⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Sarkiii soyleyemmi kizlarrrrrr sizeee. .Benim uzun havammm unludur basliyorummm hazirmisniz
Buraaaaadaaaannnnnnnnnn birrrr atliiiiiii gectiiiiii valllaaa kardes yaramaaaaaa bastiiii gectiiiiii ben be nnnn herdertttennnn yikilmazdimmmm derdiii yaktiiii gectiiiiiiii he he heee

Tamam tamam, zaten Amber ile de ayrıldı, Şansın var valla

Gunaydin arkadaslar ;

Su odevler isi askiya alinsin bir sure kimin yazdigini kimin yazmadigini gorelim.

Selam yazan numara aliyor.Hastahane de kan aldirma numarasi degil ki bu.

Aranizda isindigim arkadaslarim var ama gitmek isteyene kal kalmak isteyene git demeyiz. Sohbet kapimiz hep acik. Yalniz modu dusurmemeye dikkat edelim.

@befer kendi isteginle silindin canim. Hayatinda basarilar.

Açık renk değilde cook seyrek. Ama ağda etkisi yapacaksa yandık olan iki tel kirpik de gitmesin. ivet en iyisi kirpik bakim serumlarinda deneyeyim şansımı:)

Açık renk değilde cook seyrek. Ama ağda etkisi yapacaksa yandık olan iki tel kirpik de gitmesin. ivet en iyisi kirpik bakim serumlarinda deneyeyim şansımı:)

beratti var ya hani pinti olan. Kirpik bakim serumu kullaniyor ama onunki cok pahali. Cok guzel kirpikleri var.

Sems Arslan bi kirpik yagi onermisti ona bak netten ama ben cok hassasim kullanamiyorum.

Benim tosbam cok iyiymis ya

Tosba derken cozemedim. Hangi uyeye diyor dedim yine. Bebis mi hadi gozun aydin.

Kime dicem tosba diye bebis. Sagol teyzesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…