eğlenmeyi seven izmirli kızlar hadi buyrun tanışalım buluşalımm kaynaşalımm :))

pnyze

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
342
6
318
İzmir
kızlarr mrb. aranızda benim gibi olanlarda vardır mutlaka eğlenelim gezelim kaynaşalımm neredesiniz buluşalımm artıkk yahuu :)))

kızlarr mrb. aranızda benim gibi olanlarda vardır mutlaka eğlenelim gezelim kaynaşalımm neredesiniz buluşalımm artıkk yahuu :)))
ya kimse yokmu hayrett demekki izmirlilerr tanışmayı eğlenmeyi kaynamayı sewmiyorlarr ...

kısss sen beni öldürcen
bayılıyorum konularına:)
ahhh bi bekar olsaydım da İzmir'de olsaydım. altını üstüne geitirirdik beraber:)
ahhh ahhhhhhh

kısss sen beni öldürcen
bayılıyorum konularına:)
ahhh bi bekar olsaydım da İzmir'de olsaydım. altını üstüne geitirirdik beraber:)
ahhh ahhhhhhh

ahh keşkee nerdee valla bende evliyimm eşim anlayışlıdır ama ama kafama göree arkads yokk iştee senin ne işin varr başkaa diyarlardaa yahuu gell burayaaa gelll :)

ahh keşkee nerdee valla bende evliyimm eşim anlayışlıdır ama ama kafama göree arkads yokk iştee senin ne işin varr başkaa diyarlardaa yahuu gell burayaaa gelll :)

ben varıııım :)))
gezmeye çok ihtiyacım var he dersen zıplayalım biyerlere bak çalışmıyorum da bekarım da tam gezmelik arkadaşım anlicaan

ooo sen tam benlikmişin yahuuu tamm tamm süperrr nerdensinn bakemm kızceğizimm :)

karşıyakadan şaziye ben.memnun oldum ehe
valla ressmen arkadaş buldum gönlümce haa.ooh yandan
hadi gel gidiyoruz artık benimlesin

not: sana ulaşabilecegim bi numero bi bişey yollasan bi de özelden mesaj hakkım yok malum

Son düzenleme:

memnun oldum şaziye özele msj attım oku. bende seni bulduğuma sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…