- 12 Ağustos 2023
- 6
- 6
- 29
-
- Konu Sahibi yldznzgeldi
Hadi hayırlısı olsun inşallah olur devlet katkı payı oluyor ilaçları sonra devlet karsiliyor ilaçları eczaneye yazdirmaniz gerek rapor cikinca ödeme yapıyorsunuz ilaçlar normali 13 14 buluyor devlet bir miktarını karsiliyor bir de hastane ücreti var o da 6 kusur oluyor.. canim biz bekliyoruz insallaj güzel sonuçlar alacağız sizlerde alırsınız umarımMerhaba acaba ne kadar tutuyor tüp bebek ücreti bende başladım daha tahlil aşamasındayız benimde doktorum ferruh bey benimde iki başarısız aşılamam oldu şimdi tüp bebek için başladık
Siz yaptırdığınız geçmiş tetkikleri götürün. Eşinizin androlojide muayene olmasini isteyebilirler. Gittiğiniz doktor istese bile devlet hastanesi oldugu icin ayni gün randevu alamayabilirsiniz. Rapor cikaracaksaniz evrak listesi paylasilar sizinle.Merhabalar umarım bana da cevap verirsiniz
Ben hamile kalabiliyorum fakat bebek hastalıklı olduğu için karnımda yaşamıyor genetiğe kan verdik eşimle bende sıkıntı çıktı o yüzden genetik ayrıştırmalı tüp bebek yaptıracağız ege üniversitesinde aşamalar nedir bir kaç sorum var size
1.Yanımda hangi evraklarla hazırlıklı gitmeliyim
2. Gittiğimiz gün eşimden sperm isticekler mi kontrol amaçlı ona göre cinsel perhiz yapıp gitmemiz lazım diye düşünüyorum
3. En az 2 başarısız aşılama gerekiyor şartı bizim için gerekmiyordur dimi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar beni bilgilendirmek istediğiniz başka konular varsa bilgilendirir misiniz
Ferruh beyin özel hastası mısınız? Muayene için ücret ödüyor musunuz yoksa hastane üzerinden randevu alıp ücretsiz muayene mi?Amin inşallah sizlerde doktor ferruh beydi hani ilgi alaka pek yok ortamda ama islem gayet başarılı önemli olan da bu devlet hastanesi olduğu için çok kişi oluyor sizi bekletiyorlar biraz zaman o şekilde sürüyor ama sonuca bakmak lazım
Merhaba raporlu hasta mısınız?Nasıl gidiyor hanımlar ne aşamadasınız
Ben iğnelere başladım
Olumlu sonuç alanlarınız vardır umarım
Merhaba raporlu hasta mısınız?
ben cumartesi günü transfer olacağım nasipse siz hangi durumdasınızNasıl gidiyor hanımlar ne aşamadasınız
Ben iğnelere başladım
Olumlu sonuç alanlarınız vardır umarım
ben cumartesi günü transfer olacağım nasipse siz hangi durumdasınız
Merhaba kan tahlilinde nelere bakıyorlar bir de ilaç olarak neleri verdiler kolay bulabildiniz mi verdikleri ilaçlarıBen ilaçlara devam cumartesi de çalışıyorlar yani
Bana hala opu için gün vermediler her gün kan verip ilaç alıp gidiyorum