• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ege Üniversitesi Tüp Bebek

Merhaba ben iki kez tüp bebek denemesi yaptım. Birkaç ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.

Merhaba ben bir kere denedim ve üstelik ben çok hızlı hamile kalabiliyorum benim sadece 2 kere kalp atımı durduğu için bize tüp bebek gerek yok denildiği halde genetikli tüp bebek yaptırmaya karar verdik güvenilir olsun ege üniversitesi gidelim dedik berbat bir yer toplu kurban kesimi gibi hissediyorsun orada ve herkese aynı işlem uygulanıyor mesela ben gebe kalamayan hanımlarla aynı işlemi gördüm tek yapılan yumurta büyütüp toplamak döllemek oldu yumurta toplama işleminden sonra git gide iyi olacağıma ben kötüleşmeye başladım ve en son hiç kıpırdayamıyordum acıdan ve oraya gittik gece acile oradaki kadın doğum hemşiresi bile böyle şok olarak senin yumurta toplama işlemini kim yaptı falan dedi sonrada eğer maddi durumum var ise başka yere gitmem gerektiğini burda kişiye özel ilgi beklememem gerektiğini herkese aynı işlemin yapılıp geçildiğini söyledi zaten de öyleydi hiç bir embriyom bile 5.güne kadar yaşamadı zaten sonra meşhur özel bir kliniğe gittim ve şuan gebeyim Allahın izniyle bu klinikte herşey mükemmel ilerledi yani bence maddi durumun el verirse özel klinik derim çünkü olan biz kadınların vücuduna oluyor herşeyi biz yaşıyoruz

Back