Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bu otele nezaman gittiniz nasıl bi yerinanç otel var ama biraz küçük.
burası nasıl bi yerKusadas'inda papatya apart Otel var muhafazakâr kısma özel internetten araştırabilirsiniz. .
denizi 200 metre falan uzaklıkta. aman aman lüks aramıyorsanız, sakin küçük huzurlu bir yer. denizi güzel. havuzu falan küçük tabi. 2 yıl öncesindne bahsediyorum. yemekleri de ortalama ama sıcak aile ortamı var. bir de içkili eğlence yerlerinin göbeğinde bi mekan olarak ii ayakta duruyor. animasyonlar vs. de idare eder. verdiğin ücretin altında bir yer ama alkolsüz die ısrar edince kazıklamak için ısrar ediyorlar.merhaba bu otele nezaman gittiniz nasıl bi yer
Bizim yazlık orda özel olarak girip içini incelemedim hiç ama bi bayanlara özel kapalı havuzu bi de genel kullanım için açık havuzu var..Otel in bir kısmı odalar şeklinde diğer kısmı ise villa tarzı bütçeye göre sanırım ayarlama yapabilirsiniz..dıştan görünümü çok lüks olmamakla birlikte normal bi tatil için bence tercih edilebilir..burası nasıl bi yer
çok pahalı capriceCarice aydın didim, gittim yine gidecem
evet maalesef, biz aldık geçen yıldan, çünkü geçen yıl para baydığımızda memnun kalmıştık,çok pahalı caprice
ne güzel ben aradım 5 gece için çok pahalıevet maalesef, biz aldık geçen yıldan, çünkü geçen yıl para baydığımızda memnun kalmıştık,
genel olrak memnun kaldım
şah inn e de gittik ama caprice çoook daha lüks,
eşimin de benim de işlerimz yoğun ve stresli, o yüzden buraya verdiğimiz çok batmıyor, şükür ler olsun ki gidebiliyoruz
fiyat nasıldı acabaBen gecen sene Afyonda Özgül Thermal otele gittim. Cok memnun kaldim. Deniz harici hersey fazlasiyla var. Sadece bayanlara: 2 tane Acik havuz, 2 Tane kapali havuz, 2 Jakuzi, cocuk havuzu, 2 Sauna, Thermal havuz, osmanli hamam, isikli müzik odasi ve bircok seyi var.
Tavsiye ederim :)
Oda basi 180tl ile 250tl arasi degisiyor sezona göre. Fakat bundan haric havuz ve diger imkanlari kullabilmek icin günlük kisi basi 10tl ödeniyor.fiyat nasıldı acaba