Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElEğitici oyuncak arıyorum,İzmit'ten!
İç içe geçen renkli kaplar olabilir.Aslında Fisher price eğitici köpekçiğin piyanosunu istiyorum ama bulabilir miyim bilmiyorum.Yada aynı tarz oyuncaklar olabilir.
Ben bu zamana kadar bir ürün aldım.O da yıkanabilir bişeydi.Konuya oyuncak olarak bakarsak.Pilli olanlar ancak silinebilir,yıkanabilecek durumda olanlar yıkanır.Oyun halısı,peluşlar falan.
Ben bu zamana kadar bir ürün aldım.O da yıkanabilir bişeydi.Konuya oyuncak olarak bakarsak.Pilli olanlar ancak silinebilir,yıkanabilecek durumda olanlar yıkanır.Oyun halısı,peluşlar falan.
tşkler nayko, başka bir yere konu açtım bununla ilgili, ne zamandır düşünüyordum zaten, arkadaşın başlığını boşyere oyalamayım diye, çok saol ilgin için:=)
tşkler nayko, başka bir yere konu açtım bununla ilgili, ne zamandır düşünüyordum zaten, arkadaşın başlığını boşyere oyalamayım diye, çok saol ilgin için:=)
Rica ederim.Hepimiz isteriz 0 ürün almayı ama bazen şartlar el vermiyor.Bazen 0 ayarında ürünlerde oluyor.Elinde aynı üründen 2 tane olan satıyor,çocuğun ilgisini çekmeyen oyuncak vs. oluyor onlar satılıyor takip etmek lazım sürekli.