• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ege Üniversitesi Tüp Bebek

Ben varım arkadaşım mart ayında sonuçlandı sağlıklı embriyo bulunamadı bu regl ile tekrar başlıcam inşalla
Ben varım arkadaşım mart ayında sonuçlandı sağlıklı embriyo bulunamadı bu regl ile tekrar başlıcam inşallah.
Hayırlısıyla bu sefer inşallah olumlu sonuç alıp hamile kalırsın canım 🤲🤲 ben de bu ay adet olunca başlayacağım inşallah

Ben varım arkadaşım mart ayında sonuçlandı sağlıklı embriyo bulunamadı bu regl ile tekrar başlıcam inşallah.
Eşimde dengeli translokasyon var tüp bebeğe başvurduk ama rapordan faydalanmam için aşılama yapmam gerekiyormuş bende vakit kaybı olmasın diye ücretli yapmak istedim. Acaba pgt de ücretli mi olucak bilmiyorum Pazartesi eşim konuşmaya gidecek fiyat için bakalım ne diyecekler

Eşimde dengeli translokasyon var tüp bebeğe başvurduk ama rapordan faydalanmam için aşılama yapmam gerekiyormuş bende vakit kaybı olmasın diye ücretli yapmak istedim. Acaba pgt de ücretli mi olucak bilmiyorum Pazartesi eşim konuşmaya gidecek fiyat için bakalım ne diyecekler
Canım bende dengeli translokasyon taşıyıcısıyım 5 ve 6 kromozomlarda. Emin hoca var tıbbi genetik bölümünde bana pgd için rapor çıkardı ama tüp bebek ücretli yaptırdım bende bu kez aşılama için başlıcam yoksa tüp bebek yaptıramam devlet desteğini almam için prosedürü uygulayıp tüp bebeğe geçiş yapıcam. Ayrıca pgd fiyatı ege üniversitesinde 160 dolar dediler.

Back
X