Ege universitesinde tup bebek asamalarim

Doktorum murat beydi murat ulukuş onda da 1 kez tüp bebek denedim olumsuz olmuştu şuan tedavide değilim 10 kez tüp bebek denedim olmadı malesef nasip değilmiş 🥺

Belli olmuyormuş ki bu işler ne hikayeler duyuyoruz bi bakmışsın kendiliğinden olmuş
Yaş kaç

Merhaba anne adaylar ben 28 yasindayim 3.5 yıldır evliyim fakat evliliğim ilk gününden beri korunmuyoruz bebisimiz olmadi. Doktorlara gittik devlet ve özele de herhangi bir sorununuz yok dedi ama ben yas geçtikçe istekli oldum Ege universitesinde tup bebek tedavisi yapıldığını çevremden bebek sahibi olanlar var diye oraya başvurdum geçen sene 2022 den beri uğraşıyorum ilk başta evlilik senem 3 sene olmadığı için asilama yaptırdık 3u olumsuz oldu asilamada olasilik çok dusuktu malesef bunda başarıya ulasamadik 1 sene geçti şimdi tup bebek işlemi yaptırdık inşallah 2 hafta sonra sonucumuzu alacağız cok yorucu süreç ilaçlar hastaneye gidip beklemeler sizi yorabiliyor ama önemli olan umudu kaybetmemek ilaç tedavisinden sonra yumurta toplama yaptık istedikleri gibi büyüklüğe ulasmisti toplama yaparken eşimden örnek alıp dollenme olusmus 6sinda bugün gittik embriyo transferi yapildi simdi dinleniyorum insallaj başarılı bir deneyim olmasını istiyoruz olacak da inşallah herkese nasip olsun isteyen herkese Amin 😇😇
Merhaba ben açılan bu konuya yeni denk geldim bende 3 başarısız aşılama yaşadım ege üniversitesinde şimdi tüp bebeğe başlayacağım .Üzerinden 1 yıl geçmiş umarım pozitif sonuç alıp bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır 🙏 sonucunuzu merak ettim benim tereddütlerim var ege üniversitesi ile ilgili o yüzden size sormak istedim.😊

Merhaba ben açılan bu konuya yeni denk geldim bende 3 başarısız aşılama yaşadım ege üniversitesinde şimdi tüp bebeğe başlayacağım .Üzerinden 1 yıl geçmiş umarım pozitif sonuç alıp bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır 🙏 sonucunuzu merak ettim benim tereddütlerim var ege üniversitesi ile ilgili o yüzden size sormak istedim.😊
Ben orada tedavi oldum 3. Denemem çok şükür şuan yavrum kucağımda 3,5 aylık orası çok kapsamlı bir yer pişman olmaycaksınız doktorları çok iyi

Ben orada tedavi oldum 3. Denemem çok şükür şuan yavrum kucağımda 3,5 aylık orası çok kapsamlı bir yer pişman olmaycaksınız doktorları çok iyi
Allah bağışlasın 🥰🙏 benim de ilk tüp bebek deneyimim olacak ege üniversitesinde .3 tane olumsuz aşılama geçirince ister istemez kafamda acaba tüp bebekte de aynı şeyleri mi yaşayacağım soruları uyandı. Doktorunuz kimdi acaba

Allah bağışlasın 🥰🙏 benim de ilk tüp bebek deneyimim olacak ege üniversitesinde .3 tane olumsuz aşılama geçirince ister istemez kafamda acaba tüp bebekte de aynı şeyleri mi yaşayacağım soruları uyandı. Doktorunuz kimdi acaba
Ferruh acet di benim doktorum çok memnunum benimde 3. Denememde oldu tüp bebeğimiz ilki tuttu kalbi durdu dondurulmuş embriyo oldum 3. Transferimde oldu çok şükğr

Ferruh acet di benim doktorum çok memnunum benimde 3. Denememde oldu tüp bebeğimiz ilki tuttu kalbi durdu dondurulmuş embriyo oldum 3. Transferimde oldu çok şükğr
Benim de doktorum ege tavmergen ,Ferruh hocayı da görüyorum onun da cok memnun kalan hastası var gercekten .Allah bağışlasın çok sevindim sizin adınıza 🙏 Rabbim isteyen herkese ve bana da nasip etsin tez zamanda bu mutluluğu 🙏🤲

Merhaba sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin🙏🏼 bende bu ay ferruh hocaya girmeyi düşünüyorum. Siz memnun kaldınız sanırım. Raporlu mu tedavi oldunuz? Bana sanırım rapor çıkmıyor. Ücretleri hakkında rica etsem bilgi verebilir misiniz

Merhaba sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin🙏🏼 bende bu ay ferruh hocaya girmeyi düşünüyorum. Siz memnun kaldınız sanırım. Raporlu mu tedavi oldunuz? Bana sanırım rapor çıkmıyor. Ücretleri hakkında rica etsem bilgi verebilir misiniz
Merhaba teşekkür ederim Allah razı olsun Benim raporluydu dondurulmuş embiriyo idi ama şuan ne kadardır bilmem herşeye zam geliyor ennson ben tedavi görürken 100 binden bahsediyorlardı şuan ne oldu bilmiyorum

X