egepol hastane

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
40
kızlar ben bugün doktoruma kontrole gittim bebek doğum kanalına girmiş başı aşağıda ve iri bi bebek 37.hafta bebeğim 3930 gr olmuş normali önermiyo sezeryan yaparız ddi hem senin sağlığın hemde bebek için en iyisi bu dedi doktorumun girdiği hastane devlet hastanesi ama önermiyo pek eşimin arkadaşıda egepol ün sahibinin arkadaşıymış ve çok güzel bi hastane olduğunu söylemiş bu hastanede doğum yapan yada herhangi bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkür ederim

Egepol ile ilgili önerileri hastane ve doktor önerileri kısmında bulabilirsiniz. Oraya giden ızmirli hanımlar var.

kızlar ben egepole gitmeye karar verdim 38.haftadayım hangi doktoru öneriyosunuz ayrıca gidince işlemler hemen oluyomu ve erkek doktor varmı var diye duydum beni bilgilendirirseniz çok mutlu olcam

canım ben egepole gidiyorum iki tane dr var biri erkek biri bayan
ben bayan dr a gidiyorum; aşırı ilgili bi dr değil ama hastane bence çok güzel
yeni, temiz, kalabalık değil ve donanımlı bi hastane. ayrıca yeni doğan ünitesi de var. ama bu haftadan sonra drunu değiştirmeni ben şahsen tavsiye etmem yine de sen bilirsin

canım ben egepole gidiyorum iki tane dr var biri erkek biri bayan
ben bayan dr a gidiyorum; aşırı ilgili bi dr değil ama hastane bence çok güzel
yeni, temiz, kalabalık değil ve donanımlı bi hastane. ayrıca yeni doğan ünitesi de var. ama bu haftadan sonra drunu değiştirmeni ben şahsen tavsiye etmem yine de sen bilirsin

ya haklısın canım ama dr çalıştığı hastane evlet hastanesi çok temiz değil kalabalık falan dedi kafamızı karıştırdı özeldede giriyo çınarlı karataş ordada 2.5milyar istiyo tamam durumumuz allaha şükür iyi ama sigortamız var neden boşuna o parayı vereyim çok şükür hamileliğimde güzel geçti sorunsuz yarın için randevu aldım erkek gökalp bey sanırım hem hastaneyi görcem hemde doktorun durumuna bakcam umarım iyi bi doktordur zaten askeriyeden gelmiş sanırım inşallah hayırlısı budur her işte vardır bi hayır

canım benim bende 19 gün önce egepol hastanesinde doğum yaptım doktorum gökalp beydi tek kelimeyle mükemmel hem pskolejik olarak çok rahatlattı beni ameliyatım çok şen şakraktı nasıl gecti anlamadım..
Hastane dört dörtlük ilgi alaka çok iyi çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim..

Arkadaşlar ne kadar ödeme yapıyorsunuz epidural sezaryande ? Hangi dr u tavsiye edersiniz ? Ultrason aletleri nasıl ? Yeterli mi ?

Arkadaşlar ne kadar ödeme yapıyorsunuz epidural sezaryande ? Hangi dr u tavsiye edersiniz ? Ultrason aletleri nasıl ? Yeterli mi ?

canım ben perşembe günü doğum yapcam sezeryan epidural olcak 600 ytl.1 refakatçi 15 gün sonraki bebek muayenesi ilk bebek muayenesi ve 1 gün yatış 600tutuyomuş biz ssk lıyız ayrıca ben gökalp beye gittim ama sürekli değil ben çok memnun kaldım gerçekten çok ilgili bi doktor sanki sürekli ona gitmiş gibi davrandı ve herşeyi gayet güzel anlattı ve çok ilgilendi ultrasonda yeterli herşeyi söylüyo kendissi zaten ben şahsen tavsiye ederim doğumdan sonrada yaşadıklarımı anlatırım inşallah

canım ben perşembe günü doğum yapcam sezeryan epidural olcak 600 ytl.1 refakatçi 15 gün sonraki bebek muayenesi ilk bebek muayenesi ve 1 gün yatış 600tutuyomuş biz ssk lıyız ayrıca ben gökalp beye gittim ama sürekli değil ben çok memnun kaldım gerçekten çok ilgili bi doktor sanki sürekli ona gitmiş gibi davrandı ve herşeyi gayet güzel anlattı ve çok ilgilendi ultrasonda yeterli herşeyi söylüyo kendissi zaten ben şahsen tavsiye ederim doğumdan sonrada yaşadıklarımı anlatırım inşallah

Fiyatı da gayet makulmuş.İnşallah hijyen açısından da iyidir..Güzel haberlerini bekliyoruz canım.:nazar:Allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin.:Saruboceq:Biz de SGK lıyız..Sevgiler...a.s.

Rica edersem ikiz gebeliklerde ön gördükleri serklaj ameliyatını yapıp yapmadıklarını ve fiyatı sorabilirmisin dr una tatlım ?

Fiyatı da gayet makulmuş.İnşallah hijyen açısından da iyidir..Güzel haberlerini bekliyoruz canım.:nazar:Allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin.:Saruboceq:Biz de SGK lıyız..Sevgiler...a.s.

canım görüntü olarakta temiz byere benziyo zaten çok yoğun bi kalabalıkta yok sadece randevuyu 1 gün önceden alıyosun saatinde doktor çağırıyo tabi ameliyaata değilse yoksa biraz beklemek zorunda kalıyosun ama yıl başından sonra özel hastane ücretleri değişiyo biliyosundur heralde ona göre bi fiyat alırsın ama gerçekten ben gökalp beyi çok beyendim eşimde aynı şekilde çok tatlı birisi bence bi görün derim diğer doktorlar daha az hastayla ilgileniyolar girince en az 20 dk çıkmıyosun ama bayan doktorlar hemen bakıp çıkarıyolar

Rica edersem ikiz gebeliklerde ön gördükleri serklaj ameliyatını yapıp yapmadıklarını ve fiyatı sorabilirmisin dr una tatlım ?

canım gidince unutmazsam sorayım çünkü doğum sabahtan aklıma gelirse sorayım yada hastaneyi ara doktorla görüş istersen

Tamam canım,çok sağol..ben de bayan dr tercih etmiyorum açıkçası...:1hug:

ayrıca gökalp bey askeriyeden gelmiş orda görev yapıyomuş daha önce bencede erkek doktor herzaman dah aiyi genelde herkes erkeklerin bayanlara göre daha rahat davrandıklarını stres yapmadıklarını söylüyo bencede en iyisi erkek olması doktora gidersen benide bilgilendir olurmu bende sana yazarım çevremdekilerede tavsiye etmeyi düşünüyorum

ayrıca gökalp bey askeriyeden gelmiş orda görev yapıyomuş daha önce bencede erkek doktor herzaman dah aiyi genelde herkes erkeklerin bayanlara göre daha rahat davrandıklarını stres yapmadıklarını söylüyo bencede en iyisi erkek olması doktora gidersen benide bilgilendir olurmu bende sana yazarım çevremdekilerede tavsiye etmeyi düşünüyorum

kesinlikle öyle canım...opuyorumnanaktan

merhaba
ben cumartesi günü yani 5 gün önce egepolde doğum yaptım. epidural sezeryan oldum. hastaneden ve hastane personelinden kat görevlileri, hemşireler ve ebelerden çok memnun kaldım. ama eğer egepolü düşünüyorsanız FATMA ıPEK AYDAL'I KESıNLıKLE TAVSıYE ETMıYORUM. benim doktorum oydu kontrollerime ona gidiyordum çook ilgisiz bi dr ben herşey yolunda gidiyor diye buna takılmak istemeyip devam ettim ancak en son yaşadıklarım hata ettiğimi bana gösterdi. 36+2 de kontrole gittim daha öncesinde kızıma ait renkli usg olmadığı için doppler istedim fatma hanm dopplere gönderdi doppler raporunda kordonda daralma olduğu kan akışının zor olduğu ve bu durumun sıkıca takip gerektirdiği yazıyordu tabi biz eşimle panik olduk ama çok sevgili doktorumuz fatma hanım bize bu durumun önemli olmadığını endişelenecek hiçbişey olmadığını vs söyledi ve bir sonraki randevumuzu 2 hafta sonraya yani 38+2'ye verdi. ancak benim 5 gün sonra 37+0'da suyum geldi hemen hastaneye gitiik sevgili doktorumuzun tepkisi şöyleydi "senin zaten dopplerinde problem vardı kordondan kan akışı iyi değildi hem plesenta yaşlanması da vardı bebeğin erken gelmesi normal hemen sezeryanla alacağız bebeği dedi. ben şok oldum normal doğum beklerken sezeryana gittiğimin şoku bi tarafta dopplerle ilgili söyledikleri diğer tarafta...........
neyse çok şükür şimdi kızım da ben de iyiyiz ama bu doktora giderken bir kez daha düşünmenizi tavsiye ediyorum bu yazdıklarımı egepolle ilgili gördüğüm her başlığa da yazacağım ki herkes tekrar düşünsün.
en başta dediğim gibi hastaneden ve kendi doktorum hariç diğer ekipten çok memnun kaldım özellikle hemşireler ve ebeler çok ilgiliydi.

merhaba
ben cumartesi günü yani 5 gün önce egepolde doğum yaptım. epidural sezeryan oldum. hastaneden ve hastane personelinden kat görevlileri, hemşireler ve ebelerden çok memnun kaldım. ama eğer egepolü düşünüyorsanız FATMA İPEK AYDAL'I KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. benim doktorum oydu kontrollerime ona gidiyordum çook ilgisiz bi dr ben herşey yolunda gidiyor diye buna takılmak istemeyip devam ettim ancak en son yaşadıklarım hata ettiğimi bana gösterdi. 36+2 de kontrole gittim daha öncesinde kızıma ait renkli usg olmadığı için doppler istedim fatma hanm dopplere gönderdi doppler raporunda kordonda daralma olduğu kan akışının zor olduğu ve bu durumun sıkıca takip gerektirdiği yazıyordu tabi biz eşimle panik olduk ama çok sevgili doktorumuz fatma hanım bize bu durumun önemli olmadığını endişelenecek hiçbişey olmadığını vs söyledi ve bir sonraki randevumuzu 2 hafta sonraya yani 38+2'ye verdi. ancak benim 5 gün sonra 37+0'da suyum geldi hemen hastaneye gitiik sevgili doktorumuzun tepkisi şöyleydi "senin zaten dopplerinde problem vardı kordondan kan akışı iyi değildi hem plesenta yaşlanması da vardı bebeğin erken gelmesi normal hemen sezeryanla alacağız bebeği dedi. ben şok oldum normal doğum beklerken sezeryana gittiğimin şoku bi tarafta dopplerle ilgili söyledikleri diğer tarafta...........
neyse çok şükür şimdi kızım da ben de iyiyiz ama bu doktora giderken bir kez daha düşünmenizi tavsiye ediyorum bu yazdıklarımı egepolle ilgili gördüğüm her başlığa da yazacağım ki herkes tekrar düşünsün.
en başta dediğim gibi hastaneden ve kendi doktorum hariç diğer ekipten çok memnun kaldım özellikle hemşireler ve ebeler çok ilgiliydi.

Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasib etsin canım:Saruboceq::nazar:

X