• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Kilomu nerden biliyosun hiç söylemedim kiiii o_O, belkim Ben de 70 falanımdır:halay: , tartımın resmini atayım mı diyorum ısrarla :işsiz:

55 demistin bi ara. Unuttum sanma. Arka plandaki ben. Ondeki sen. :KK70:

T4uLoHb.jpg

Siddete karsiyim. Yarin olmaz canim . Dovmek degil de soyledik ama basindan beri. :KK45:
Dedin bacim , valla dedin , ay bunlardan kafamı kalıyor , yapacam neydi aklımda diyorum çıkıyorum dışarı , aha çocukları beslicem şimdi , yarım gün okulları var bugün , hayte niki devam :kk77::KK45:

Vah vaaaah bak şimdi gördün mü sen ,ben ne kadar kilo vermişim yazık bana ,şimdi 55 in de altındayım eriyor muyum acaba :cry::KK42::KK70:

Vah vah kilo mu verdin istemeden sen. En gicik oldugum tipler. :deli:
Dedin bacim , valla dedin , ay bunlardan kafamı kalıyor , yapacam neydi aklımda diyorum çıkıyorum dışarı , aha çocukları beslicem şimdi , yarım gün okulları var bugün , hayte niki devam :kk77::KK45:

Sadece carsamba gunu geceye kadar vakit var diyoruz. Eeee daha ne diyelim. Hadi yukle geceye kadar. Bes dk ni almaz.

Bugun tartil o zaman geceye kadar da olur. O konuda esneklik yapamiycam. Yarin olmaz. :KK53:

tamam beaaa üstüme gelmeyin hastayım bbeeennn :hasta::hasta::hasta:
Bırakma bırakma , kaçırdığın komediyi bir bilsen aghhh , ama modern family çoook süper yaa, tekrarlari zevkle izliyorum vallahi , kaçıncı sezondasin? konumUzla da yorum yapayım ; kız katil bize, barabar barabar barabar verek verek kiloları baraabar
verek verek hadi hopp bi ki :dondurma::dondurma:
modern family 2. sezondayım :D vallaha billaha bazen netten bazen yorgunluktan bazen de can sıkıtısından izlemedim..ama iyi gidiyorum :işsiz::işsiz:

Simdi hikayeme gelelim. Bir kis gunuydu. Olay kucuk bir kasabada geciyordu. :)))

Insulin direnci var ben de. Ucakta Karatayin kitabini okudum kendime teshisi koydum.

75 kiloydum , 72 ye cabuk dustum. Bir sure ekmek ve tatli yemedim. 4 ay kadar insulin direncini kirdim. Ondan sonra istedigimi yedim lahmacun pizza dondurma. Bir sure 60 kiloda kaldim bunlara ragmen.

Sonra bi gun sicak diye kolaya basladim. O gunden sonra duzenim yine bozuldu tatli filan derken gecen sene bu donem 66 kilo filandim. Gerisini de siz biliyorsunuz.

Pis kola . :KK11:

tamam beaaa üstüme gelmeyin hastayım bbeeennn :hasta::hasta::hasta:

verek verek hadi hopp bi ki :dondurma::dondurma:
modern family 2. sezondayım :KK70: vallaha billaha bazen netten bazen yorgunluktan bazen de can sıkıtısından izlemedim..ama iyi gidiyorum :işsiz::işsiz:

Ben de hastayim bir gun sikayet ettigimi gordunuz mu. :KK70:

Bana da sezonluk diziler lazim. Soyle Smallville tarzi, charmed tarzi. Icinde ask olan dram tarzi sevmiyorum ben.

Ben uyuya uyuya kilo veriyorum :uykucu:ona hiç gerek yok canım :halay::KK70:

En sevmedigim. :cool::KK70:

Ben de hastayim bir gun sikayet ettigimi gordunuz mu. :KK70:

Bana da sezonluk diziler lazim. Soyle Smallville tarzi, charmed tarzi. Icinde ask olan dram tarzi sevmiyorum ben.
sen kurucusun..olamaz..senin şikayet etmen olmamalı olmasın..:D
neyse ..şöyle ki modern family komedi dizisi..bende aşk meşk acıtasyon sevmiyorum
bi ara başka dizilere de bakıcam ama uuufff can sıkıtısından bişey yapasım da yok

Back