Eğlen Coş, Sende Burada Muhabbete Koş

nidemek nidemek
konseri ön sıradan dinlicez biletler hazır
ajdarrrrrrrrr

ya kizlar ajdara asigim ne yapcaz simdi simdiden söyleyim yani enisteniz olur sakin yan gözle bakamyin

acaba neyapsam kizllllaaaaaaaaaaaaaaaaar

ajdarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sah saaah dam dam ar ar arrr sahdamar AJDARRRRRRRRRRRRRRRRRR:103:BURDAN BAKINCA

yav kizlar kiz kiz kiz lar lar lar lar kizlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:nirdesinz ki gundur guya tanisalim kaynasalim dedik yohsunuz gayri nirdeniz huhuhu

bende enisteniz yav tövbe tube allhim yarabbim neyse
ajdarin halay versiyonunu izledinizmi bende sizin yoklugunuzda acip acip halay cekiyom haydi kizlar gelined hep beraber halaya tey tey tey tey ulülülülüüüüüüüüüüüüü

günaydın nasılsınız kızlar
iyidir abla sen nasılsın

töbe yarabbim
ne enişte ama
gece rüyama girse ajjdarar ajdaar diye kabusum olr
ablamın küçük kızı var 1 yaşında tele çektim
ona dinletiyom çocuk bikere ürküyo ajdar ajdar diye bağırınca
hehe çok komik ya

canım yerını buldum ya tamam.cep ten çok sinir bozucu yalnız internet.seri olamıyosun,rahat rahat gulemıosun:)klavye basına gectıgm gun sakır sakır dökerım ıns

Son düzenleme:
Sorun ne hadi söyleyin ya çatladım meraktan kötü bir şey yoktur umarım

canım yerını buldum ya tamam.cep ten çok sinir bozucu yalnız internet.seri olamıyosun,rahat rahat gulemıosun:)klavye basına gectıgm gun sakır sakır dökerım ıns

canım oturman yasakmı
ya kıyamam
valla yakınolsaydık gelirdim bi sıcak çorba yapardım
sohbet ederdik
evi sen tarif ederdin temizler düzeltirdim kuzum girince kk ya gel yazışırız

hosbuldum merve.ıyısın umarım,ee ne kaynatıyosunus bacılar?haberler sızde,bende ic acıcı bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…