• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ege Üniversitesi Tüp Bebek

Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲😍😍 çok sevindim sizin adınıza 😊 benim de yumurta toplamam olucak bugün dualarınızı beklerim 🤩
Teşekkür ederimmm amiiiinnn🥰🤲🏻Allahım yardımcınız olsun inşallah sizlerede nasip olsun çok güzel geçsin tüm süreç hayırlısı olsun inşallah🤲🏻❤️

Merhaba her keze. Bem egede tüp bebek başladım raporlu hasta olarak. En başından sordum ama fiyat söylemediler bugüne kadar, tedavi başlansın ona göre söyleriz diye sadece buğun rapaor ile 48bin civarı olacak dediler ilaçlar hariç tabi. Acaba raporsuz ne kadar tutuyor o zaman. Biz ocakta Tınaztep özel hastanede raporsuz gitip 40 000tl yaptıtmıştık ege özelden da pahalımı geliyör bilen varmı.

Merhaba her keze. Bem egede tüp bebek başladım raporlu hasta olarak. En başından sordum ama fiyat söylemediler bugüne kadar, tedavi başlansın ona göre söyleriz diye sadece buğun rapaor ile 48bin civarı olacak dediler ilaçlar hariç tabi. Acaba raporsuz ne kadar tutuyor o zaman. Biz ocakta Tınaztep özel hastanede raporsuz gitip 40 000tl yaptıtmıştık ege özelden da pahalımı geliyör bilen varmı.
Ege de iki kere aşılama yaptırdınız mi

Merhaba ege üniversitesi aşılama olanlar süreç nasıl oluyor? Hangi ilaçları veriyorlar ve devlet ne kadarını karşılıyor?
Selam canım ben geçen ay başladım tedaviye adetimin 4. Günü bana gonal f900 verdiler 7-8 gün 75 onu vurdum sonra ovittrelle diye bir çatlatma iğnesi var aşılamadan bir gün önce onu vurup gittim 25 martta aşılama oldu 1 Nisan'da yine ovittrelle iğnesi vurdun 8 Nisan'da beta baktırdım 133 çıktı ama hastaneler kapalı olduğu için muayene olamadım o yüzden de daha tam sevinemiyorum var mı yok mu onu da anlayamadım ama ben hastaneyi sevdim bişey sormuyorlar zaten direkt sonuç odaklı hemen tedaviyi uygulayıp geçiyorlar

Back
X