- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- Konu Sahibi niluferarda
tanem nesin necisin anlamadım ama
topik
açtığımızdan beri okumaktasın
bi yaz bakalım
sende katıl
topik
bi yaz bakalım
sende katıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozel mesajda attim ama
tanem nesin necisin anlamadım ama
topik
bi yaz bakalım
sende katıl
meraba ben sadeçe okuyodum
nilüşşş müşteri mi topluon kız
kız ne müşterisi gelen gelir
kapımız açık pardon topiğimiz açık hehehe
ne oldu anlat bakalımslmmm azıcık keyfiniz varsa almaya geldim. çok ihtiyacım var da
eee ben geldım işmdide siz yoksunuz
ne oldu anlat bakalım
yardımımız olursa okey
e çok naza çektin bacım geldedik şimdi tükkanı kapatıyoz hehehe
heheh kociş varda bizde anavatan kan ağlıyo orjinal kırmızıherkes kırmızı iç çamasırını giymiş yılbasına giriyor biz yalnızlarda burda muhabbet ediyoruz hayat işte :)
yaz ne gelirse aklına anacım sen başla biz muhabbetine göre yazarız sananaz degılde bekide ne yazaçagın bılememe
bi çok şeyden dolayı keyifsizimde. en çok keyfimi kaçıran eski sevgilim. aşırı kıskançlıklarından dolayı ayrılmıştım. bi ara adım attım baktım kendini naza çekiyo uğraşman lazım falan dedi. bende gelemem o tür nazlara aramadım varsay dedim. daha dün facesine baktım gitmiş yeni sevgili yapmış yaaa ben daha fotomuzu ve onun numarasını hala silmemişken onun yaptığına bak
heheh kociş varda bizde anavatan kan ağlıyo orjinal kırmızı
heheh
yaz ne gelirse aklına anacım sen başla biz muhabbetine göre yazarız sana
eylen çoş hayat kısa ve bi okadarda boş
ama nereye kadar gider ki bu şuursuzca eğlen coş havaları. çok piss hırs yaptım gitcem diyetisyene çıtır olcem. ben koşucağıma onlarda koşsun huleynnn. baktım mantığımda ki erkeği buldum evlenirim bile
OOooo topiğe bakk hayırlı olsunnn
sağol bebem nerlerdesin sen ya kaçak
heheheh bende geldim uleyn..............