• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ege Üniversitesi Tüp Bebek

Bayramı geçirelim neler bekliyor bizi bakalım

Sizin süreç ne kadar sürdü sürecek

Beklicek lüksüm yok malesef yaş 39 amh 0.3
Ben ilk 27 şubatta güttim kan falan verdim smear testi verdim 2 mayıs ta sonucum çıktı çok geç çıktı anlayacağınız. Dosyamı kontrol edip adet okunca ara dediler 31 mayısta gittim 10 haziran da da yumurta toplattım

Bayramı geçirelim neler bekliyor bizi bakalım

Sizin süreç ne kadar sürdü sürecek

Beklicek lüksüm yok malesef yaş 39 amh 0.3
Eğer ege ye güdecekseniz önce dosya açtırmanız gerekiyor. Bizim 2020 de açılmış dosyamız vardı pandemi araya girince gidememiştik. Bu sene gitmeye karar verdik

Eğer ege ye güdecekseniz önce dosya açtırmanız gerekiyor. Bizim 2020 de açılmış dosyamız vardı pandemi araya girince gidememiştik. Bu sene gitmeye karar verdik
Siz de sebep neydi yaşınız kaç amh değeri neydi

Ay çok sordum kusura bakmayın

Bu konuda hiç tanıdığım yok buradan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum

Siz de sebep neydi yaşınız kaç amh değeri neydi

Ay çok sordum kusura bakmayın

Bu konuda hiç tanıdığım yok buradan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum
Yok önemli değil bende öyle sürekli site geziyordum bişeyler öğrenmek adına 😁 27 yaşındayım amh 1.20 eşimde dengeli translokasyon (genetik hastalık) var. Daha önce 2 düşük yaptım sonra genetik bölümüne gidip kan verdik öyle öğrendik. Transfer için daha erken çünkü embriyolarımdan biyopsi alınıp genetik incelemeye alınacak. Ordan güzel sonuçlar alırsak inşallah bayramdan sonra transfer olurum 😊

Yok önemli değil bende öyle sürekli site geziyordum bişeyler öğrenmek adına 😁 27 yaşındayım amh 1.20 eşimde dengeli translokasyon (genetik hastalık) var. Daha önce 2 düşük yaptım sonra genetik bölümüne gidip kan verdik öyle öğrendik. Transfer için daha erken çünkü embriyolarımdan biyopsi alınıp genetik incelemeye alınacak. Ordan güzel sonuçlar alırsak inşallah bayramdan sonra transfer olurum 😊
hadi bakalım rastgele

irtibat halinde olalım sürekli

Eşimde dengeli translokasyon var tüp bebeğe başvurduk ama rapordan faydalanmam için aşılama yapmam gerekiyormuş bende vakit kaybı olmasın diye ücretli yapmak istedim. Acaba pgt de ücretli mi olucak bilmiyorum Pazartesi eşim konuşmaya gidecek fiyat için bakalım ne diyecekler
Merhaba, tedaviniz hayırlısıyla başarı ile sonuçlanır insallah 🙏🏻 raporsuz tedavi maliyeti ne kadar oldu acaba ?

Back
X