Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benimki 55 gün galan bekledim sinirlerim bozuldu.Neyseki bu ay başlayacağız inşallahBenim 20 günde çıkt smer testi
Amin cümlemizeMaşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Tüp bebek mi hayırlı olsunValla benimki 55 gün galan bekledim sinirlerim bozuldu.Neyseki bu ay başlayacağız inşallah
Evet teşekkür ederimTüp bebek mi hayırlı olsun
Yumurtalarım toplandı embriyoların 5.güne gelmelerini bekliyorum. Ben özel doktor seçmedim zaten bütün dosyalar ege hanımın elinden geçiyor. Yumurta geliştiği zaman da son ultrasonu kendisi yapıyorne aşamadasınız arkadaşlar doktorunuz kim
Hadi bakalım güzel haberlerinizi verin mutlakaYumurtalarım toplandı embriyoların 5.güne gelmelerini bekliyorum. Ben özel doktor seçmedim zaten bütün dosyalar ege hanımın elinden geçiyor. Yumurta geliştiği zaman da son ultrasonu kendisi yapıyor![]()
İnşallah veririmHadi bakalım güzel haberlerinizi verin mutlaka
Başlamayı düşünüyorumİnşallah veririmSiz başladınız mı yoksa başlamayı mı düşünüyorsunuz?
Düşünüyorsanız ertelemeyin derimBaşlamayı düşünüyorum
Bayramı geçirelim neler bekliyor bizi bakalımDüşünüyorsanız ertelemeyin derimsüreç biraz uzayabililiyor
Ben ilk 27 şubatta güttim kan falan verdim smear testi verdim 2 mayıs ta sonucum çıktı çok geç çıktı anlayacağınız. Dosyamı kontrol edip adet okunca ara dediler 31 mayısta gittim 10 haziran da da yumurta toplattımBayramı geçirelim neler bekliyor bizi bakalım
Sizin süreç ne kadar sürdü sürecek
Beklicek lüksüm yok malesef yaş 39 amh 0.3
Eğer ege ye güdecekseniz önce dosya açtırmanız gerekiyor. Bizim 2020 de açılmış dosyamız vardı pandemi araya girince gidememiştik. Bu sene gitmeye karar verdikBayramı geçirelim neler bekliyor bizi bakalım
Sizin süreç ne kadar sürdü sürecek
Beklicek lüksüm yok malesef yaş 39 amh 0.3
Rahim filmi istemediler miBen ilk 27 şubatta güttim kan falan verdim smear testi verdim 2 mayıs ta sonucum çıktı çok geç çıktı anlayacağınız. Dosyamı kontrol edip adet okunca ara dediler 31 mayısta gittim 10 haziran da da yumurta toplattım
Siz de sebep neydi yaşınız kaç amh değeri neydiEğer ege ye güdecekseniz önce dosya açtırmanız gerekiyor. Bizim 2020 de açılmış dosyamız vardı pandemi araya girince gidememiştik. Bu sene gitmeye karar verdik
Dosyalar tamam adet olunca bizi ara dediler. Başka bir şey ister misiniz eksik olmaması adına diye sordum belki bi rahim filmi isteyebiliriz dediler. Bende benim evde var 1 yıldan fazla oldu getirsem o olur mu dedim tamam olur dedilerRahim filmi istemediler mi
Transfer ne zaman olacak
Yok önemli değil bende öyle sürekli site geziyordum bişeyler öğrenmek adınaSiz de sebep neydi yaşınız kaç amh değeri neydi
Ay çok sordum kusura bakmayın
Bu konuda hiç tanıdığım yok buradan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum
hadi bakalım rastgeleYok önemli değil bende öyle sürekli site geziyordum bişeyler öğrenmek adına27 yaşındayım amh 1.20 eşimde dengeli translokasyon (genetik hastalık) var. Daha önce 2 düşük yaptım sonra genetik bölümüne gidip kan verdik öyle öğrendik. Transfer için daha erken çünkü embriyolarımdan biyopsi alınıp genetik incelemeye alınacak. Ordan güzel sonuçlar alırsak inşallah bayramdan sonra transfer olurum
![]()
Tamamhadi bakalım rastgele
irtibat halinde olalım sürekli
Merhaba, tedaviniz hayırlısıyla başarı ile sonuçlanır insallahEşimde dengeli translokasyon var tüp bebeğe başvurduk ama rapordan faydalanmam için aşılama yapmam gerekiyormuş bende vakit kaybı olmasın diye ücretli yapmak istedim. Acaba pgt de ücretli mi olucak bilmiyorum Pazartesi eşim konuşmaya gidecek fiyat için bakalım ne diyecekler