ege Ünv yiğit tiftikcioglu'na meme büyütme ameliyatim

rach

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
62
5
18
İzmir
merhaba kızlar, dun ege universitesinde doç dr. yiğit tiftikcioglu'na ameliyat oldum . dual plan tekniği ile 300 cc mentor marka implant kondu. ameliyat öncesinde az bir dokum vardı boyum 170 ve 59 kiloyum. 4500 e yakın bir ücreti var muayene ise 110 tl. henüz aynada görmedim kendimi ama anladigim kadarıyla tam olarak istediğim boyut oldular. ilk çıktığımda çok ağrım vardı ve zor nefes alıyordum ama ağrı kesicilerden sonra çok hızlı kendime geldim, ağrılarım da dayanılmaz değildi. tek sıkıntı elbette yalnız dogrulamiyorum ve yardımla bile ayağa kalktıktan sonra bir sure canım acıyor. hastane koşulları da fena değil ama özel hastane ile kiyaslayacaksaniz oldukça farklı bulacaksınız sanırım bu da normal bir şey. atladığım bir şey var mı bilemiyorum, varsa sorularınızı cevaplayabilirim :)

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun! Umarım istediğiniz boyuta ulaşmışsındır. Bende dün ameliyat oldum hala hastanedeyim çıkmak için sabırsızlanıyorum! :)

Çok geçmiş olsun! Umarım istediğiniz boyuta ulaşmışsındır. Bende dün ameliyat oldum hala hastanedeyim çıkmak için sabırsızlanıyorum! :)

sana da çok cok geçmiş olsun canım ben de çıkış saatimi bekliyorum :) ağrın var mı nasıl hissediyorsun?

sana da çok cok geçmiş olsun canım ben de çıkış saatimi bekliyorum :) ağrın var mı nasıl hissediyorsun?

Var ağrım evet, göğüs kaslarım ve dikiş yerlerim ağrıyor ama kötü değil durumum çok şükür :) bende desteksiz kalkamıyorum.. Kas altı konuldu bana yuvarlak

Var ağrım evet, göğüs kaslarım ve dikiş yerlerim ağrıyor ama kötü değil durumum çok şükür :) bende desteksiz kalkamıyorum.. Kas altı konuldu bana yuvarlak

insallah bir iki güne sıkıntılarımız geçecek :) sargilarin çıkmasını bekliyorum meraktan çatlayacam:)

ama bu ağrılar nefes almayi çok zorlastirdi.. gerçi ben biraz grip oldum ondan herhalde.. sen ne durumdasin??

Bugun cok daha iyiyim, sabah kendim kalkabildim biraz zorlanarak. Doktorum antibiyotik, kas gevsetici ve agri kesici verdi bana. Gercekten ise yariyorlar Umarim sende biran once iyi hissedersin!

Bugun cok daha iyiyim, sabah kendim kalkabildim biraz zorlanarak. Doktorum antibiyotik, kas gevsetici ve agri kesici verdi bana. Gercekten ise yariyorlar Umarim sende biran once iyi hissedersin!

aa ne güzel ben de aynı ilaçları kullanıyorum ama bahsettiğin kadar çok fark etmedi bende umarım bir an önce geçerr

aa ne güzel ben de aynı ilaçları kullanıyorum ama bahsettiğin kadar çok fark etmedi bende umarım bir an önce geçerr

Ilk ameliyatin mi? Eger ilk ameliyatsa ondandir. Benim ikinci zaten deride esneme olmustu ve kaslar acilmisti yeri hazirdi diye cok agrim olmadi. Gecer merak etme ^.^

Ilk ameliyatin mi? Eger ilk ameliyatsa ondandir. Benim ikinci zaten deride esneme olmustu ve kaslar acilmisti yeri hazirdi diye cok agrim olmadi. Gecer merak etme ^.^

evet evet ilk ameliyatım. kıyamam ikinci kez bu zahmetleri cekmissin inşallah çok beğenirsin bu sefer.. fotoları bekliyorum

Canim oldun mu ameliyat.Hayirli olsun.Kac cc koydun,nerde yaptin ameliyati.Resim bekleriz kendini iyi hissedince.Insallah istediin boyuta gelmislerdir

Canim oldun mu ameliyat.Hayirli olsun.Kac cc koydun,nerde yaptin ameliyati.Resim bekleriz kendini iyi hissedince.Insallah istediin boyuta gelmislerdir

Oldum cok sukur :) 400cc kondu adana seyhan uygulama merkezinde. Simdilik dolgun duruyor tam boyuta ne zaman gelir daha mi buyuk olur daha mi kuculur bilemiyorum ama suanda guzeller insallah kuculmezler en yakin zamanda resimleri yuklerim <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…