Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ege üniversitesi infertilite bölüme nasıl randevu ve giriş
- Konu Sahibi tanem7777
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2019
- 105
- 99
- 48
Başvuracak olanlara yardımcı olmak isterim ben ilk önce kadin doğum bölümüne randevu aldım orda smer hormon testleri yapıldı pcoslu olunca bebek isteğim olduğu için beni infertilite bölümüne yönlendirdiler.orada gerekli evraklar için bilgi verildi tamamlayıp getirdim hemen dosya açıldı eşim için de sperm örneği istediler orada yaptırdık ,daha sonra ilk adet olnca gel diyorlar kısa sürede ilerliyor herşeyMerhaba arkadaşlar ege üniversitesi giriş nasıl yapıcam bilgisi olan var mı infertilite bölümüne bilgisi olan arkadaşlar
Bende paralı muane oldu evrak ve sper örneği verme asamadindayizBaşvuracak olanlara yardımcı olmak isterim ben ilk önce kadin doğum bölümüne randevu aldım orda smer hormon testleri yapıldı pcoslu olunca bebek isteğim olduğu için beni infertilite bölümüne yönlendirdiler.orada gerekli evraklar için bilgi verildi tamamlayıp getirdim hemen dosya açıldı eşim için de sperm örneği istediler orada yaptırdık ,daha sonra ilk adet olnca gel diyorlar kısa sürede ilerliyor herşey
- 27 Aralık 2019
- 105
- 99
- 48
Ondan sonra süreç başlıyor zaten ben normal muayene oluyorum sizin doktorunuz kimBende paralı muane oldu evrak ve sper örneği verme asamadindayiz
Ege. Nazan hanım sizin doktorunuz kim memnun musunuzOndan sonra süreç başlıyor zaten ben normal muayene oluyorum sizin doktorunuz kim
- 27 Aralık 2019
- 105
- 99
- 48
Ben anlamadım gerçekten sistemi kan verdim geçen muane oldum sonucum çıktı geldin evrakları vericem dosyam yok ortada onu bekliyorum amh normalde 0.3 du ege de 0.06cikti dedim muaane yada görüşme olucak yok adetin ilk günü ara gel dedi tüp bebek için ben anlamadım bı tedavi hazırlık aşaması yok mu her ay benim için zarar ama şimdi bir daha ki ay bu ilaçları kullanan falan bekler derse gene boş olucak şimdi neden bakmaz kiAşılama sürecindeyim polikinlik doktorları ilgileniyor iyiler tüp bebekte doktora karar vericem siz memnunmusunuz nazan hanımdan ücreti nasıl
- 27 Aralık 2019
- 105
- 99
- 48
Aslında bi muayene edip destek tedavi vermesi gerekir ama sistem farklı galiba demez yumurta büyütme ilacı verir süreci başlatırBen anlamadım gerçekten sistemi kan verdim geçen muane oldum sonucum çıktı geldin evrakları vericem dosyam yok ortada onu bekliyorum amh normalde 0.3 du ege de 0.06cikti dedim muaane yada görüşme olucak yok adetin ilk günü ara gel dedi tüp bebek için ben anlamadım bı tedavi hazırlık aşaması yok mu her ay benim için zarar ama şimdi bir daha ki ay bu ilaçları kullanan falan bekler derse gene boş olucak şimdi neden bakmaz ki
Evet hiç birşey vermedi gorusturmediler bileAslında bi muayene edip destek tedavi vermesi gerekir ama sistem farklı galiba demez yumurta büyütme ilacı verir süreci başlatır
- 27 Aralık 2019
- 105
- 99
- 48
Çok saçma nazan hanım mı çok yoğum yoksa işleyişleri mi böyle acabaEvet hiç birşey vermedi gorusturmediler bile
- 27 Aralık 2019
- 105
- 99
- 48
Yok öyle birşey herkes ayrı ayrı sırayla muayene oluyor içiniz rahat olsunÖzelde 2 aşılama 1 tüp bebek olumsuz deneyimim var bende ege de ilerlemek istiyorum ama muayene olurken 3-4 kadın aynı anda muayene oluyo ve ilgilenmiyorlar diye duydum çekindim açıkçası