Ego Mu?

aslında bunu da düşündüm yapabilir miyim ? alasını yaparım çıkış saatimi 5 değilde 7 ye kadar uzatıp annesi üzerinden yürüsem mi dedim ama bilmiyorum kafam karmaşk ve mutsuzum

aslında bunu da düşündüm yapabilir miyim ? alasını yaparım çıkış saatimi 5 değilde 7 ye kadar uzatıp annesi üzerinden yürüsem mi dedim ama bilmiyorum kafam karmaşk ve mutsuzum
Siz şuan beklediğiniz stilde bir karşılık goremediginiz için kırgın gergin ve sinirli siniz lakin istifa etmek katiyyen akıllıca bir hamle olmaz ve ekmeklerine yağ sürer . Siz hafif dozda bir mobinge başlayın. Dediğiniz şekilde 7ye dek uzatın. Onlar zaten msji alır hatta bir süre sonra kendileri gidip gelmeye başlarlar sizi bekleyeceklerine böylece kurtulmuş olursunuz .

Sizin çıkışta hiç işiniz olmuyor mu? Bugün başka yere uğrayacağım orası çok ters deyin geçin. Bizim şirkette de şirket arabasını kullanan sayısı bir hayli fazla ama kimsenin kimseyi bırakma gibi bir zorunluluğu yok. Evi güzergah üzerinde olanları da kimse kapısının önüne bırakmıyor yol üstünde bir yere bırakıyor.

İş değiştirmeyi düşünebilirsiniz ama istifa etmeyin, madem taksi parasını ödetiyorlar şirkete ödetmeye devam etsinler. Siz bazen işe geç kalın geç çıkın, biraz onlar üzülsün siz değil.

Bu gibi durumlarda çekip gitmek meydanı arsızlara bırakmak demektir. Ben yerinizde olsam gitmem. Biz onurumuzdan çekip gidince bu tip insanlar 'yıldırdım, ben kazandım' diye bakıyor. Çıkış zamanınızda kimseye 'ben gidiyorum' demeden çekip gidin. İpler kopmuş zaten, kimseyi taşıma mecburiyetiniz yok

bugün ne yapacaksınız çok merak ediyorum. bizi de bilgilendirin

Bugün yarın mesaiye kalın. Yarın sabahtan izin alın işe geç gelin.

10 dakikalık mesafeyi de gitsinler bir zahmet. Yani araç sözü verilmediyse bu hanımefendilere yol ücreti verilir bir şekilde gidip gelirler işe. Siz ne alaka? Aynı yere gitseniz yolumun üzeri der bırakırsınız ama işte değilken bile size ne zaman burada olursun falan denmesi saçma yani. İzin almışken işten, onlar için geri mi gelecekmişsiniz? Ne yüzsüzlük bu?
Yerinizde olsam asla muhattap olmam. Araba bana zimmetli,siz nasıl anlaştınız bilemem,beni ilgilendirmiyor,kendi aranızda halledin deyip geçin.

Ben anlamadım adam kızı zaten ağlatmış. Belli ki istedigi şeyleri duymamış kız. Siz neden istifa ediyorsunuz ki zaten istediğiniz bir sonuç çıkmamış mı anlamadım? Bence artık alma bırakma işini yapmayın, zaten kendi kendinize iş çıkarmışsınız. Mesajlara da cevap vermeyin. Müdür de al bırak derse, kimsenin sorumluluğunu alamam, sözleşmede de yazmıyor diyin. İş istifaya geldiyse rahatça restinizi çekin, en kötü ne olabilir zorla size biraktiracak halleri yok.

Istifa etmeyin ama madem göze aldınız bunu x bey'e bu kadınlarla bunca yasanandan sonra iş dışında muhattap olmak istemediğinizi bu sebeple alıp bırakmayacağınızı,aksine zorlanırsanız işten ayrılacağınızı söyleyip rest çekin.
Belki tamam denecek size bunu denemeden bilemezsiniz asla.

Belki adam aglatmadi kız ağlayarak mağduru oynadı. Ki bence öyle müdür kestirip atamadigina göre .

Sömürmeye çalışmışlar, üslubu tarzı hiç hoş değil. Kendini sizinle kıyaslamaya çalışması da cabası.

KIZLAR BIRAKTIM MECBUREN SABAHTA ALDIM İŞTE AMA MÜZİĞİN SESİNİ SON SES AÇIYORUM DÜN GEÇ ÇIKTIM BUGÜNDE GEÇ ÇIKACAĞIM BUNU ÖZELLİKLE SÜREKLİ YAPACAĞIM ANNESİNE DE İÇİM SIZLASA DA VALLA ÇAY KAHVE RİCA EDİYORUM DİYE SÜREKLİ İSTEKTE BULUNUYORUM TATLI TATLI MOBBİNGE BAŞLADIM.

Mobbingin tatlısı olmaz, yaptığınız şey çok ayıp. Getirip götürmek istemiyorsaniz başka bir yol bulun, kadına mobing yapmaya hakkınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…