• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Artık bi halt olmaz milli takımdan:KK43: boşuna bu kadar ayaklandı bu millet yok şarkılar yazıldı bilmem ne. Olmadı valla benim de moralmanım çöktü. Ah sıfır kalori bir çikolata icat etse bu İsviçreli bilim adamları lan ne dua ederim. Böyle zamanlarda çok lazım çikolata Dahlia_ Dahlia_

Genel olarak maçların tadı kalmadıı..
Bundan önce izledin mi Çek & Hırvatistan oynuyordu stadyuma patlayıcı falan birşeyler attılar :(
Maçları ne hale getirdiler..

Olucaktı bir kutu çikolata yarısı sütlü yarısı bitterrr :kk77: Moral düşdükce yicennn :KK70:

karikatur13ee.gif

Arkadaslar 2 numara bosaldi biliyorsunuz. Bu gece yarisindan itibaren yani tam yarim saat sonra gunluk yazilan mesajlari sayicam. Ertesi gun sonunda soylerim su su kadar yazdi diye.

Kim en cok yazarsa o kazanir. Karikatur + capslar da sayilir. Oyle tek kelime abidik gubidik mesajlarda yazmayin saymam. :KK45:

------------------------
Son durum bu:

Efsane Sultanlar Konagi

Oda Numarasi Sultanlarimiz Burcu
1 A AklinYolu1 Aslan
2 ? ?
3 lingen lingen Aslan
4 @Ahter-i Dunbaledar Terazi
5 HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. Terazi
6 @Pinkhouselife61 Boga
7 beratti beratti Terazi
8 Dahlia_ Dahlia_ Akrep
9 miladre miladre Koc
10 Denas14__ Denas14__ Kova
11 arnavut_biberi arnavut_biberi Akrep
12 zey-mur zey-mur Kova
13 Mazef Mazef Ikizler
14 @befer Yay
15 FallenAngel FallenAngel Aslan
16 manzana_verde manzana_verde Aslan
17 rodase rodase Terazi
18 hayal114 hayal114 Akrep
19 Patsi53 Patsi53 Aslan
20 Jelesec Jelesec Yengec
21 Feraceli Feraceli Terazi
22 @hilos_lalis Yay
23 yasamak__guzeldir yasamak__guzeldir Terazi
24 @nimesay35 Yay
25 @eternal quiteness Kova
26 @MrsHunter Balik
27 @herames Kova
28 calamityjane calamityjane Aslan
29 OriginalNIKITA OriginalNIKITA ?
30 yildiz63 yildiz63 ?

Son düzenleme:
İyi geceler sultanlar:uykucu:

Iyi geceler.

Anaaa bende (listede) soru işareti var. A AklinYolu1 hoşbuldum sağolasın ; ) bu odaları ben anlamadım, topikteki sohbet edenlerin listesi olarak geciyorsunuz değilmi? *** ama iyi kaynatmıssinız, ilk kez bıraktığım yerden okudum. İyi geceler kızlar

Bu numaralar bi ise yaramiyor bosver. Katilmak zorunda degil kimse. Sohbet icin numaraya gerek yok. Herkese kapimiz acik.

Odevler var o zaman kullaniliyor bu numaralar ...

Herkes alt komsu hakkinda esprili bi yazi yaziyor ama ortada yazmak yok o kisiyi ozel mesajla bana gonderilecek. Daha odev icin erken. Simdi numero 2 yi isteyenler yarisacak , kim istiyorsa soylese iyi olur. Herkesin mesajini tek tek saymamayim. :KK70:

Sonra anket aciliyor hangi yazi daha guzel diye.

Ornek:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kk-oujetjei-kizaja-uyjay-ojei.760777/

Ben bugün hiç yazamadım buraya yaa :KK43:

Farkettim. :KK66:
A AklinYolu1 o listedeki soru işareti Oğlak olmalı, :KK54:

Hic oglak imiz yoktu. Iyi oldu. :cool:

Iyi geceler.

Bu numaralar bi ise yaramiyor bosver. Katilmak zorunda degil kimse. Sohbet icin numaraya gerek yok. Herkese kapimiz acik.

Odevler var o zaman kullaniliyor bu numaralar ...

Herkes alt komsu hakkinda esprili bi yazi yaziyor ama ortada yazmak yok o kisiyi ozel mesajla bana gonderilecek. Daha odev icin erken. Simdi numero 2 yi isteyenler yarisacak , kim istiyorsa soylese iyi olur. Herkesin mesajini tek tek saymamayim. :KK70:

Sonra anket aciliyor hangi yazi daha guzel diye.

Ornek:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kk-oujetjei-kizaja-uyjay-ojei.760777/

Farkettim. :KK66:

Hic oglak imiz yoktu. Iyi oldu. :cool:
Timaam, anlaşılmıştır :KK52:

Back