adresi de veririm
Canım ben keçi sütlü ve reishi mantarlı sabun satıyorum bu kullananlar egzamaya da iyi geldiğini söylüyorlar bir araştır istersen sana İnstagram adresi de veririm