Ege üniversitesi Hastanesi tüp Bebek te tedavi olanlar yazabilir mi

BEn ege ünivers fiyatların bukdr yüksek olduğunu hiç tahminetmiyordum çok şaşırdım.bende tedavideyim şuan izmirde özelde daha uygun fiyatlar.çok şaşırdım.
Evet ucuzda değil ve tamamen vakit kaybı. Orada yapılan sperm testini doktorum kabul etmedi. Çok iyimserler dedi.

Evet ucuzda değil ve tamamen vakit kaybı. Orada yapılan sperm testini doktorum kabul etmedi. Çok iyimserler dedi.
Iyi ki bu site var bilgiler paylaşılıyor...bende maddi anlamda artık son noktadayım inşllh gerek kalmaz tabi bu sefer pozitifi görürüm ama buseferde olmazsa ege üniv fiyat uygundur diye oraya giderim.diye düşünüyodum.ama vazgeçtim...

İnşallah bu sefer güzel sonuç alırsınız. Benim aile hekimimde tedavi görüyordu. O tepecik araştırmayı çok övmüştü. Hiç gitmedim ama bi araştırın isterseniz

İnşallah bu sefer güzel sonuç alırsınız. Benim aile hekimimde tedavi görüyordu. O tepecik araştırmayı çok övmüştü. Hiç gitmedim ama bi araştırın isterseniz
Tesekkurederim bi araştırırım ama gerek kalmasın inşllh yoruldum çünkü...transfer için beklemedeyim ben bu sırada miyom operasyonum olacak malesefşuan doktorumdan memnunun medicalpark funda h inşlhh sonuçlarımız güzel.olur..sizde izmirdesiniz sanırım

Hanımlar ben ege Üniversitesi'nde tedavi gördüm poliklinik hastasıydım çok şükür pozitif oldu ve benimle birlikte transfer olan 4 arkadaştan 3 de pozitif haberi aldı nasip kısmet mi diyelim bende giderken memnun kaldım denemez raporlu oldu tüp bebeğim bu arada dilerim bekleyen herkesin pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…