Ben varım arkadaşım mart ayında sonuçlandı sağlıklı embriyo bulunamadı bu regl ile tekrar başlıcam inşalla
Hayırlısıyla bu sefer inşallah olumlu sonuç alıp hamile kalırsın canımBen varım arkadaşım mart ayında sonuçlandı sağlıklı embriyo bulunamadı bu regl ile tekrar başlıcam inşallah.
Pgt ücretleri ne kadar dı peki embriyo başınaBen varım arkadaşım mart ayında sonuçlandı sağlıklı embriyo bulunamadı bu regl ile tekrar başlıcam inşallah.
Eşimde dengeli translokasyon var tüp bebeğe başvurduk ama rapordan faydalanmam için aşılama yapmam gerekiyormuş bende vakit kaybı olmasın diye ücretli yapmak istedim. Acaba pgt de ücretli mi olucak bilmiyorum Pazartesi eşim konuşmaya gidecek fiyat için bakalım ne diyeceklerBen varım arkadaşım mart ayında sonuçlandı sağlıklı embriyo bulunamadı bu regl ile tekrar başlıcam inşallah.
Canım bende dengeli translokasyon taşıyıcısıyım 5 ve 6 kromozomlarda. Emin hoca var tıbbi genetik bölümünde bana pgd için rapor çıkardı ama tüp bebek ücretli yaptırdım bende bu kez aşılama için başlıcam yoksa tüp bebek yaptıramam devlet desteğini almam için prosedürü uygulayıp tüp bebeğe geçiş yapıcam. Ayrıca pgd fiyatı ege üniversitesinde 160 dolar dediler.Eşimde dengeli translokasyon var tüp bebeğe başvurduk ama rapordan faydalanmam için aşılama yapmam gerekiyormuş bende vakit kaybı olmasın diye ücretli yapmak istedim. Acaba pgt de ücretli mi olucak bilmiyorum Pazartesi eşim konuşmaya gidecek fiyat için bakalım ne diyecekler
Ben yaptırcaktım nisan da hamile kaldımEge Üniversitesi hastanesinde pgt tüp bebek yaptıran var mu Arkadaşlar?
Normal yolla mı hamile kaldınızBen yaptırcaktım nisan da hamile kaldım
Ben memnunum haziranın başında tedavi ye başlayacağız inşallah size tavsiyem eğer ki gidecek olursanız başka hastanede smear testi yaptırın yoksa 2 ay sonuç beklersinizBiz de Ege üniversitesine gitmeyi düşünüyoruz. Memnun kalan var mı ? Doktorları nasıl
EvetNormal yolla mı hamile kaldınız
Benim 20 günde çıkt smer testiBen memnunum haziranın başında tedavi ye başlayacağız inşallah size tavsiyem eğer ki gidecek olursanız başka hastanede smear testi yaptırın yoksa 2 ay sonuç beklersiniz
Ücret yatırarak bakışıyorum normal poliknik değil doçentten gitmek isterdeniz doktor isminide veririmBenim 20 günde çıkt smer testi
Çok iyi kasımda amaliyat oldum aynı doktoa gidiyorum değiştirmemBiz de Ege üniversitesine gitmeyi düşünüyoruz. Memnun kalan var mı ? Doktorları nasıl
Kalırsınız kaç yaşındasın hormonlara ve ultrasona baktırdınmı polip miyom varmı die bide amh değeri çok önemli yumurta rezervi aklında olsun bol bol incir yeBizler de kendiliğinden hamile kalsak keşke
Doktorunuzun ismi neÇok iyi kasımda amaliyat oldum aynı doktoa gidiyorum değiştirmem
39 yaşındayımKalırsınız kaç yaşındasın hormonlara ve ultrasona baktırdınmı polip miyom varmı die bide amh değeri çok önemli yumurta rezervi aklında olsun bol bol incir ye
İsmet hortuDoktorunuzun ismi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?