Bebek İkinci El Eğitici oyuncak arıyorum,İzmit'ten!

6 ADET BEBEK OYUNCAĞI HEPSİ MARKALI HEPSİ İÇİN TEK FİYAT TAM İSİMLERİ YAZILI NETTEN BAKABİLİRSİNİZ 2 OYUNCAĞI ALABİLECEĞİNİZ FİYATA HEPSİNİ GÖNDERİYORUM.50 TL.
DSC08679.JPG
SORULARINIZ İÇİN MESAJ ATIN

1.BONDİGO UYKU ARKADAŞIM ASLAN ( ORTASINA BASINCA SES ÇIKARMASI GEREKİYOR ANCAK MEKANİZMASI ÇIKMIŞ ELLERİ ÇINGIRAK OLARAK KULLANILABİLİYOR)

2.Chicco Tatlı Ayı Teddy Bebek Oyuncak ve Dişlik

3.FİSHER PRİCE AKTİVİTE KİTABI (EĞİTİCİ ÇİFTLİK ARKADAŞLARIMIZI SAYALIM)

4.FİSHER PRİCE MAMA SANDALYESİ OYUNCAĞI

5.Playgro Titreşimli Çek-Bırak Kaplan

6.ELC HACI YATMAZ

İç içe geçen renkli kaplar olabilir.Aslında Fisher price eğitici köpekçiğin piyanosunu istiyorum ama bulabilir miyim bilmiyorum.Yada aynı tarz oyuncaklar olabilir.

takas ya da 2. el aldıklarınızın temizliklerini nasıl yapıyorsunuz? aslında başka bir konu ama merak ettim

Ben bu zamana kadar bir ürün aldım.O da yıkanabilir bişeydi.Konuya oyuncak olarak bakarsak.Pilli olanlar ancak silinebilir,yıkanabilecek durumda olanlar yıkanır.Oyun halısı,peluşlar falan.

Ben bu zamana kadar bir ürün aldım.O da yıkanabilir bişeydi.Konuya oyuncak olarak bakarsak.Pilli olanlar ancak silinebilir,yıkanabilecek durumda olanlar yıkanır.Oyun halısı,peluşlar falan.

tşkler nayko, başka bir yere konu açtım bununla ilgili, ne zamandır düşünüyordum zaten, arkadaşın başlığını boşyere oyalamayım diye, çok saol ilgin için:=)

tşkler nayko, başka bir yere konu açtım bununla ilgili, ne zamandır düşünüyordum zaten, arkadaşın başlığını boşyere oyalamayım diye, çok saol ilgin için:=)
Rica ederim.Hepimiz isteriz 0 ürün almayı ama bazen şartlar el vermiyor.Bazen 0 ayarında ürünlerde oluyor.Elinde aynı üründen 2 tane olan satıyor,çocuğun ilgisini çekmeyen oyuncak vs. oluyor onlar satılıyor takip etmek lazım sürekli.

Back