- 18 Aralık 2010
- 97
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dalyanda nerde kaldınız, memnun kaldınız mı kaldığınız yerden ya da önerebilceğin uygun fiyatlı bi otel varmı?
valla canım biliyosun bu tatil konularında tavsiye çok önemli, özelliklede kalınacak yer konusunda, diğer sitelerde bilemiyosun gerçekmi fake mi yorumlar, ama burda tanıdığım üyelerin yorumlarına çok değer veriyorum, çok tatlı tatlı anlatmışsın, dediğin yeri araştırcam benim içinde kesinlikle temizlik ve gürültü olmaması, ayrıca güzel sessiz bi klima çok çok önemli, yoksa insan tedirginlikten tatilin relaxına geçemiyor, diğer şeyler ayrıntı benim için zaten pek kahvaltı edebilen biri değilim. Bu sene de olabilir ama olmasa da tavsiyen üzerine seneye mutlaka gidicem, bahsedeceğin detaylarıda merak etmekteyim, dalyan daha önce hiç gitmediğim bi yer, çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgilere:13:
karaburun için lafı ağızımdan aldın resmen,gitmedim ama google earth'de resimlerini gördüm,orası da ayrı bir büyüleyici gibi...ama kışı nasıl olur,yerleşilecek gibimidir orasını düşünmem lazım....