- 20 Temmuz 2010
- 6.333
- 827
akyaka tam ne tarafta?akyaka, dalyan,datça,marmaris. bir muğlalı olarak tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akyaka tam ne tarafta?akyaka, dalyan,datça,marmaris. bir muğlalı olarak tavsiye ederim
Yok ben de 27 yaş insanıyım.. kırışık yoktur bee
çocuğun okuluydu dersanesiydi oydu buydu..
zor işler hemen doğuralım o zaman hadiii
çabık
kalkan sempatik bir yer,minik ama sempatik.
yunan kasabalarına benziyor bence..
esinlenmş olabililer.
arge çalışmalarım işe yaradı güven tazeledim
şaka bir yana teşekkür ederim
ben şu an 30umu inceden aştım...hep de 30 kalmayacağım için ilerisini de düşünmem gerek,yolları kışın nası oluyo?hastane durumu büyük şehirleri aratır mı?
Biz eşimle emekli olmadan 3 yıl yerleşmek için o kadar çok yer aradık araştırma yaptık.Karadeniz çok yağmurlu havası güzel değil.Akdeniz aşırı sıcak ve kışları çoğu tatil bölgesinde in cin top oynuyor.Okula giden çocuğumuz olduğu
için kışın ıssız olmayan iyi okulu olan halkı modern olan bir yer olsun dedik.Denizi, havası güzel yeşilliği bol.Çam ağaçları içinde
Ayvalık'a karar verdik.Tam yaşanılacak yer çok doğru karar vermişiz.Şahane bir 7 yıl sonunda İzmir'e taşınmak zorun da kaldık.İşlerimizi halledince Kesin dönüşümüz Ayvalığa olacak.Yaşamak için başka bir yer düşünemiyorum.
tahminimce belirli bi kesime hitap ediyo,fiyatları bi araştırayım dedim de,devlet sırrı gibi saklanıyor.bi yerde denk geldim sonra,tek bir gece konaklama için yalan olmasın ama 500-600tl gibi bi rakam çıktı karşıma.adaya ulaşım özel bi yat ile oluyormuş.iki tesis var.biri normal bildiğimiz bir otel tipi,diğeri eski bi rum konağı...-ki ben o konağa bittim zaten.ama dediğim gibi,4 kişilik ailemle ben oraya gitmeye kalkışırsam,sadece günlük konaklamaya en az 2000tl gözden çıkarmalıyım!Uvvv bayıldım..
Tek tesis var galiba,cidden neden bilinmiyor anlamış değilim.
Konumu da çok güzel oysa
Eee yuh internet sitesinde ben de fiyat bulamamıştım.tahminimce belirli bi kesime hitap ediyo,fiyatları bi araştırayım dedim de,devlet sırrı gibi saklanıyor.bi yerde denk geldim sonra,tek bir gece konaklama için yalan olmasın ama 500-600tl gibi bi rakam çıktı karşıma.adaya ulaşım özel bi yat ile oluyormuş.iki tesis var.biri normal bildiğimiz bir otel tipi,diğeri eski bi rum konağı...-ki ben o konağa bittim zaten.ama dediğim gibi,4 kişilik ailemle ben oraya gitmeye kalkışırsam,sadece günlük konaklamaya en az 2000tl gözden çıkarmalıyım!
sanırsam ben google'ın görsellerinle yetinsem daha uygun olur
iki çocuğum var evet,bi kızım bi de oğlum var....14 yıllık evliyimEee yuh internet sitesinde ben de fiyat bulamamıştım.
Neden koymadıkları aşikar
rakamlar cidden abartılmış ,tamam ada tamam muhteşem ama tekelleşmişler.
ne yaptılar adayı toptan satın mı aldılar acaba ..
zaten tesisin yardımıyla adaya geçilebiliyormuş galiba..
uzaktan seyrederiz ne yapalım :)
bu arada iki çocuğun mu var ne güzel
ben seni hep böyle 26-27 yaşlarında yeni evli falan olarak düşünmüştüm.
maşallah
birileri bu ülkenin tadını çok güsel çıkarıyo demek ki....ben de fiyatı okuduğumda aynı o smiley gibi bakakalmıştım!derinss'in dediği gibi,bence de adayı toptan satın almışlar.yoksa böylesi bi yer duyulmaz mıydı hiç?bende dün araştırdım ama fiyat vermemişler heryerde şuan fiyatı duyunca şok oldum
iki çocuğum var evet,bi kızım bi de oğlum var....14 yıllık evliyim
gönül isterdi 26 yaşta takılı kalayım ama olsun be yaf,30'lu yaşlar da güsel.
yok canım ben de yanlış anlamadım zaten.şaka yolu ile takıldım sadece...durgunluk olayına katılmıyorum.elbette edinilen tecrübelerle bir olgunluğa ulaşıyor insan ama bu kaskatı olmama hiç bir zaman neden olmadı.hayata biraz esnek ve mizahi bakmak bence insanın vitalitesini korumasına neden oluyor.Yanlış bir şey söylemek istemedim.
Aslında kendimce iltifat ettim diyebilirim..
çocuk sahib olanlarda hmm bir zaman sonra bir durgunluk seziyorum.
yıllar sonra ben de mi öyle olacağım diye kaygılanıyorum..
tarzını seviyorum sevindim o yüzden iki çocuğun olmasına