Orijinal disney lisanslı mickey mouse arabası alt tarafında kırıklar var sergileme amaçlı alabilirsiniz oyuncak olarak pek kullanışlı olmaz. Pahalı bir urundu bu hasarı yüzünden fiyatı uygun. 10 TL.
Diğer konuma da bakabilirisniz. Link aşağıda. Hakkımdaki yorumlara alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri başlığından ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar 100 lira üzeri kargoyu ben karşılıyorum.
Her karakter farklı bir şekilde açılıyor buda bebeğin el becerisini geliştiriyor. Termizdir. Fisher price neşeli böceklere benzer ama onda 3 figür var bunda 5 ve hayvanlı olması ilgi çekiyor. 30 TL.
Diğer konuma da bakabilirisniz. Link aşağıda. Hakkımdaki yorumlara alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri başlığından ulaşabilirsiniz.
Sıfır ayarındadır bir iki kez kullanıldı.kumanda dan kontrol ediliyor yürüyebiliyor. 4 fonksiyonu var. Nette en ucuz 129 liraya satılıyor. Furreal tarzı köpekler tüy çıkardığından pluto çok ideal küçük çocuklar için. 50 lira.
Kullandık ancak sorunsuz. Kumandası ile birlikte. 30 TL
Çocuğunuzun ilk uzaktan kumandalı robotu;
komik bir biçimde sallanarak yürür, ışıl saçar,ses çıkarır ve kıkırdar. Bebek robotu küçük çocuklar için idealdir. Kızılötesi ışıklı kontrol ünitesindeki büyük düğmeye nasılarak kolayca çalıştırılabilir.
AA 1.5V - 3AAA 1.5V pille çalışır
12. aydan itibaren kullanım için idealdir
Kullanılmıştır. Kafasının sağ tarafında minik bir dikiş açılması var ama uzun zamandır böyle. Dikilebilir. Kullanıma engel değil böylede kalabilir. 20 TL
Lamaze Robot Rusty
Markanın Ait Olduğu Ülke: İngiltere
Hitap Ettiği Yaş Aralığı:0-24 ay
Özellikleri:
Bebeğinizin zihinsel gelişimini ve hayal gücünü destekleyen çok çeşitli özellikler ile tasarlanmıştır.
Çift taraflı oyuncak! Robot Rusty’nin kafasının altındaki mekanizma sayesinde gövdesi çift taraflı kullanılabiliniyor.
Maxibot robot . programlanabilir diyor nette benim bilgim yok hiç uğraşmadık. Netten bakabilirsiniz. Pil yatağı çok az korozyonludur ancak çalışıyor. 50 lira
3 adet oyuncak scooby doo koleksiyonundan. Biri ışıklı birinde aynada yüz beliriyor diğeride yine hareketl bir oyuncak yanında hotwheels maeka zombie li oyuncak hediye çevirdikçe zombie yaklaşıyor. Hepsi 10 lira.