olur be kelebeğim...4'lü olalım o vakit....
Yani evler ortam sonradan ayarlanmış gibi gelişi güzel yapılmamış :78:
bu gece oldukça geç yatcem herhal...google earth'de baya bi incelencek yerler çıktı bana....
tek kullanımlık yapsak müşterilere ayıp mı olur acep?o sıcakta da habire bulaşık yıkanmaz ki...yemekleri zevkle yapabilirimama bulaşıkları yıkamam ona göre...
kaş içinde aynı şeyleri duymuştum ama ölemi gördünüzmü siz
sınırsız...bi de üç boyutlu yapmışlar şimdi,sürekli başındayım bu yüzden....earth kotadan çok yiyo haberin ola kendimden biliyorum ..
sınırsızdır inşallah
kalkan'ın kışını bilemem..
o zaman gel fethiyeye ev de bulurum ben sana ..
yaz kış aksiyonlu
tek kullanımlık yapsak müşterilere ayıp mı olur acep?o sıcakta da habire bulaşık yıkanmaz ki...
ben şu an 30umu inceden aştım...hep de 30 kalmayacağım için ilerisini de düşünmem gerek,yolları kışın nası oluyo?hastane durumu büyük şehirleri aratır mı?bende izmirin kuzeyinde yaşıyorum dikili çandarlı foça çok yakın... yazları çok güzel buralar ama özellikle dikili merkeze uzak yaklaşık 2 saat kışları sıkılcağınızı düşünüyorum çeşme tarflarını tercih edin bence
ben kaştan pek hoşlanmadım yani denizine laf yok elbet..
ama bilemiyorum ya tercih meselesi..
kalkan kaşın yavrusu adeta ama onu üçebeşe katlamış
Bak bu sözünü yazdım, zaten seni er ya da geç şöyle bi 3D görcem, mekan da fethiye olsun varsın :13:
beğenmeyen gelmesin diyecem ama fena sıkışcas o vakit,4 ortağız ve müşteri yok...hay allah ne etsek ki?Bak ya ben de çekiniyorum konusunu dağıttım diyeEvet müşterilere çok ayıp olur. Devasa bulaşık makinesi alcaz.Ne biçim çevreye ve insana saygılı pansiyonersiniz hocam
inşallah görüşürüz,paylaşacak çok şey olduğuna eminim
hem görüşmesek bile ortağız yani şunun şurasında kalmış 30 yıl
30 yıl sonra pansiyonu açacağız
o derece yani..dosyandn sora sana güveniyorum derinss:13:
Ne 30u dostum, sen 5 yaşındasın sanırım, 30 sene sonra yolun yarısı ediyo toplamda, ama ben gözlermin etrafındaki çizgiler artık belli olan bir 27 yaş insanıyım.30 sene sonraya ahımla vahım kolkola girip gitmiş olurlar.Ben en fazla 10 sene sonra gitmiş olcam. Planlarını ona göre yap, çocuklara hamile kalalım, ilkokulu bitirsinler,kazansınlar iyi bi okulu, onları postalar gideriz işte.
türk kadını ortalama ömrüne göre ben pansyonun bi tek boya badanasına bi de kırmızı kurdelalı açılışına şahit olurum...ne ettin derinss???inşallah görüşürüz,paylaşacak çok şey olduğuna eminim
hem görüşmesek bile ortağız yani şunun şurasında kalmış 30 yıl
30 yıl sonra pansiyonu açacağız
beğenmeyen gelmesin diyecem ama fena sıkışcas o vakit,4 ortağız ve müşteri yok...hay allah ne etsek ki?