Kızlar bikacgundur abimin oğlu yeğenim annemde kalıyor bende hastane sebebiyle burdayim kendisi sekiz yaşında.abim çok hızlı bir gençlik yasadi daha 18yasinda romanyali bir kız arkadasi vardi sonra sayısız kız arkadasi oldu onbiryil kadar önce falanda bir kız kaçırmıştı kız hamileydi bir kizlari olmuştu nikahlari yoktu sonra abimle görüşmedik kayboldu tekrar piyasaya ciktgnd Ayrıldık dedi smdki yengemle dokuzyil kadar önce nikahla evlendi..ama evlenene kadar çok kimsenin canini yaktı buarada diğer kiz Noldu annesinden ayrildn bebek senin bebegin dedigmzde deildi dedi ama abim çok vicdansız ve kolaylıkla yalan söyleyebilen biridir gcensene de başka bir kızı kandırmış bekarim dye tatile gtmisler kız bundan çocuk bile aldirmis sonra bizi faceden bulmuştu perisandi ama elimizden bişey gelmedi yengem affetti bosanamadi..ama bana öyle geliyorki o kız Abimindi yoksa okadar sahip çıkmazdı çok sorumsuzdur sonra annesiyle ayrilincada bıraktı sonra birgün yillar sonra o kadınla ilgili serap ezgunun programında o kızın yani abimin kizinin annesi dediğim kadinin resmi ile bir bakici programa çıktı isimden tanıdım zaten resmi goruncede emin oldum..başka bir oğlu daha olmuş beraber oldgu adam cezaevindeymis kadin bakıcıya bırakıp kaçmış bakıcı onun için çıkmıştı çocuğu kimse almıyor diye.demekki abimden sonra yeniden cocugu oldu onu bakiciya birakti ama kız nerde acaba bu yegenimi çok seviyorum ama o kizada yazik ya kimbilir nerde napiyor ( buarada abim onu yok saydı benim değildi diyor yengem evlenirken duymuştu sonuna kadar inkar etti karistiramamda abim inkar ettikten sonra..aklıma geldi yeğenimi görünce (
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eger hayatta ise 10 yasindadir acaba suan nerede ne yapiyor :(
- Konu Sahibi PNRZNR57
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
Allah Allah çok karışık bir hikaye..kadının adını biliyorsanız siz de face gibi sosyal paylaşım sitelerinden ulaşamaz mısınız..kızın adını biliyorsanız onun bile face si olabilir..abiniz de çok hızlıymış..çok can yakmış..Kızlar bikacgundur abimin oğlu yeğenim annemde kalıyor bende hastane sebebiyle burdayim kendisi sekiz yaşında.abim çok hızlı bir gençlik yasadi daha 18yasinda romanyali bir kız arkadasi vardi sonra sayısız kız arkadasi oldu onbiryil kadar önce falanda bir kız kaçırmıştı kız hamileydi bir kizlari olmuştu nikahlari yoktu sonra abimle görüşmedik kayboldu tekrar piyasaya ciktgnd Ayrıldık dedi smdki yengemle dokuzyil kadar önce nikahla evlendi..ama evlenene kadar çok kimsenin canini yaktı buarada diğer kiz Noldu annesinden ayrildn bebek senin bebegin dedigmzde deildi dedi ama abim çok vicdansız ve kolaylıkla yalan söyleyebilen biridir gcensene de başka bir kızı kandırmış bekarim dye tatile gtmisler kız bundan çocuk bile aldirmis sonra bizi faceden bulmuştu perisandi ama elimizden bişey gelmedi yengem affetti bosanamadi..ama bana öyle geliyorki o kız Abimindi yoksa okadar sahip çıkmazdı çok sorumsuzdur sonra annesiyle ayrilincada bıraktı sonra birgün yillar sonra o kadınla ilgili serap ezgunun programında o kızın yani abimin kizinin annesi dediğim kadinin resmi ile bir bakici programa çıktı isimden tanıdım zaten resmi goruncede emin oldum..başka bir oğlu daha olmuş beraber oldgu adam cezaevindeymis kadin bakıcıya bırakıp kaçmış bakıcı onun için çıkmıştı çocuğu kimse almıyor diye.demekki abimden sonra yeniden cocugu oldu onu bakiciya birakti ama kız nerde acaba bu yegenimi çok seviyorum ama o kizada yazik ya kimbilir nerde napiyor ( buarada abim onu yok saydı benim değildi diyor yengem evlenirken duymuştu sonuna kadar inkar etti karistiramamda abim inkar ettikten sonra..aklıma geldi yeğenimi görünce (
peki bakıcının ailesini aradığı erkek çocuk ortada ise kız çocuk neden yok..onu nereye bıraktı Allah bilir..
- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- 248
Sürekli bi konu aciyorsunuz dikkatimi cekti, sizin bileceginiz bisi tabii ama bence bi destek alsaniz iyi olur!!!
Hamilesiniz biraz yavrunuza konsantre olun, bos vakitlerinizi ona biseyler hazirlayarak gecirin!!!
Konunuza gelince, abiniz bulmak isterse bulur, ona sorsaniz daha mantikli, ha ondan habersiz siz bulsaniz ne olcak, o vakit sahib cikilmamis, simdi sahip cikabilcekmisiniz?
Hamilesiniz biraz yavrunuza konsantre olun, bos vakitlerinizi ona biseyler hazirlayarak gecirin!!!
Konunuza gelince, abiniz bulmak isterse bulur, ona sorsaniz daha mantikli, ha ondan habersiz siz bulsaniz ne olcak, o vakit sahib cikilmamis, simdi sahip cikabilcekmisiniz?
Son düzenleme:
Allah Allah çok karışık bir hikaye..kadının adını biliyorsanız siz de face gibi sosyal paylaşım sitelerinden ulaşamaz mısınız..kızın adını biliyorsanız onun bile face si olabilir..abiniz de çok hızlıymış..çok can yakmış..
peki bakıcının ailesini aradığı erkek çocuk ortada ise kız çocuk neden yok..onu nereye bıraktı Allah bilir..
Faceden baktim aslinda belki biseye ihtiyaci var ise kadınla konuşup çocuğa yardım etmek isterim diye ama okadar çok aynı isim var ki bulamadım çoğunda resim yok bulsam eklesem kız beni kabul eder hatirlar onca yıl geçti ama hatirlar bisure beraber kalmıştık annemde sonra ev tutup gttiler sonrada ayrilmislar.ahh ahh Abimin yatacak yeri yok ya ( evlendi uslandi diye sevinirken gecensene bi kıza çocuk aldirtmis kız evli oldgnu bilmiomus faceden bulmuş bizi dertlesti benle ama yardım edemedim ne yazıkki sadece üzüldüm abim çok yakışıkli ama adam deil genetik olarak hepimiz uzun boylu renkli gözlü sarisiniz üç kardeste ama abim 35 yaşında enfazla 25-28 gösteriyor çok bakıyor kendine.yemin etti Annemlere karıma çocuğuma sahip cikcam hata yapmicam artık diye ama ona guvenmek çok zor ( kadın kızı evlatlik vermiş olabilir çünkü bakıcıya bırakıp kaçtığı erkek çocuktu birkac sene önce gördüm tv da.
Sürekli bi konu aciyorsunuz dikkatimi cekti, sizin bileceginiz bisi tabii ama bence bi destek alsaniz iyi olur!!!
Yegenime bakınca aklima geldi bazen abimden dolayi onun şanssız oldgnu düşünürum ama genede öbür kıza bakınca şanslı enaZindan annem babam bakiyor ..yengemle abim çalışıyor..sahip çıkmak için çok küçük yastaydim 15yasinda abimde inkar edince zaten neyapablrmki .şimdi faceden annesini bulsam belki kıza maddi manevi biraz yardımda bulunmak isterdim.üzüldüm aklıma gelince..hamileyim diye hassasim belkide fazla merhametlym ama annesini bulamdgm için yapcak çok biseyim yok sadece aklıma geldi paylastim..kendi bebegimi bekliyorum zaman geçmesini kavuşmayı ozman onu hicbisekilde brakmicam ömrüm yettikce ((
- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
Faceden baktim aslinda belki biseye ihtiyaci var ise kadınla konuşup çocuğa yardım etmek isterim diye ama okadar çok aynı isim var ki bulamadım çoğunda resim yok bulsam eklesem kız beni kabul eder hatirlar onca yıl geçti ama hatirlar bisure beraber kalmıştık annemde sonra ev tutup gttiler sonrada ayrilmislar.ahh ahh Abimin yatacak yeri yok ya ( evlendi uslandi diye sevinirken gecensene bi kıza çocuk aldirtmis kız evli oldgnu bilmiomus faceden bulmuş bizi dertlesti benle ama yardım edemedim ne yazıkki sadece üzüldüm abim çok yakışıkli ama adam deil genetik olarak hepimiz uzun boylu renkli gözlü sarisiniz üç kardeste ama abim 35 yaşında enfazla 25-28 gösteriyor çok bakıyor kendine.yemin etti Annemlere karıma çocuğuma sahip cikcam hata yapmicam artık diye ama ona guvenmek çok zor ( kadın kızı evlatlik vermiş olabilir çünkü bakıcıya bırakıp kaçtığı erkek çocuktu birkac sene önce gördüm tv da.
canım Allah şeytana uydurmasın şu erkekleri..
eğer kız çocuğu iyi bir ailede bakılıyorsa ve evlatlık verilmişse sevinmek gerekir bu durumda..baba sahip çıkmamış..anne ise büyütememiş ki erkek çocuğunu ortada bırakıp kaçmış..kaçmış mı artık başına kötü bir iş mi geldi ortaya çıkmıyor ..kim bilir.
Üzüldüğünüzü anladım,olayı anladım fakat ne yapmak istediğinizi anlamadım ?
Sadece üzüldüğünüzü belirtmek için mi açtınız konuyu? ne yapmak istiyorsunuz düşüncenleriniz neler ?
Bulmak istiyorum ama kadının isim.soyismi okadar yaygınki bikerede olsa bulursam maddi manevi ufak tefek bir yardımda bulunmak istiyorum ama abim ailem duymadan yengem falan duymamali abim zamannda inkar ettgi için evlilikleri gene skntya düşer.faceden başka bakacağım biyerde yok resmi olarak hicbseyimiz deil malesef kadin evlenip soyismide deismis olabilir .keşke bulabilsem bikerede olsa .o benim yeğenim eminim ama kimbilir nerde
canım Allah şeytana uydurmasın şu erkekleri..
eğer kız çocuğu iyi bir ailede bakılıyorsa ve evlatlık verilmişse sevinmek gerekir bu durumda..baba sahip çıkmamış..anne ise büyütememiş ki erkek çocuğunu ortada bırakıp kaçmış..kaçmış mı artık başına kötü bir iş mi geldi ortaya çıkmıyor ..kim bilir.
İnsallah iyi biyerdedir Suan ozMan bebekti şimdi kocaman olmuştur..ama yapacak bseyim yok resmi makama vs hicbyerede basvuramam ahh vicdansız abim ahh.erkek yegenime baktıkça aklıma geldi hicbirzmn bir ablasi oldgnu bilmicek.onun için sadcee dua edebilecegim sanirim insallah iyi yerdedir
- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
Bulmak istiyorum ama kadının isim.soyismi okadar yaygınki bikerede olsa bulursam maddi manevi ufak tefek bir yardımda bulunmak istiyorum ama abim ailem duymadan yengem falan duymamali abim zamannda inkar ettgi için evlilikleri gene skntya düşer.faceden başka bakacağım biyerde yok resmi olarak hicbseyimiz deil malesef kadin evlenip soyismide deismis olabilir .keşke bulabilsem bikerede olsa .o benim yeğenim eminim ama kimbilir nerde
Facebooktan arattınız mı ? ya da nette isim soy isim illaki bir hesabı vardır.
Resminden tanırsınız belki.
Abinizden en büyük yardımı alırdınız ama maalesef o yanaşmıyor anladığım kadarıyla
- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- 248
Yegenime bakınca aklima geldi bazen abimden dolayi onun şanssız oldgnu düşünürum ama genede öbür kıza bakınca şanslı enaZindan annem babam bakiyor ..yengemle abim çalışıyor..sahip çıkmak için çok küçük yastaydim 15yasinda abimde inkar edince zaten neyapablrmki .şimdi faceden annesini bulsam belki kıza maddi manevi biraz yardımda bulunmak isterdim.üzüldüm aklıma gelince..hamileyim diye hassasim belkide fazla merhametlym ama annesini bulamdgm için yapcak çok biseyim yok sadece aklıma geldi paylastim..kendi bebegimi bekliyorum zaman geçmesini kavuşmayı ozman onu hicbisekilde brakmicam ömrüm yettikce ((
Bunlar abinize söylenmesi gerekir, siz veya aileniz... Belliki hep affedilmis yani yaptiginin cezasini hic cekmemis, esi bile aldatan hatta bi bebegin canina kiyilmasina sebep olan bi adami affetmis... Herkezin kendi yasami, istedigine karar verir, ama abiniz nasil olsa ben zarar görmüyorum, istediklerim yine yanimda deyip, istedigi gibi davraniyor... Allah akil fikir versin, bunca kisinin ahini aldiysa yaradan bigün hesabinida sorar elbet...
