Kesinlikle haklısın arkadaşım ege hanım bir geliyor iki kurcalıyor gidiyor resmen bı de para vermiş oluyoruz hayırlısı sen şerife hanımdan şuan için çok memnunumben de ege hanımın özelinde gördüm tedaviyi hiç gerek yokmuş durdurup 2 soru soramıyorsun pırr kaçıyor
boşa özel hoca ücreti ödedik hiç bilgilendirilmedik diğerlerinden hiç bir farkımız olmadı yani
ekstadan para vermiş olduk
Merhaba bende serife hanima basladim bu ay sizin son durum nedir memnunmusunuzBen de Dr şerife dikayak da başladım tedaviye şuan için iyi gidiyoruz gibi bugün rahim flimim var bakalım sonrası nasip benim amh 0.06 düşük rezerve sizin sknti neydi
Hayırlısı olsun bugün opu oldum amh.0.06 şerife hocam yaa bı tane gerçekten ben çok memnunum vicdanlı merhametli inançlı bir bayanMerhaba bende serife hanima basladim bu ay sizin son durum nedir memnunmusunuz
Ben instgramdan buldum serife hocayi 1 senedir takip ediyordum o kadar anac bi insanki hastalariyla arasindaki iliski beni cok etkiledi her mutlu haberleri paylastikca inanki umutlanip duygulanip agliyodum sonunda karar verdim ve gittim insan bi noktadan sonra pskoljik olarakta anlasilmak istiyor serife hoca cok sicak kanli her soruyu sabirla cevapliyor aklinda soru isareti birakmiyor umarim uygulayacagi tedavide iyi gelirHayırlısı olsun bugün opu oldum amh.0.06 şerife hocam yaa bı tane gerçekten ben çok memnunum vicdanlı merhametli inançlı bir bayan
Umarim sana da ugurlu gelir ve hersey istedigin gibi olur bebegini alirsin kucagina canim. Sen hemen mi basladin tedaviyeHayırlısı olsun bugün opu oldum amh.0.06 şerife hocam yaa bı tane gerçekten ben çok memnunum vicdanlı merhametli inançlı bir bayan
Sizin sknti neydi acaba sizin için de hakkınızda hayırlısı olsunUmarim sana da ugurlu gelir ve hersey istedigin gibi olur bebegini alirsin kucagina canim. Sen hemen mi basladin tedaviye
Sizin sknti neydi acaba sizin için de hakkınızda hayırlısı olsun
Amin cnm benim hepimiz ins güzel haberler sağlıkla kucağımıza alırız
Üç ay ilaç kullandım vitamin falan bu ay da opu rahim flimi falan da cekti
Ben çok ama cok memnunum ve çok seviyorum içinde hiç öyle bir şüphe yokSosyal medyaya kanıp bende gittim sıcak kanlı davranıyor sadece ben hiç memnun kalmadım sadece para almayı seviyor şerife dikayak
Ben pişman oldum gittiğime umarım siz olmazsınız bende sizin gibi düşünüyordum hayal kırıklığı oldu benim içinBen çok ama cok memnunum ve çok seviyorum içinde hiç öyle bir şüphe yok
Bugün transfer de oldum kendisine benimle o heycani mutluluğu yaşadı gerisi Allah'a kalmış doktorum için iyi ki diyorumBen pişman oldum gittiğime umarım siz olmazsınız bende sizin gibi düşünüyordum hayal kırıklığı oldu benim için
İnşallah sımsıkı tutunur sizeBugün transfer de oldum kendisine benimle o heycani mutluluğu yaşadı gerisi Allah'a kalmış doktorum için iyi ki diyorum
Amin inşallahİnşallah sımsıkı tutunur size
Amin cümlemizin inşallahAmin inşallahrabbim isteyen herkese bu yol çok zor sabır yolu ama.yolun sonuna.gelmek.de.cok farklı bir duygu
Allah'ım herkesin işini kolaylastirsib
Acaba ücretlendirmesi nasıl şerife hanımınBen instgramdan buldum serife hocayi 1 senedir takip ediyordum o kadar anac bi insanki hastalariyla arasindaki iliski beni cok etkiledi her mutlu haberleri paylastikca inanki umutlanip duygulanip agliyodum sonunda karar verdim ve gittim insan bi noktadan sonra pskoljik olarakta anlasilmak istiyor serife hoca cok sicak kanli her soruyu sabirla cevapliyor aklinda soru isareti birakmiyor umarim uygulayacagi tedavide iyi gelir
Canım şuan sanki benim yaşadıklarımı okudum bende ege ünv. Gittim özel muane ege hanıma oldum ama hiç bişey anlamadım sulu flim için gün vericekler dedi arayan olmadı bn aradım gel dediler ameliyata girdim orda yapılıyor Muş ege hanım geldi eee adetten hemen sonra olması lazım rahim kalınlaşmış olmaz dedi geri kalktım ege hanım mehter takımıyla geliyor gibi herkes saygı duruşunda sonra iki kurcalıyor gidiyor ne soru sormak ne de bilgi almak yok boşa para verdimEge üniversitesi Ege hanımın özeline gittik nerden baksan 8 ay git gel yaptık yumurtan çatlamamış ilaç. Yumurtan çatlamamış ilaç. 1 kez Ege hanıma muayene olabildim. Sonra hiç yoktu hep asistanı baktı. En sonunda sinirlendim ve bu yumurta 7 aldır çatlamadı ve kistleşti birşey yapmayacak mısınız dedim. Salak salak yüzüme baktılar ve hemen atladım irenbe ye gittim. Ümit hanıma ve en sonunda uygun doktoru bulduğuma inanıyorum. Ümit hanım Alper bey birde şerife hanım arasında kalmıştım.
Cnm çok sevindim hadi bklim güzel bir tedavi ile güzel sonuçlar bn hep güvendim ve çok şükür güzel oldu herşey yolunda. Gider senin de güzel haberlerini alırız ilaç tedavisi hep tedbirli davranıyor hepsini güzel zamaninda kullanBen instgramdan buldum serife hocayi 1 senedir takip ediyordum o kadar anac bi insanki hastalariyla arasindaki iliski beni cok etkiledi her mutlu haberleri paylastikca inanki umutlanip duygulanip agliyodum sonunda karar verdim ve gittim insan bi noktadan sonra pskoljik olarakta anlasilmak istiyor serife hoca cok sicak kanli her soruyu sabirla cevapliyor aklinda soru isareti birakmiyor umarim uygulayacagi tedavide iyi gelir
Acaba ücretlendirmesi nasıl şerife hanımın
Muayene ucreti 2bin tup bebek 60binAcaba ücretlendirmesi nasıl şerife hanımın
Teşekkür ederimMuayene ucreti 2bin tup bebek 60bin