- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Sizin esnek dusunme beceriniz var mi peki? Bana inatla cevap vermediginize gore ben hakliyim ve yazacak cevabiniz yok.Bence hazirlamiyor.Esnek düşünebilme becerisi kazandırdığını düşünmüyorum.Hayattaki en önemli beceri farklı durum ve olaylara karşı farklı çözüm önerileri getirebilmesi bana göre.
Ağbi yarış atı gibi sınava şeyapıyolarSizin esnek dusunme beceriniz var mi peki? Bana inatla cevap vermediginize gore ben hakliyim ve yazacak cevabiniz yok.
Evet sizi dinliyorum, egitim sistemimizin hangi yonunu elestiriyorsunuz ya da hangi ulkenin sistemi sizce daha iyi?
Tamam da bu neden kendi tipini begenmeyen, milletinin huyunu suyunu sorgulayan, 19 yasindaki bir genc kizi bu kadar rahatsiz ediyor. Oku gec, hepimiz bunu yaptik. Turev ontegral ogrettiler diye agladigimi hic hatirlamiyorumAğbi yarış atı gibi sınava şeyapıyolar
işte milletin huyu suyu fikri arasında eğitim sistemini beğenmeme de var mı bilmesi lazım. En doğru fikre anketlerle ulaşmaya çalışıyo.Tamam da bu neden kendi tipini begenmeyen, milletinin huyunu suyunu sorgulayan, 19 yasindaki bir genc kizi bu kadar rahatsiz ediyor. Oku gec, hepimiz bunu yaptik. Turev ontegral ogrettiler diye agladigimi hic hatirlamiyorum
Ben sınavlara hazırlanırken çok sövdüm valla benim ne alakam var bunla diye snnsjdTamam da bu neden kendi tipini begenmeyen, milletinin huyunu suyunu sorgulayan, 19 yasindaki bir genc kizi bu kadar rahatsiz ediyor. Oku gec, hepimiz bunu yaptik. Turev ontegral ogrettiler diye agladigimi hic hatirlamiyorum
En dogru fikre ulasinca ne olacakişte milletin huyu suyu fikri arasında eğitim sistemini beğenmeme de var mı bilmesi lazım. En doğru fikre anketlerle ulaşmaya çalışıyo.
En olmak istiyorum diyo bu en bok gibi bi toplumun eni ama mühim değilEn dogru fikre ulasinca ne olacak
Olamaz ki, sen hic obsesif ya da troll bi en gordun mu?En olmak istiyorum diyo bu en bok gibi bi toplumun eni ama mühim değil
Ben en görmedim hiç neverOlamaz ki, sen hic obsesif ya da troll bi en gordun mu?
Gittinzmi pskiyatri yeBence hazirlamiyor.Esnek düşünebilme becerisi kazandırdığını düşünmüyorum.Hayattaki en önemli beceri farklı durum ve olaylara karşı farklı çözüm önerileri getirebilmesi bana göre.
Gittim bipolarmisim.4 çeşit ilaç kullanıyorum şu an ve bir yandan da çare peşindeyim.Ama profun şu sözü bana umut verdi seni eski haline dondurucez dediGittinzmi pskiyatri ye
Eski halim:ÇOK çalışkan,derslerine son derece ilgili ve hırslı,başarılı biri.Gittim bipolarmisim.4 çeşit ilaç kullanıyorum şu an ve bir yandan da çare peşindeyim.Ama profun şu sözü bana umut verdi seni eski haline dondurucez dedi
Sanırım manim yüzünden ders çalışamıyorum.Eski halim:ÇOK çalışkan,derslerine son derece ilgili ve hırslı,başarılı biri.
Sen inan geçer zaten be amaaan daha çok gençsin halledersin.Gittim bipolarmisim.4 çeşit ilaç kullanıyorum şu an ve bir yandan da çare peşindeyim.Ama profun şu sözü bana umut verdi seni eski haline dondurucez dedi
Kafanı güzelliğe ona buna yorma , nasıl daha başarılı ,topluma verimli olabilirim diye bunları düşün, calistikca saçma sapan şeyler aklına gelmezGittim bipolarmisim.4 çeşit ilaç kullanıyorum şu an ve bir yandan da çare peşindeyim.Ama profun şu sözü bana umut verdi seni eski haline dondurucez dedi
Diğer insanların cok çaba sarf ederek elde ettiği ya da edeceği şeyler benim için çok anlık sanki istediğim zaman sahip olabilirim.(mesela odtu psikolojiye girmek) Cok havada hissediyorum kendimi ayaklarım yere sağlam basmıyor. Hayat çok kıymetsiz ve hatta boş bile olabilir.Sen inan geçer zaten be amaaan daha çok gençsin halledersin.
Eski halime dönünce otomatikman hirlsanicam calisicam insaallah.Su an tek sorunum her şeyin çok havada kalması benim için,hirslanamamam ve hiçbir şeyi harekete gececek kadar çok isteyememem.Sanki her şeye anında sahip olabilirmisim gibi geliyor.Bu çok sinir bozucu bir şey.Ders çalışmaya anlam yukleyemiyorum bu yüzden.Kafanı güzelliğe ona buna yorma , nasıl daha başarılı ,topluma verimli olabilirim diye bunları düşün, calistikca saçma sapan şeyler aklına gelmez