• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eger hayatta ise 10 yasindadir acaba suan nerede ne yapiyor :(

bu ne ya!!
konu açılalı uzun zaman olmuş ama hayret..
abiniz hadi sorumsuzun teki, siz de bildiğim kadarıyla hamilesiniz, ama yerinizde olsam hemen kanalı arardım
ve o kadına kesinlikle ulaşırdım
bu çok büyük birşey, o kız sizin yeğeniniz
nasıl böyle sabırla bekleyebiliyorsunuz

Kızlar bikacgundur abimin oğlu yeğenim annemde kalıyor bende hastane sebebiyle burdayim kendisi sekiz yaşında.abim çok hızlı bir gençlik yasadi daha 18yasinda romanyali bir kız arkadasi vardi sonra sayısız kız arkadasi oldu onbiryil kadar önce falanda bir kız kaçırmıştı kız hamileydi bir kizlari olmuştu nikahlari yoktu sonra abimle görüşmedik kayboldu tekrar piyasaya ciktgnd Ayrıldık dedi smdki yengemle dokuzyil kadar önce nikahla evlendi..ama evlenene kadar çok kimsenin canini yaktı :(buarada diğer kiz Noldu annesinden ayrildn bebek senin bebegin dedigmzde deildi dedi ama abim çok vicdansız ve kolaylıkla yalan söyleyebilen biridir gcensene de başka bir kızı kandırmış bekarim dye tatile gtmisler kız bundan çocuk bile aldirmis sonra bizi faceden bulmuştu perisandi ama elimizden bişey gelmedi :( yengem affetti bosanamadi..ama bana öyle geliyorki o kız Abimindi yoksa okadar sahip çıkmazdı çok sorumsuzdur sonra annesiyle ayrilincada bıraktı sonra birgün yillar sonra o kadınla ilgili serap ezgunun programında o kızın yani abimin kizinin annesi dediğim kadinin resmi ile bir bakici programa çıktı isimden tanıdım zaten resmi goruncede emin oldum..başka bir oğlu daha olmuş beraber oldgu adam cezaevindeymis kadin bakıcıya bırakıp kaçmış bakıcı onun için çıkmıştı çocuğu kimse almıyor diye.demekki abimden sonra yeniden cocugu oldu onu bakiciya birakti ama kız nerde acaba:( bu yegenimi çok seviyorum ama o kizada yazik ya kimbilir nerde napiyor :(( buarada abim onu yok saydı benim değildi diyor yengem evlenirken duymuştu sonuna kadar inkar etti karistiramamda abim inkar ettikten sonra..aklıma geldi yeğenimi görünce :((

PNRZNR57 her gün yeni bir konu. yarınkini merakla bekliyoruz.
karışık olmuş biraz, anladığım bir abin var bir sürü insanın canını yakmış. bir sürü kızı hain tuzaklara düşürmüş çocuk vs aldırmışlar. ama biri doğurmuş galiba. sonra başka birinden de çocuk sahibi olmuş o kadın. sonra tv ye çıkmış. sen de onun kızını mı düşünüyorsun? nasıl bu kadar eminsin abinin olduğundan?
kaldı ki abin hain bir sapıktı diyelim kızlar aklını kullanıp düşmesinler tuzaklarına.. hata iki yönlüdür.

Evet bu forumda oldukça rahatlıyoruz, ama dikkatli olun sonradan pişman olabilirsiniz.
KK hanımları çok dikkatlidir, kaldıki benimle aynı fikirde olanlarda olmuş.
İleride açtığınız bir konuda, konunuzla ilgili değil toplam tüm konularınızla değerlendirilirsiniz. Ve amacınıza ulaşamazsınız.
''sen zaten şöylede konu açmıştın'' sen zaten sorunlu bi insansın'' gibi.
bunun örneklerini görüyoruz çünkü.
yine siz bilirsiniz tabiki...

Pisman olacagim bir konu hiç açmadım abimin kızı içinde inkar etsede uzuldum konuyu acali uzun zMan oldu zaten ..bir amacım yokki paylaşmak dışında amacıniza ulasamazsiniz derken ne kasettiginizi anlayamadım.benim genel açtığım konular Hamileyim ,geçmişimde kötü birşey yaşadım,vicdan azabı çekiyorum,abimin yaptığı kötülük yüzünden belki başıma kötü bişey geldi dye düşünüyorum bazen bunları paylaştım yalan paylastigim hicbisey yök..genel olarak konularimi okuyup degerlndrsinler bir sorun olmayacaktir.

