yaaaaaaaaa bir sürü şey yazmıştım hepsii gittiiiii mafoldumben
benim kızımda okumayı söktü teletexten kaydirigubbakcemile3noolmuş yani sizinkiler spiker olmuşsa kaydirigubbakcemile3
ya benim kızım hala baybay bile yapmıyor.1-2 kere yapmıştır sadece.parmağıyla hiç bir şeyi göstermez.konuştuğu kelimelerde anne baba dede mama meme.başka bişey yok.top,balon,dolap,çekmece karıştırma,eşyaları birbirine yada bir yerlere vurmak,çıkarttığı seslerden mutlu olmak en sevdiği şey.bir de cee,kaçtım kaçtım,yakaladım yakaladım,beni bulamazki,sağ elimde 5 parmak,sol elimde 5 parmak say bak say bak oyunu vs.. bilinen bebek oyunları.organların dada elini ve ayağını biliyor.elini öpeyim deyince lini uzatıyor.ayağını koklayayım deyince ayağını uzatıyor ama nerde hadi göster elini dersen göstermiyor.oyuncaklarıyla çok kısa süreli oynuyor hemen sıkılıyor.legoları var büyük parçalı onları ben takıyorum o söküyor.eletronik aletleri kabloları çok seviyor.
üzerinde 6 ay+ yazan şekilleri yaerleştirme oyuncaklarından almadım ben henüz ama artık alıcam.benim kızım 6 aylıkken mümkün yapamazdı çünkü henüz desteksiz oturamıyordu.
bu yaşta oyuncakla değil insanlarla oynamayı daha çok severlermiş bu yüzden de oyuncaklardan çabuk sıkılmaları çok normal.
andinama ve remediosuma aynen katılıyorum.kırmızı don olayına gelince dostluğumuzsamimiyetimiz kıskanılmasın lütfen