How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Egzama yardım !!

kamenrider90

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
10
0
6
34
İstanbul
Arkadaşlar yaklaşık 1 seneden beri yüzümde kızarıklık oluyor.Yanakları tokat yemiş gibi ve pütürüklü oluyor.İlaçları kullanıyorum geçiyor sonra tekrar oluyor.Kullandığım ilaçlar:Hametan(bi işe yaramıyor) Eumovate merhem (en işe yarayanı) Ne yapmalıyım! Bıktım artık bana yüzün kızarmış demelerinden.Ne yapmalıyım.Yüzüm ne sürsem kızarıyor.Her doktora gittim....Kesin bir çözüm yok mu?? Çok çaresizim.Yüzüm aşırı hassas! yardım,kızlar!:21:

Coresatin sarı krem var onu tavsiye ederim tabi doktoruna da danis .ilk kullanımdan sonra 3 4 ay kayboluyorlar fakat sonra tekrar çıktı bu illet ben de.krem kortizon icermiyormus

Kortizon suz çözüm var egzamaya karşı mail atın görüşelim

Son düzenleyen: Moderatör:
LR aloe vera kremini tavsiye ettiler ,henuz denemedim...Bitkisinden koparıp sürmüştüm iyi gelir gibi oldu...Bende ya kremini yada eve bitkisini almayı düşünüyorum...

LR aloe vera kremini tavsiye ettiler ,henuz denemedim...Bitkisinden koparıp sürmüştüm iyi gelir gibi oldu...Bende ya kremini yada eve bitkisini almayı düşünüyorum...
Kesinlikle iyi gelecektir. İsterseniz bende yardımcı olabilirim gerçekten harika bir ürün ve kullandikca niye daha önce kullanmadım diyeceksiniz ☺

Back