2. el oyuncak arıyorum bebeğim için...
bebeğiniz kaç aylık ?bende lamazenin kübü ,tırtılı ,tavus kuşu ,kitabı var birde bileklik ve çorapları var çıngıraklı bileklik ve çoraplar 15 er tl takım olursa 25tl diğerleri 30 tl ilgilenirsen resim eklerim oyuncaklar sıfırdır
bebeğim 5 aya girecek. fotoğraf eklerseniz çok sevinirim
mrb günaydın
ben de bunlar var
ilgilenirsen hepsini 45 tl den verebilirim
sadece yürüme arkadaşım e bebekte 45 tl
bendeki de sıfır gıbı
Eki Görüntüle 781623 Eki Görüntüle 781624 Eki Görüntüle 781625 Eki Görüntüle 781626 Eki Görüntüle 781627 Eki Görüntüle 781628 [/Q yürüme arkadaşına ihtiyacım yok doktorumuz kullanmamamızı tavsiye etti kitap ve diğerlerinden bendede var ilginize çok teşekkür ederim
bende yürüme yardımcısı almayı düşünüyordum doktorunuz neden tavsiye etmedi söyleyebilirmisiniz teşekkürler[/Qyürüteç ve benzeri şeyleri kullanmamamızı söyledi doktor çünkü bacak kemiklerinde açıklık oluyormuş yani kemikler eğiliyormuş ileride yürümesinde farklılıklar oluşuyor.çevremdede birkaç örnek var.kanguruda buna dahil.bi arkadaşım çok fazla kanguru kullandığı için bebeğin bacaklarında açıklık oldu var bi alet taktılar belden aşağısına.yürüteçdede oluyormuş bizim doktor öyle söyledii ben kullanmayacağım..
bende yürüme yardımcısı almayı düşünüyordum doktorunuz neden tavsiye etmedi söyleyebilirmisiniz teşekkürler[/Qyürüteç ve benzeri şeyleri kullanmamamızı söyledi doktor çünkü bacak kemiklerinde açıklık oluyormuş yani kemikler eğiliyormuş ileride yürümesinde farklılıklar oluşuyor.çevremdede birkaç örnek var.kanguruda buna dahil.bi arkadaşım çok fazla kanguru kullandığı için bebeğin bacaklarında açıklık oldu var bi alet taktılar belden aşağısına.yürüteçdede oluyormuş bizim doktor öyle söyledii ben kullanmayacağım..
daren hanım bende anlamamıştım neden zararlı dediğinizi zaten benim yürüme arkadaşım yürüteç değildi yukarda size resmini yollamıştım çocuk yürümeye başladıktan sonra onu alıyor elinde sürüyor ışıklı sesli olduğu için çocuğu yürümeye sevk ediyor
siz galiba size yolladığım resimlere bakmadan yorum yapmışsınız isterseniz yukarda resmi var
daren hanım bende anlamamıştım neden zararlı dediğinizi zaten benim yürüme arkadaşım yürüteç değildi yukarda size resmini yollamıştım çocuk yürümeye başladıktan sonra onu alıyor elinde sürüyor ışıklı sesli olduğu için çocuğu yürümeye sevk ediyor
siz galiba size yolladığım resimlere bakmadan yorum yapmışsınız isterseniz yukarda resmi var
evet haklısınız yürüyeç değil ama benim bebeğim daha çok küçük ve ilk bebeğim olduğu için biraz pimpirikliyim kusura bakmayın...ilerde belki yürüteç değil ama bu tür bir şey düşünebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?