Ege Üniversitesi Tüp Bebek

lylatk

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
88
27
8
29
Ege Üniversitesi hastanesinde pgt tüp bebek yaptıran var mu Arkadaşlar?

Merhaba arkadaşlar Ege üniversitesi'ne ben de gidiyorum adet olunca ara demişlerdi cyclo prognova kullanıyorum bugün 4 günüm hala Adet olmadım eğer yarın adet olursam hafta sonu araya girecek bana daha önce bir hemşire hafta sonu araya girerse o ay iptal olur demişti stres oldum cumartesi kan alıyorlar mı ki

Canım merhaba ben de orada tedavi oldum sanırım kistin var o yüzden bu ilacı verdiler sana ben de daha önce kullanmıştım zaten ilacı bıraktıktan sonra bir hafta içinde falan geliyor bence âdetin şöyle söyliyim cumartesi de gelse pazar da gelse sorun yok çünkü ben daha önce çok bu şekilde gittim cumartesi geldiyse pazar geldi dedim yani 1-2 gün farklı söyledim hiç de sorun olmadı bilgin olsun

Merhaba canım cumartesi günleri de hastalar bakılıyor sıkıntı olmaz bende o ilacı kullandım kistim vardı adet olunca doktorlar yok diye bi ay daha beklemek zorunda kaldım

Bu arada regl oldunuz mu? Kistiniz geçti mi acaba merak ettim geçen ay doktorlar yok diye kontrole gidemedim, bu ay da kistin geçmemiş derlerse sinirlerim bozulur valla

ben ocak ayında başladım egede. martta1aşılama negatif mayısta 2.aşılama iptal temmuzda 1.tüp yine gelişim olmadıgı için yine iptal edildi. bu ay adet bekliyorum yine ....

ben ocak ayında başladım egede. martta1aşılama negatif mayısta 2.aşılama iptal temmuzda 1.tüp yine gelişim olmadıgı için yine iptal edildi. bu ay adet bekliyorum yine ....
Bu git gel yapmak çok yıpratıyor insanı maalesef. Allah gönlünüze göre versin inşallah en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Evet canım şuan eğer herşey yolundaysa 6+4 günlük olduk bugün çarşamba günü kontrolüm var kalp atışı için biraz değişiğim hayırlırısı
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza benim de yumurta toplamam olucak bugün dualarınızı beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…