Ege üniversitesi tüp bebek tedavisi

Nagihannnnnnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
102
16
98
32
Ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi ne başladım ücret hakkında gidişat bilgisi olan varmı dev ne kadarını karşılıyor ilaç lar ne kadar tutuyor vb anestezilimi anestisiz mi kafamda deli sorular ... Doktor seçebiliyor muyuz seciyorsak kimi onerirsinz lütfen yardımcı olurmusunuz dertleşelim derttaslarim..Allah'ım hepimize bebislerimizi nasip eylesin sağlıcakla

Ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi ne başladım ücret hakkında gidişat bilgisi olan varmı dev ne kadarını karşılıyor ilaç lar ne kadar tutuyor vb anestezilimi anestisiz mi kafamda deli sorular ... Doktor seçebiliyor muyuz seciyorsak kimi onerirsinz lütfen yardımcı olurmusunuz dertleşelim derttaslarim..Allah'ım hepimize bebislerimizi nasip eylesin sağlıcakla
Raporlu raporsuz hasta vs poliklinik hastaları olarak fiyatlar değişiyor Ege de raporlu poliklinik hastası olarak 2024 martta tedaviye başladım 2025 3 Mart son transfer olduğum tarih çok şükür pozitifi gördüm raporlu ve poliklinik hastası olarak ilaçlar tüm işlemler dahil 2 transferimle birlikte toplam 50 60 bin tl civarında harcadım 1 sene içinde

Ege üniversitesi hiç tavsiye etmiyorum smear sonucum 2 ayda çıkmıştı. Doktor yüzü görmedim. Sehir hastanesi tüp bebeğe gidin. Müthiş doktorları var Allah razı olsun çok ilgililer.

Ege üniversitesi hiç tavsiye etmiyorum smear sonucum 2 ayda çıkmıştı. Doktor yüzü görmedim. Sehir hastanesi tüp bebeğe gidin. Müthiş doktorları var Allah razı olsun çok ilgililer.
Şehir dışından gelmeyi düşünüyoruz da tüp bebek için şehir hastanesi dediğinizin tam olarak ismi nedir tam bilmiyorum da ben

Back
X