bu ne ya!!
konu açılalı uzun zaman olmuş ama hayret..
abiniz hadi sorumsuzun teki, siz de bildiğim kadarıyla hamilesiniz, ama yerinizde olsam hemen kanalı arardım
ve o kadına kesinlikle ulaşırdım
bu çok büyük birşey, o kız sizin yeğeniniz
nasıl böyle sabırla bekleyebiliyorsunuz
Serap ezgunun programiydi ama suan yayında yok canim...muhtemelen benim yeğenim abim yalan söylüyor

PNRZNR57 her gün yeni bir konu. yarınkini merakla bekliyoruz.
karışık olmuş biraz, anladığım bir abin var bir sürü insanın canını yakmış. bir sürü kızı hain tuzaklara düşürmüş çocuk vs aldırmışlar. ama biri doğurmuş galiba. sonra başka birinden de çocuk sahibi olmuş o kadın. sonra tv ye çıkmış. sen de onun kızını mı düşünüyorsun? nasıl bu kadar eminsin abinin olduğundan?
kaldı ki abin hain bir sapıktı diyelim kızlar aklını kullanıp düşmesinler tuzaklarına.. hata iki yönlüdür.

Canim konu yeni değil eski ama yorum yapılmış oyuzden ilk sayfada çıkmış..

Valla o küçük kız adına üzüldüm ama aradan 10 yıl geçmiş, o kadar yıl sonra bunu düşünüp kendinize dert etmeniz pek sağlıklı değil bir de hamileymişsiniz galiba yapmayın yani

Son düzenleme:
Serap ezgunun programiydi ama suan yayında yok canim...muhtemelen benim yeğenim abim yalan söylüyor

siz hiç merak etmiyor musunuz dicem de merak edip sormuşsunuz ama bize sormayın bence tv kanalıyla görüşün mutlaka bulursunuz
program kalkmış olsa da bilgiler mevcuttur
ben olsaydım yerle bir ederdim, yine de bulurdum yeğenimi
yani sonuçta yeğen, can, başka birşeye benzemez ki...

Valla o küçük kız adına üzüldüm ama aradan 10 yıl geçmiş, o kadar yıl sonra bunu düşünüp kendinize dert etmeniz pek sağlıklı değil bir de hamileymişsiniz galiba yapmayın yani

Hamile deilken bukadar hissetmiodm ara ara aklıma tabiki geliyordu ama yaşımda küçüktü ama hamile kalınca annemde kalan yeğenimi görünce onuj hayati boyunca görmeyecegi bi ablasi olduğu aklıma geldi hassas birgunde konuyu açtım konu eski aslında da yorum yapılınca tekrar çıkmış..üzülüyorum dusunnce ama dokuz ongun içinde kendi dogumum olucak yani bu isle ilgilenmem zor:(

siz hiç merak etmiyor musunuz dicem de merak edip sormuşsunuz ama bize sormayın bence tv kanalıyla görüşün mutlaka bulursunuz
program kalkmış olsa da bilgiler mevcuttur
ben olsaydım yerle bir ederdim, yine de bulurdum yeğenimi
yani sonuçta yeğen, can, başka birşeye benzemez ki...

Oraya katılan dadı da bulamadiki kadını ondaki çocuk erkekti benim aradığım.bebek kız...bu arastrmlri yapabilcek kdr güçlü deilim suanda bide duyulup yengem abim vs ortalik karışsn istemiorm esim duysa sanane diycek doğumdan snra ise falan başlayınca kimseye belli etmeden arastrmya devam edip bi yardım etmek istiorm bulursam

Hamile deilken bukadar hissetmiodm ara ara aklıma tabiki geliyordu ama yaşımda küçüktü ama hamile kalınca annemde kalan yeğenimi görünce onuj hayati boyunca görmeyecegi bi ablasi olduğu aklıma geldi hassas birgunde konuyu açtım konu eski aslında da yorum yapılınca tekrar çıkmış..üzülüyorum dusunnce ama dokuz ongun içinde kendi dogumum olucak yani bu isle ilgilenmem zor:(

seni anlıyorum anne olunca duygular alt üst oluyo hele bide kucağına al göreceksin abinin gerçekten yatacak yeri yok allah affetsin çok can yakmış birde çocuk yapmış günahına girmiş kadının adıyla emniyete nüfus müd.gidebilirsin belki bu şekilde yeğeninede ulaşabilirsin belki bakıcıda yapmış olabilir bunları ama yine şansını dene o kıza acıdım yaa yazık 2dk bi heves için dünyaya geldi ve kimse kabul etmedi ...

Back
X