• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Yok canım gördüğüm kadarıyla senle @rodase göz dikmişiniz benim aşkıma ama parçalarım sizi söyliyim :sinirli:
Siz sadece hayran hayran takılın ben aşık aşık takılayım:KK45: Sevemez kimse onuuuu benim sevdiğim kadaaaaarrrr:KK70:
Tamam tamam, zaten Amber ile de ayrıldı, Şansın var valla :halay::21:

Gunaydin arkadaslar ;

Su odevler isi askiya alinsin bir sure kimin yazdigini kimin yazmadigini gorelim.:kahve:

Selam yazan numara aliyor.Hastahane de kan aldirma numarasi degil ki bu. :KK53:

Aranizda isindigim arkadaslarim var ama gitmek isteyene kal kalmak isteyene git demeyiz. Sohbet kapimiz hep acik. Yalniz modu dusurmemeye dikkat edelim.

@befer kendi isteginle silindin canim. Hayatinda basarilar. :cool:

Açık renk değilde cook seyrek. Ama ağda etkisi yapacaksa yandık olan iki tel kirpik de gitmesin. ivet en iyisi kirpik bakim serumlarinda deneyeyim şansımı:)

Açık renk değilde cook seyrek. Ama ağda etkisi yapacaksa yandık olan iki tel kirpik de gitmesin. ivet en iyisi kirpik bakim serumlarinda deneyeyim şansımı:)

beratti beratti var ya hani pinti olan. :KK53: Kirpik bakim serumu kullaniyor ama onunki cok pahali. Cok guzel kirpikleri var. :nazar:

Sems Arslan bi kirpik yagi onermisti ona bak netten ama ben cok hassasim kullanamiyorum.

Benim tosbam cok iyiymis ya :KK73::KK73:

Tosba derken cozemedim. Hangi uyeye diyor dedim yine. :işsiz:Bebis mi hadi gozun aydin. :nazar:

beratti beratti var ya hani pinti olan. :KK53: Kirpik bakim serumu kullaniyor ama onunki cok pahali. Cok guzel kirpikleri var. :nazar:

Sems Arslan bi kirpik yagi onermisti ona bak netten ama ben cok hassasim kullanamiyorum.

Tosba derken cozemedim. Hangi uyeye diyor dedim yine. :işsiz:Bebis mi hadi gozun aydin. :nazar:
Kime dicem tosba diye:D bebis. Sagol teyzesi..

Back