• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları egzamaya çare lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

NAZLICIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
117
0
96
42
Denizli
arkadaşlar bebeyim 6 aylık egzama rahatsızlığı var napa bilirim yardımcı olurmusunuz benneyaptımki

benım oğlum ıkı aylık canım. egzama vardı. doktor kortizonlu bir krem verdi. bepantenle karıştırıp kullandık düzeldi. sen doktora goturmedın mı?

benim oğlumdada 3 aylıkken çıktı bebeklerde olailiyormuş genelde 1 yaşında geçermiş ama eğer anne yada babada varsa %60 oranında bebektede olurmuş, bizde eşimde var egzama bizimki boynunda ve kulaklarının arkasında olmuştu dr elidel diye bir krem verdi günde 1 kez olmak üzere 10 gün kullandık kestik sonra iyileşti bu krem kortizonlu olmayan en etkin kremmiş

benim kızımda 9 aylıkken çıktı şu an 2.5 yaşında ama halen var . doktorlar alerjik egzama diyor okadar tahlil yaptık tahliller hep temiz çıktı ama neyin alerji yaptığını bulamıyoruz kortizonlu kremlerden kullandığımda gidiyor bıraktığımda tekrar çıkıyor cildi inceltiğinden uzun süre kullanamıyorum ne yapacağim bilmiyorum bilgisi olan ne olur paylaşın hepimize geçmiş olsun

benimde oglumda vardi yuzunde,bir hafta gunde 2 kez kortizonlu krem kullandim,gecti cok sukur,,,,mis gibi oldu,,,

Arkadaşım benimde bebeğimde olmuştu ben kortizonlu krem kullanmak istemedim hemşire bir ark.hematen krem dedi. 1 hafta kadar günde 2 kere yüzünü duru su ile yıkadım kullandım ve geçti arada bi hafif oldu. oldukça sürdüm ve uzun zamandır olmuyor. Geçmiş olsun..

nazlıcık domates patlıcan gibi asitli seylerı bıraz bu donemde en azından hastalıgı atlatana dek az ver yada hıc verme..artırıyorlar.kullandıgın sabuna deterjana dıkkat et.mumkunse yumusatıcı bebek gıysılerıne kullanma.sen parfumluyken onu emzırmeonun tenıne dahı degmesın yani.tozdan nem kapıyorlar cunku.oda parfumu renklı sabunlar parfumlu kullanım esyalari ve gıysılerden bebegını uzak tut.bır dr a danıskı sana krem versın cildi kurudukca artıyor cunku o yuzden en onemlı sey cildi,banyoya dıkkat et..akıl vermek gibi olmasın ama bızdede var egzama ıkayetı olan.ordan bılıyorum..iigunler..

Back