Ege üniversitesi Hastanesi tüp Bebek te tedavi olanlar yazabilir mi

ben de ege hanımın özelinde gördüm tedaviyi hiç gerek yokmuş durdurup 2 soru soramıyorsun pırr kaçıyor

boşa özel hoca ücreti ödedik hiç bilgilendirilmedik diğerlerinden hiç bir farkımız olmadı yani

ekstadan para vermiş olduk
Kesinlikle haklısın arkadaşım ege hanım bir geliyor iki kurcalıyor gidiyor resmen bı de para vermiş oluyoruz hayırlısı sen şerife hanımdan şuan için çok memnunum

Hayırlısı olsun bugün opu oldum amh.0.06 şerife hocam yaa bı tane gerçekten ben çok memnunum vicdanlı merhametli inançlı bir bayan
Ben instgramdan buldum serife hocayi 1 senedir takip ediyordum o kadar anac bi insanki hastalariyla arasindaki iliski beni cok etkiledi her mutlu haberleri paylastikca inanki umutlanip duygulanip agliyodum sonunda karar verdim ve gittim insan bi noktadan sonra pskoljik olarakta anlasilmak istiyor serife hoca cok sicak kanli her soruyu sabirla cevapliyor aklinda soru isareti birakmiyor umarim uygulayacagi tedavide iyi gelir 🥲

Umarim sana da ugurlu gelir ve hersey istedigin gibi olur bebegini alirsin kucagina canim. Sen hemen mi basladin tedaviye
Sizin sknti neydi acaba sizin için de hakkınızda hayırlısı olsun
Amin cnm benim hepimiz ins güzel haberler sağlıkla kucağımıza alırız
Üç ay ilaç kullandım vitamin falan bu ay da opu rahim flimi falan da cekti

Sosyal medyaya kanıp bende gittim sıcak kanlı davranıyor sadece ben hiç memnun kalmadım sadece para almayı seviyor şerife dikayak

Benim aciklanamayan infertilite hersey cok guzel hic bir sıkıntı yok ama 2 bcuk senedir olmuyor 1 asilama oldum tutmadi simdi tup bebek icin tedaviye basladik iste 2 ay takviye kullanip gidicem kontrole sen hangi takviyeyi kullandin
Sizin sknti neydi acaba sizin için de hakkınızda hayırlısı olsun
Amin cnm benim hepimiz ins güzel haberler sağlıkla kucağımıza alırız
Üç ay ilaç kullandım vitamin falan bu ay da opu rahim flimi falan da cekti

Ben instgramdan buldum serife hocayi 1 senedir takip ediyordum o kadar anac bi insanki hastalariyla arasindaki iliski beni cok etkiledi her mutlu haberleri paylastikca inanki umutlanip duygulanip agliyodum sonunda karar verdim ve gittim insan bi noktadan sonra pskoljik olarakta anlasilmak istiyor serife hoca cok sicak kanli her soruyu sabirla cevapliyor aklinda soru isareti birakmiyor umarim uygulayacagi tedavide iyi gelir 🥲
Acaba ücretlendirmesi nasıl şerife hanımın

Ege üniversitesi Ege hanımın özeline gittik nerden baksan 8 ay git gel yaptık yumurtan çatlamamış ilaç. Yumurtan çatlamamış ilaç. 1 kez Ege hanıma muayene olabildim. Sonra hiç yoktu hep asistanı baktı. En sonunda sinirlendim ve bu yumurta 7 aldır çatlamadı ve kistleşti birşey yapmayacak mısınız dedim. Salak salak yüzüme baktılar ve hemen atladım irenbe ye gittim. Ümit hanıma ve en sonunda uygun doktoru bulduğuma inanıyorum. Ümit hanım Alper bey birde şerife hanım arasında kalmıştım.

Ege üniversitesi Ege hanımın özeline gittik nerden baksan 8 ay git gel yaptık yumurtan çatlamamış ilaç. Yumurtan çatlamamış ilaç. 1 kez Ege hanıma muayene olabildim. Sonra hiç yoktu hep asistanı baktı. En sonunda sinirlendim ve bu yumurta 7 aldır çatlamadı ve kistleşti birşey yapmayacak mısınız dedim. Salak salak yüzüme baktılar ve hemen atladım irenbe ye gittim. Ümit hanıma ve en sonunda uygun doktoru bulduğuma inanıyorum. Ümit hanım Alper bey birde şerife hanım arasında kalmıştım.
Canım şuan sanki benim yaşadıklarımı okudum bende ege ünv. Gittim özel muane ege hanıma oldum ama hiç bişey anlamadım sulu flim için gün vericekler dedi arayan olmadı bn aradım gel dediler ameliyata girdim orda yapılıyor Muş ege hanım geldi eee adetten hemen sonra olması lazım rahim kalınlaşmış olmaz dedi geri kalktım ege hanım mehter takımıyla geliyor gibi herkes saygı duruşunda sonra iki kurcalıyor gidiyor ne soru sormak ne de bilgi almak yok boşa para verdim
Sonra Alper beye gittim çok iyi sessiz sakin ama içime sinmedi evet başarıları çok tebrikler ama ben rahat istemedim soru sormaya çekindim ama ne sorsan cevap veriyor kendisi bıkmadan usanmadan sonra onda başladım vitamin falan
Şerife hocayı duydum ona da son olarak gideyim dedim sosyal medyada çok tüp bebek paylaşımı yok ama içim videoların da ısındı resmen gittim çok samimi ve güven vericiydi dedim bu önce Allah sonra şerife hoca hep moral verdi hep yanımda oldu her zaman onun kararlarına irdeleme den tmm dedim çünkü güven vardı
Amh 0.06 yumurta toplama 4yumurta ve hepsi dollendi ama iki tanesi iyi kalite 3 gün taze trasfer yaptık şuan ben bile hala inanamasam altı haftalık gebeyim iki yada üç aylık bir tedavi ile Allah'ım senin de karşına iyi doktorlar çıkarsın ama mutlaka şerife hocaya da gitti derim sonra seçim senin karar senin kendi

Cnm çok sevindim hadi bklim güzel bir tedavi ile güzel sonuçlar bn hep güvendim ve çok şükür güzel oldu herşey yolunda. Gider senin de güzel haberlerini alırız ilaç tedavisi hep tedbirli davranıyor hepsini güzel zamaninda kullan

X