Kızlar bikacgundur abimin oğlu yeğenim annemde kalıyor bende hastane sebebiyle burdayim kendisi sekiz yaşında.abim çok hızlı bir gençlik yasadi daha 18yasinda romanyali bir kız arkadasi vardi sonra sayısız kız arkadasi oldu onbiryil kadar önce falanda bir kız kaçırmıştı kız hamileydi bir kizlari olmuştu nikahlari yoktu sonra abimle görüşmedik kayboldu tekrar piyasaya ciktgnd Ayrıldık dedi smdki yengemle dokuzyil kadar önce nikahla evlendi..ama evlenene kadar çok kimsenin canini yaktı
buarada diğer kiz Noldu annesinden ayrildn bebek senin bebegin dedigmzde deildi dedi ama abim çok vicdansız ve kolaylıkla yalan söyleyebilen biridir gcensene de başka bir kızı kandırmış bekarim dye tatile gtmisler kız bundan çocuk bile aldirmis sonra bizi faceden bulmuştu perisandi ama elimizden bişey gelmedi
yengem affetti bosanamadi..ama bana öyle geliyorki o kız Abimindi yoksa okadar sahip çıkmazdı çok sorumsuzdur sonra annesiyle ayrilincada bıraktı sonra birgün yillar sonra o kadınla ilgili serap ezgunun programında o kızın yani abimin kizinin annesi dediğim kadinin resmi ile bir bakici programa çıktı isimden tanıdım zaten resmi goruncede emin oldum..başka bir oğlu daha olmuş beraber oldgu adam cezaevindeymis kadin bakıcıya bırakıp kaçmış bakıcı onun için çıkmıştı çocuğu kimse almıyor diye.demekki abimden sonra yeniden cocugu oldu onu bakiciya birakti ama kız nerde acaba
bu yegenimi çok seviyorum ama o kizada yazik ya kimbilir nerde napiyor
( buarada abim onu yok saydı benim değildi diyor yengem evlenirken duymuştu sonuna kadar inkar etti karistiramamda abim inkar ettikten sonra..aklıma geldi yeğenimi görünce
(