- Konu Sahibi _MedceziR_
Bilinçsizce tıplamak bile fark yaratıyor desem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilinçsizce tıplamak bile fark yaratıyor desem
Bilincime laf söyletmem,
hem tıpladıkça bilincim açıldı.
Yok o değilde hatırlatıcı ifadem '' uyuyan öküzü umursama '' diye başladı tıpladıkça '' uyusun öküz uyandırma ''ya dönüştü.
Bu bir gelişme mi hocam???
Arkadaslar ben eft ile beni yasamdan koparan hayatimi zindan eden 4 yil suren p
anik atak hastaligindan kurtuldum uzman kisi esliginde 6 seans yaparak bunu kim bulduysa allah bin kere razi olsun ne ilac nede en iyi doktorlar fayda etmemisti gercekten super bir olay
Arkadaslar ben eft ile beni yasamdan koparan hayatimi zindan eden 4 yil suren p
anik atak hastaligindan kurtuldum uzman kisi esliginde 6 seans yaparak bunu kim bulduysa allah bin kere razi olsun ne ilac nede en iyi doktorlar fayda etmemisti gercekten super bir olay
canım ben bu teknikleri yaparken garip bi gülme geliyor ya sinirim bozuluyor
eft yi deniyorum mesela. sonra komik geliyor bana :)) ben de sorun var :)))
aslında dediğin gibi herşey saf sevgi...seda dikerin yöntemlerini bu yüzden sevmiştim. bir yaratacı kavramı var. galiba o olmadan ben pek yakınlık duyamıyorum :26:
ama işte aynı şey!!! affetmek,tevekkül etmek!!! Allah'a havale etmek!! hani hep yazıyorum ya ben de kin duymak asıl kendimize verdiğimzi zarar diye. arınmak için affetmekle başlamak lazım.sonrası geliveriyor. tökezlesende kendine geliyosun yine :))
bu arada sen maşallah kişisel gelişim uzmanlık sertifikası al bence :))))
eft ile göz bozukluğum düzeldi
merhaba..
benim sorunum sevdiğim erkeklerin beni tercih etmemesi.. bu bana acı çektiriyor, öfke, hayal kırıklığı, kırgınlık hissettiriyor.
bununla ilgili eft cümleleri kuramıyorum. yardım eder misiniz?
Saydığınız tüm duygu durumlarına ayrı ayrı çalışmanız gerekiyor..Hepsi birarada olmaz.
Bu duygulardan önce bir özgüven sorunu var gibi geldi bana, konularımda özgüvenle ilgili hazırlamış olduğum bir çalışma var..
bir aydır eft yapıyorum. özgüven için de yaptım ama tamam dedim
bu sefer özgürleştim. Geçen gün baktım biriyle flört ediyor. Yine kötü hissettim.
Sizin daha önce eft ile ilgili yazdığınız bütün yazıları okuyup üye oldum.
Aynı şekilde tatbik te ettim. Açıkçası şimdi ne yapacağımı da bilmiyorum. :)
Hayatta hep kaybetmek üzerine bile yaptım.
Aşk acısı üzerine çalışma yaptınız mı?
Evet yaptım. Dün en son kaybetme korkusu, ihanet, beklenti ve ölüm korkusu için eft yaptım.
balon gibi şiştim. 2 gündür af buyrun gaz çıkarıyorum. Ve çok yorgun hissettim kendimi.
şimdi kendimi farklı hissediyorum. sanki değiştim ben. ama hala aynı korkularla karşılaşıyorum. Bazen
eski şiddetinde, fakat kabullendim. napıyım bunlar bende var.
Yalnız dediğim gibi sadece 1 duygudurum üzerine çalışma yapabilirsiniz. Çoklu çalışamazsınız. Netice elde edilmez bu şekilde..
söylediğiniz gibi aynen teker teker ele aldım. Ve bir ay eft yaptım.
sonuç ne derseniz kendimde değişiklik seziyorum. Daha sakinleştim. Daha çok kabullendim sanki..
ama sıfırlanmadı..
yanıtladığınız ve alakadar olduğunuz için çok teşekkür ederim.. Sizin de darr'lıklarınıza hakk'ın güzel kulları yetişsin inşallah..
Sevgi ve hürmet..
Sıfırlanana kadar devam edin..Setup ve tıplama cümlelerinde sıkıntı çekerseniz yine buralardayım :)
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sevgi ve hürmet benden
kaybetme korkusu var.
ihanet var. beklenti var. ölüm korkusu var.
bunlarla ilgili örneklemeniz var mı? bir de bazıları iki tıklamada iş bitiriyor. ben bir aydır tıklıyorum.
Ben nasıl bir arızayım. :)