- Konu Sahibi bebisimsanem
Kızlar hatırlarsınız belki bilmem, bir konu açmıştım , eski sevdiğim çocukla ilgili.. Onunla uzun zamandır görüşmüyorduk, yaptıgı hareketler ve basit karakterinden dolayı onu deli gibi sevmeme rağmen kendisiyle iletişimimi kesmiş, acı çeksemde onu hayatımdan cıkarmayı başarmıştım.. 1-2 ay kadar önce ( facede arkadaşımın hesabında ekliydi) arkadaşım facebook hesabına bir fotografımı koymuştu.. Bu basitte gelip fotografıma yüzüm hakkında bir yorum yapmıştı benle dalga gecmişti... Zavallının kendi fotograflarından haberı yok heralde .. Neyse..
Biliyorsunuz kardeşımın hastalıgı vs. derken ben bunu unutmuştum.. Bu gelip bana yine musallat oldu. Durup dururken bana mesaj atmış.. Konuşalım falan diye.. Bizim konuşcak bişeyımız yok dedim. Sonra bana işte ''ben senı unutamadım .. ben sana niye kötü davranıyorum biliyomusun cünkü sen beni çok azarladın hep tersledin ama hiç bi kız senin kadar üzemedi beni , ama senın yerın bende ayrı '' falan filan.. Özür diledi.. Bende sadece tamam diyip kapattım.. Onunla konuştum ama asla onunla eskı günleri açmak gibi bir niyetim yoktu.. Sadece özrünü kabul ettım, büyüklük bende kalsın dedim..
Sonra ikinci gün , yüzsüzlüğün bu kadarı olur..
Bana bebeğim (yanına gülücük koymuş) yazdı
Ben senın nerden bebeğin oluyorum, falan dedim
Eee özrümü kabul ettin dedi..
Ben özrünü kabul ettim ama senınle muhattab falan olucagımı falan mı sanıyosun ? Biraz ağır ol falan dedim
Buda tamam ben gevşeğim , çocugum sen benı sevmıyorsun farkındayım ama ne yapıyım ? falan yazdı
ben cevap vermedim.. kapadım çünkü hem sevmıyorum hemde bu yüzsüzlüklere tahammülüm kalmamıştı.. Bugün yine girdim beyefendi kızlarla resım koymuş, benım acık oldugumu gördü ya hemen kızlarla yorumlaşmalar falan.. Sonra bana bişey yazmıyo aklınca havalandıgını yada benım onu kıskandıgımı sanıyor .. ( yazık ) Bunu bana karşı yaptıgını biliyorum çünkü eskıdende yapardı ve benım için yaptıgını bir keresinde itiraf etmişti..
Bu çocuk benımle resmen gönül eğlendiriyor.. Ben onu sevmıyorum gerçekten sevmıyorum ama içimde ona karşı bi kin var.. O kadar basit ki artık hatsafhalarda.. Bu mu benım layığım dün yalvarıyor, bugün bana hava atıyor..Yazık ya kendıme üzüldüm ama en çokta ona üzüldüm.. Çünkü gözümde o kadar düşük bi seviyedeki.. Şimdi facemden silmedim çünkü silsem aa bak kıskandıda sildi falan havalarına gircekti onun bi yerlerini kaldırmaya hiç niyetim yok.. O benım facemde kalıcak ama yazsa bile artık ne bundan sonra cevap, nede geldiğinde bizim oraya, kendısıyle tek bir kelıme bile etmeyeceğim .. Umursanmayışını izlesin, he benı sevdiğinden değil , sadece onun biyerlerini fazla kaldırdım sanırım o yüzden bu özgüven olsa gerek.. Bundan sonra kendi çapında eğlensın.. Kendıme söz verdım, birdaha F... diye biri hayatımda yok, adı bile geçmez !!!
Son düzenleme: