merhaba
ben cumartesi günü yani 5 gün önce egepolde doğum yaptım. epidural sezeryan oldum. hastaneden ve hastane personelinden kat görevlileri, hemşireler ve ebelerden çok memnun kaldım. ama eğer egepolü düşünüyorsanız FATMA İPEK AYDAL'I KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. benim doktorum oydu kontrollerime ona gidiyordum çook ilgisiz bi dr ben herşey yolunda gidiyor diye buna takılmak istemeyip devam ettim ancak en son yaşadıklarım hata ettiğimi bana gösterdi. 36+2 de kontrole gittim daha öncesinde kızıma ait renkli usg olmadığı için doppler istedim fatma hanm dopplere gönderdi doppler raporunda kordonda daralma olduğu kan akışının zor olduğu ve bu durumun sıkıca takip gerektirdiği yazıyordu tabi biz eşimle panik olduk ama çok sevgili doktorumuz fatma hanım bize bu durumun önemli olmadığını endişelenecek hiçbişey olmadığını vs söyledi ve bir sonraki randevumuzu 2 hafta sonraya yani 38+2'ye verdi. ancak benim 5 gün sonra 37+0'da suyum geldi hemen hastaneye gitiik sevgili doktorumuzun tepkisi şöyleydi "senin zaten dopplerinde problem vardı kordondan kan akışı iyi değildi hem plesenta yaşlanması da vardı bebeğin erken gelmesi normal hemen sezeryanla alacağız bebeği dedi. ben şok oldum normal doğum beklerken sezeryana gittiğimin şoku bi tarafta dopplerle ilgili söyledikleri diğer tarafta...........
neyse çok şükür şimdi kızım da ben de iyiyiz ama bu doktora giderken bir kez daha düşünmenizi tavsiye ediyorum bu yazdıklarımı egepolle ilgili gördüğüm her başlığa da yazacağım ki herkes tekrar düşünsün.
en başta dediğim gibi hastaneden ve kendi doktorum hariç diğer ekipten çok memnun kaldım özellikle hemşireler ve ebeler çok ilgiliydi.