Ego Mu?

Hanımefendi siz neden başka insanların şoförlüğünü yapıyorsunuz kendinize hiç mi sayginiz yok? Hiç böyle bir şey duymadım yani.
Müdür statüsünde biri neden böyle bir şey yapsın ki demek ki çokta önemli bir mevkii de değil ki eziliyor karşılarında. ben bu durumda bunu çıkartırım mevzudan.
ya da bahsetmediği durumlar var yöneticiyle ilgili çarpıtarak anlatıyor. yoksa o kadar olay oluyor almam etmem diyor yönetici tamam diyor ama niye paşa paşa alıyor ki?? normal değil.

Statüsü konusunda yalan söylediğini sanmıyorum ama bir sorun olduğu kesin. Ben, sözleşmede yazmadigi halde, hele de sorun yaşadığım birisini asla ordan oraya götürmem. Böyle saçma şey ne duydum ne gördüm. Yarından itibaren başka bir yol bulsunlar, ben kimsenin özel şoförü değilim demek bu kadar zor değil.

Böyle kadınlardan utanıyorum ya ! Çalışma hayatında kapris , görgüsüzlük, ego yüzde 70 kadınlarda var yani hatta yüzde 80! Erkeklerle bi problem yaşamıyorum kadın olarak ama bazı kadınların talepleri şikayetleri inanılmaz. Siz soğukkanlı kalın, net bir şekilde süreci anlatın bence. Resmen yüzsüzlük yaptıkları. İş anlaşmasında araba varsa ona özel tahsis edilsin yoksa yaptıgı yüzsüzlükle kalsın uyuz.

Araban altından mı alındı ? E kız da ağlıyomuş madem demek ki cidden adam sert konuşmuş . Sen niye istifa ediyosun bacım ne güzel işin var unutulur bunlar , profesyonelce yap işini devam et cool şekilde . Asıl istifa etmen ne alaka sen hatalı değilsin ki ?

Hanımlar bir konuda yanlış bilgilendirme yaptım sanırım. Arkadaşları eskisi gibi evlerinden alıp bırakmıyorum yolumun üzerinden alıyorum. Yani 1 toplu taşıma yapıyorlar.

keşke elimde olsa. işverenimiz lütfen yardımcı ol diyerek bildiğiniz duygu sömürüsü yapıyor.
Kusura bakmasın o zaman servis sağlasın ya da servis güzergahında olmayan insanları işe almasın madem zorluk çıkartıyorlarsa. Bu kız işe girerken 2 vasıta değiştirerek işe geleceğini bilmiyor muydu? Ona buna güvenerek mi girmiş işe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…