Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetik testleri genellikle uzun sürede çıkarYurtdışına mı gönderiliyor neden bu kadar uzun sürüyormuş ki
Sonuçlar sağlıksız geldi maalesef yeniden tedaviye başlayacağızNaptınız ne aşamadasınız
Hayırlısı olsunSonuçlar sağlıksız geldi maalesef yeniden tedaviye başlayacağız
Teşekkür ederim canım. Üniversiteye devam çünkü dışarda yapmaya çalışırsak masrafların üstesinden gelemeyiz maalesefHayırlısı olsun
Üniversiteye devam mı başka bir merkezle mi devam edeceksiniz
Hayırlısı olsun yaş kaçtı,kaç tane yumurta toplanıp 5.güne giden olmuştuTeşekkür ederim canım. Üniversiteye devam çünkü dışarda yapmaya çalışırsak masrafların üstesinden gelemeyiz maalesef
Canım merhaba ben de orada tedavi oldum sanırım kistin var o yüzden bu ilacı verdiler sana ben de daha önce kullanmıştım zaten ilacı bıraktıktan sonra bir hafta içinde falan geliyor bence âdetin şöyle söyliyim cumartesi de gelse pazar da gelse sorun yok çünkü ben daha önce çok bu şekilde gittim cumartesi geldiyse pazar geldi dedim yani 1-2 gün farklı söyledim hiç de sorun olmadı bilgin olsunMerhaba arkadaşlar Ege üniversitesi'ne ben de gidiyorum adet olunca ara demişlerdi cyclo prognova kullanıyorum bugün 4 günüm hala Adet olmadım eğer yarın adet olursam hafta sonu araya girecek bana daha önce bir hemşire hafta sonu araya girerse o ay iptal olur demişti stres oldum cumartesi kan alıyorlar mı ki
Teşekkür ederim. Yaş 27 8 yumurtadan 3 tanesi 5.güne gittiHayırlısı olsun yaş kaçtı,kaç tane yumurta toplanıp 5.güne giden olmuştu
Merhaba canım cumartesi günleri de hastalar bakılıyor sıkıntı olmazMerhaba arkadaşlar Ege üniversitesi'ne ben de gidiyorum adet olunca ara demişlerdi cyclo prognova kullanıyorum bugün 4 günüm hala Adet olmadım eğer yarın adet olursam hafta sonu araya girecek bana daha önce bir hemşire hafta sonu araya girerse o ay iptal olur demişti stres oldum cumartesi kan alıyorlar mı ki
Bu arada regl oldunuz mu? Kistiniz geçti mi acaba merak ettimMerhaba arkadaşlar Ege üniversitesi'ne ben de gidiyorum adet olunca ara demişlerdi cyclo prognova kullanıyorum bugün 4 günüm hala Adet olmadım eğer yarın adet olursam hafta sonu araya girecek bana daha önce bir hemşire hafta sonu araya girerse o ay iptal olur demişti stres oldum cumartesi kan alıyorlar mı ki
Geçiyor canım merak etmeBu arada regl oldunuz mu? Kistiniz geçti mi acaba merak ettimgeçen ay doktorlar yok diye kontrole gidemedim, bu ay da kistin geçmemiş derlerse sinirlerim bozulur valla
İnşallah canım perşembe günü gideceğim bakalım tedaviye başlayacağım inşallah bu seferGeçiyor canım merak etme![]()
Hadi bakalım herşey çok güzel olsun süreç su gibi akıp geçsin gönlündeki muradını nasip etsin Allah canımİnşallah canım perşembe günü gideceğim bakalım tedaviye başlayacağım inşallah bu sefer![]()
Cumartesi oldum kistim geçmedi çikolata kisti benimki zaten geçmez geçen bir kist değilBu arada regl oldunuz mu? Kistiniz geçti mi acaba merak ettimgeçen ay doktorlar yok diye kontrole gidemedim, bu ay da kistin geçmemiş derlerse sinirlerim bozulur valla
Amin inşallah canım teşekkür ederimHadi bakalım herşey çok güzel olsun süreç su gibi akıp geçsin gönlündeki muradını nasip etsin Allah canım![]()
Geçmiş olsun canımCumartesi oldum kistim geçmedi çikolata kisti benimki zaten geçmez geçen bir kist değil
Bu git gel yapmak çok yıpratıyor insanı maalesef. Allah gönlünüze göre versin inşallah en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsinben ocak ayında başladım egede. martta1aşılama negatif mayısta 2.aşılama iptal temmuzda 1.tüp yine gelişim olmadıgı için yine iptal edildi. bu ay adet bekliyorum yine ....
Evet canım şuan eğer herşey yolundaysa 6+4 günlük olduk bugün çarşamba günü kontrolüm var kalp atışı için biraz değişiğim hayırlırısıAmin inşallah canım teşekkür ederimsenin tedavin bitti mi olumlu sonuç aldın mı peki
![]()
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet canım şuan eğer herşey yolundaysa 6+4 günlük olduk bugün çarşamba günü kontrolüm var kalp atışı için biraz değişiğim hayırlırısı![]()