Siz bebeginizi kendinizi düsünün, sizin üzüntünüz bebegede yansiyor...yanlis hatirlamiyorsam az bi zaman kalmisti, bebek gelisimiyle falan ilgilenin, dogum hazirligi egzerleri falan yapin, yani bebeginize konsantre olun derim... Gördüklerinizden ve yasadiklarinizdan sonra daha bi sIkI sarilin yavrunuza... Kolay bi Dogum diliyorum...
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Senin kendi sıkıntıların yetmiyor anlaşılan. Şimdi de oraya buraya takılıp üzülecek şeyler buluyorsun. Farkında mısın rahatsızlığının. Acil yardım almak zorundasın. Bdv de her gün bir konu açıyorsun.
Olayı da görmezden gelemeyeceğim keşke o zaman o bakıcıya ulaşsaydınız bu kadar kafayı takacaksanız.
Olayı da görmezden gelemeyeceğim keşke o zaman o bakıcıya ulaşsaydınız bu kadar kafayı takacaksanız.
Facebooktan arattınız mı ? ya da nette isim soy isim illaki bir hesabı vardır.
Resminden tanırsınız belki.
Abinizden en büyük yardımı alırdınız ama maalesef o yanaşmıyor anladığım kadarıyla
Faceden arattim ama kadının belirgin resmi yok genelde çiçekli resimler falan var emin olmadanda ekleyemedim ve aynı isimde çok kişi var.oo abim ozaman çoktan unuttu bile şimdi sorsam Banane der hatrlasa bile hatirlamadim diye numara yapar..kaç kızı kaçırdı bekar evindeyken nikah yok diye sonra arkasina bakmadan bıraktı gitti umursamaz yani o.
Evet aklınıza gelen herşeyle ilgili konu açıyorsunuz.
Bence sırf size ait bir topik açın altına günlük gibi yazın.
Günde kaç konu açıyosunuz takip edemedim.
Bu bölüm insanlarin skntilari için var bende çevremde paylasamadiklarimi burda paylaşıyorum sizi rahatsız ettyse özür dilerim ama ben buraya yazdikca çok rahat ediyorum..
Bu bölüm insanlarin skntilari için var bende çevremde paylasamadiklarimi burda paylaşıyorum sizi rahatsız ettyse özür dilerim ama ben buraya yazdikca çok rahat ediyorum..
Evet bu forumda oldukça rahatlıyoruz, ama dikkatli olun sonradan pişman olabilirsiniz.
KK hanımları çok dikkatlidir, kaldıki benimle aynı fikirde olanlarda olmuş.
İleride açtığınız bir konuda, konunuzla ilgili değil toplam tüm konularınızla değerlendirilirsiniz. Ve amacınıza ulaşamazsınız.
''sen zaten şöylede konu açmıştın'' sen zaten sorunlu bi insansın'' gibi.
bunun örneklerini görüyoruz çünkü.
yine siz bilirsiniz tabiki...
- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.305
- 198
anladığım kadarı ile elinden gelebilecek şey maddi yardımda bulunmak. hala olarak daha fazlasının elinden gelmiyor olmasına üzüldüm.ancak o masum çocuğu ne annesi ne babası sahiplenmemiş annede babalık davası açabilir ve kendince mücadele edebilrdi o da en az abin kadar sorumsuz bence.ve muhtemelen yaşıyorsada çocuk esirgemeye verilmiş olabilir. rabbim bundan sonra kaderini güzel yazsın.
ancak beni endişelndiren bir bebek daha var ki o da şuan karnında taşıdığın yavrun. bak burda herkez sana bir destek alman gerektiğini söylüyor.bu sözleri kulak ardı etme demek istiyorum son kez.
ancak beni endişelndiren bir bebek daha var ki o da şuan karnında taşıdığın yavrun. bak burda herkez sana bir destek alman gerektiğini söylüyor.bu sözleri kulak ardı etme demek istiyorum son kez.