• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğlenmeyi seven izmirli kızlar hadi buyrun tanışalım buluşalımm kaynaşalımm :))

pnyze

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
342
6
318
İzmir
kızlarr mrb. aranızda benim gibi olanlarda vardır mutlaka eğlenelim gezelim kaynaşalımm neredesiniz buluşalımm artıkk yahuu :)))

kısss sen beni öldürcen:9:
bayılıyorum konularına:)
ahhh bi bekar olsaydım da İzmir'de olsaydım. altını üstüne geitirirdik beraber:)
ahhh ahhhhhhh:15::17:

kısss sen beni öldürcen:9:
bayılıyorum konularına:)
ahhh bi bekar olsaydım da İzmir'de olsaydım. altını üstüne geitirirdik beraber:)
ahhh ahhhhhhh:15::17:

ahh keşkee nerdee valla bende evliyimm eşim anlayışlıdır ama ama kafama göree arkads yokk iştee senin ne işin varr başkaa diyarlardaa yahuu gell burayaaa gelll :)

ahh keşkee nerdee valla bende evliyimm eşim anlayışlıdır ama ama kafama göree arkads yokk iştee senin ne işin varr başkaa diyarlardaa yahuu gell burayaaa gelll :)

ben varıııım :)))
gezmeye çok ihtiyacım var he dersen zıplayalım biyerlere bak çalışmıyorum da bekarım da tam gezmelik arkadaşım anlicaan :32:

ooo sen tam benlikmişin yahuuu tamm tamm süperrr nerdensinn bakemm kızceğizimm :)

karşıyakadan şaziye ben.:32:memnun oldum ehe :3:
valla ressmen arkadaş buldum gönlümce haa.ooh yandan :8:
hadi gel gidiyoruz artık benimlesin :4:

not: sana ulaşabilecegim bi numero bi bişey yollasan bi de özelden :7: mesaj hakkım yok malum :17:

Son düzenleme:
karşıyakadan şaziye ben.:32:memnun oldum ehe :3:
valla ressmen arkadaş buldum gönlümce haa.ooh yandan :8:
hadi gel gidiyoruz artık benimlesin :4:

not: sana ulaşabilecegim bi numero bi bişey yollasan bi de özelden :7: mesaj hakkım yok malum :17:

memnun oldum şaziye özele msj attım oku. bende seni bulduğuma sevindim:54:

Back