ben aldırıyorum hala. ilk gidiyorsun önce muayene edip röntgen istiyolar soradan cene cerrahiye sevk ediyolar cene cerrahi seni muayene ediyo ve sana randevu veriyo her randevuda 1 diş çekiyorlar... o verilen radevu saateni kale alma ameliyat sırasına göre seni ameliyata alıyorlar ve ben saat 7 de gitmiştim 11 de aldılar 20 lik diş genelde 10,30 sonrası alınıyor cene durumuna göre erkende olabilir. ama gider gitmez çekmiyolar
teşekkür ediyorum yanıtladığın içinege üniv. hastanesinde nasıldır bilmiyorum ama genelde sevkli gitseniz bile ilk gittiğinizde çekim yapmazlar ağrınız filan yoksa..film isterler ve randevu verirler..dişiniz gömük ise küçük bi operasyonla alırlar..üst çene çabuk iyileşiyor ama alt çenede iyileşmesi biraz daha uzun sürüyor..ve çekim sonrası şişlik oluyor..okul açılcak demişsiniz bu yüzden size randevu verirlerken bir cuma gününe randevu isterseniz,araya hafta sonu girer sizin için daha iyi olur
başka bi şehirden geldiğinizi söylerseniz belki hemen çekim yapabilirler eğer boşta doktor varsa :) bende üniv son sınıf öğrencisiyim başka bi şehre gidicem.bu durumu belirttim randevumu daha erken bir tarihe aldılar..okul başlamadan çektircem yani :)teşekkür ediyorum yanıtladığın için
umarım çok ileri bir tarihe vermezler de randevuyu okul açısından sıkıntı olmaz üniversite son sınıfım çünkü derslerimi kaçırmak istemiyorum :)
keşke gider gitmez çektirme gibi bi şansım olsa başka şehirden gidip gelmek çok zor olacak çünkü
başka bi şehirden geldiğinizi söylerseniz belki hemen çekim yapabilirler eğer boşta doktor varsa :) bende üniv son sınıf öğrencisiyim başka bi şehre gidicem.bu durumu belirttim randevumu daha erken bir tarihe aldılar..okul başlamadan çektircem yani :)
ben durumumu söylerim o zaman açık açık umarım erken tarihe verirler.6 ay sonra ne yaa zaten yamuldu dişlerim iyice berbat olucakbende baska bir sehirden gidiyordum oraya ve ayrıca sağlık personeli hakkım vardı ona ragmen o gün yapılmadı sen herşeyi söyle en azından vermeseler bile yakın tarihe verirler millete 6 ay dediler bana 2 hafta sonrasını verdiler ayrıca o gün olamassın nedeni ise salı günleri öğlenden önce ameliyat yapılıyo sadece ve o gün normal cerrahi muayenesi sabah olmuyor demişlerdi...
ayrıca rica ederim ne demek yardımbı olabildi isem ne mutlu. bak sabah ilk işin kayıt için sıra almak olacak 7 gibi orada ol ki sıra alabilesin kayıt sırası sen kayıt sırası aldıktan sonra ilk kayıt yapılacak ilk kayıt sonrasında seni normal muayeneye gönderecekler ne kadar erken sıra alırsan ilk kayıtda o kadar erken kayıt olur ve muayene olursun çünkü kayıt sırası muayene sıran oluyo. muayeneden sonra seni cerrahiye gönderecekler direk gidemiyosun cerrahiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?