pnyze Guru Kayıtlı Üye 3 Eylül 2011 342 6 318 İzmir 24 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pnyze #1 kızlarr mrb. aranızda benim gibi olanlarda vardır mutlaka eğlenelim gezelim kaynaşalımm neredesiniz buluşalımm artıkk yahuu :)))
kızlarr mrb. aranızda benim gibi olanlarda vardır mutlaka eğlenelim gezelim kaynaşalımm neredesiniz buluşalımm artıkk yahuu :)))
pnyze Guru Kayıtlı Üye 3 Eylül 2011 342 6 318 İzmir 26 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pnyze #2 pnyze .!.: kızlarr mrb. aranızda benim gibi olanlarda vardır mutlaka eğlenelim gezelim kaynaşalımm neredesiniz buluşalımm artıkk yahuu :))) Genişletmek için tıkla... ya kimse yokmu hayrett demekki izmirlilerr tanışmayı eğlenmeyi kaynamayı sewmiyorlarr ...
pnyze .!.: kızlarr mrb. aranızda benim gibi olanlarda vardır mutlaka eğlenelim gezelim kaynaşalımm neredesiniz buluşalımm artıkk yahuu :))) Genişletmek için tıkla... ya kimse yokmu hayrett demekki izmirlilerr tanışmayı eğlenmeyi kaynamayı sewmiyorlarr ...
atnickli selluka Kayıtlı Üye 26 Nisan 2010 753 1 116 Ankara 26 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pnyze #3 kısss sen beni öldürcen bayılıyorum konularına:) ahhh bi bekar olsaydım da İzmir'de olsaydım. altını üstüne geitirirdik beraber:) ahhh ahhhhhhh
kısss sen beni öldürcen bayılıyorum konularına:) ahhh bi bekar olsaydım da İzmir'de olsaydım. altını üstüne geitirirdik beraber:) ahhh ahhhhhhh
pnyze Guru Kayıtlı Üye 3 Eylül 2011 342 6 318 İzmir 26 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pnyze #4 atnickli .!.: kısss sen beni öldürcen bayılıyorum konularına:) ahhh bi bekar olsaydım da İzmir'de olsaydım. altını üstüne geitirirdik beraber:) ahhh ahhhhhhh Genişletmek için tıkla... ahh keşkee nerdee valla bende evliyimm eşim anlayışlıdır ama ama kafama göree arkads yokk iştee senin ne işin varr başkaa diyarlardaa yahuu gell burayaaa gelll :)
atnickli .!.: kısss sen beni öldürcen bayılıyorum konularına:) ahhh bi bekar olsaydım da İzmir'de olsaydım. altını üstüne geitirirdik beraber:) ahhh ahhhhhhh Genişletmek için tıkla... ahh keşkee nerdee valla bende evliyimm eşim anlayışlıdır ama ama kafama göree arkads yokk iştee senin ne işin varr başkaa diyarlardaa yahuu gell burayaaa gelll :)
winefromtears beneklizebra Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 96 1 46 İzmir 31 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pnyze #5 pnyze .!.: ahh keşkee nerdee valla bende evliyimm eşim anlayışlıdır ama ama kafama göree arkads yokk iştee senin ne işin varr başkaa diyarlardaa yahuu gell burayaaa gelll :) Genişletmek için tıkla... ben varıııım :))) gezmeye çok ihtiyacım var he dersen zıplayalım biyerlere bak çalışmıyorum da bekarım da tam gezmelik arkadaşım anlicaan
pnyze .!.: ahh keşkee nerdee valla bende evliyimm eşim anlayışlıdır ama ama kafama göree arkads yokk iştee senin ne işin varr başkaa diyarlardaa yahuu gell burayaaa gelll :) Genişletmek için tıkla... ben varıııım :))) gezmeye çok ihtiyacım var he dersen zıplayalım biyerlere bak çalışmıyorum da bekarım da tam gezmelik arkadaşım anlicaan
pnyze Guru Kayıtlı Üye 3 Eylül 2011 342 6 318 İzmir 2 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pnyze #6 winefromtears .!.: ben varıııım :))) gezmeye çok ihtiyacım var he dersen zıplayalım biyerlere bak çalışmıyorum da bekarım da tam gezmelik arkadaşım anlicaan Genişletmek için tıkla... ooo sen tam benlikmişin yahuuu tamm tamm süperrr nerdensinn bakemm kızceğizimm :)
winefromtears .!.: ben varıııım :))) gezmeye çok ihtiyacım var he dersen zıplayalım biyerlere bak çalışmıyorum da bekarım da tam gezmelik arkadaşım anlicaan Genişletmek için tıkla... ooo sen tam benlikmişin yahuuu tamm tamm süperrr nerdensinn bakemm kızceğizimm :)
winefromtears beneklizebra Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 96 1 46 İzmir 7 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pnyze #7 pnyze .!.: ooo sen tam benlikmişin yahuuu tamm tamm süperrr nerdensinn bakemm kızceğizimm :) Genişletmek için tıkla... karşıyakadan şaziye ben.memnun oldum ehe valla ressmen arkadaş buldum gönlümce haa.ooh yandan hadi gel gidiyoruz artık benimlesin not: sana ulaşabilecegim bi numero bi bişey yollasan bi de özelden mesaj hakkım yok malum Son düzenleme: 7 Ocak 2012
pnyze .!.: ooo sen tam benlikmişin yahuuu tamm tamm süperrr nerdensinn bakemm kızceğizimm :) Genişletmek için tıkla... karşıyakadan şaziye ben.memnun oldum ehe valla ressmen arkadaş buldum gönlümce haa.ooh yandan hadi gel gidiyoruz artık benimlesin not: sana ulaşabilecegim bi numero bi bişey yollasan bi de özelden mesaj hakkım yok malum
pnyze Guru Kayıtlı Üye 3 Eylül 2011 342 6 318 İzmir 9 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pnyze #8 winefromtears .!.: karşıyakadan şaziye ben.memnun oldum ehe valla ressmen arkadaş buldum gönlümce haa.ooh yandan hadi gel gidiyoruz artık benimlesin not: sana ulaşabilecegim bi numero bi bişey yollasan bi de özelden mesaj hakkım yok malum Genişletmek için tıkla... memnun oldum şaziye özele msj attım oku. bende seni bulduğuma sevindim
winefromtears .!.: karşıyakadan şaziye ben.memnun oldum ehe valla ressmen arkadaş buldum gönlümce haa.ooh yandan hadi gel gidiyoruz artık benimlesin not: sana ulaşabilecegim bi numero bi bişey yollasan bi de özelden mesaj hakkım yok malum Genişletmek için tıkla... memnun oldum şaziye özele msj attım oku. bende seni bulduğuma sevindim