Yağı ya da kiloyu azaltmadan kasa çevirmek tartıda ağır gösteriyor maalesef.. 1 kilo kas, 3 litre su tutuyor. Eh sen 300 gram kas edinen + 1 kg gözüküyorsun neredeyse..Ben de varım demek istiyorum ama kilo veremiyorum diye emin olamıyorum, neler yaptınız biraz paylaşır mısınız? Ben 85 kiloydum diyet ve spor yaptığım halde 86 oldu anlam veremedim.60'lı kilolar hayal gibi geliyor. Daha 79'u bile göremedim.
Anammmmm yakalandıkVarım tatlı kadın
Çok sevindim cnmben de varım :)
Emin olamıyorum dersen zaten baştan kaybedersinBen de varım demek istiyorum ama kilo veremiyorum diye emin olamıyorum, neler yaptınız biraz paylaşır mısınız? Ben 85 kiloydum diyet ve spor yaptığım halde 86 oldu anlam veremedim.60'lı kilolar hayal gibi geliyor. Daha 79'u bile göremedim.
Çok teşekkür ederim tatlımmmmmmmSeni azminden dolayı tebrik ederim darısı başıma. Şu an 100 kilo olduğumdan 79 bile bana hayal gibi ama başaracaz 65 olucaz inanıyorum!!!
Diyet yaparken sporda yapmak tabiki etkili özellikle yürüyüşBen de hep diyet hem yürüyüş yapayım dedim, her gün yediklerime de baya dikkat ederek 1 saat yürüdüm. Önce 84.3 bile gördüm sonra nedenini anlamadıgım bi şekilde 86 görmeye başladım. Çok fazla yeseydim yediğimi yaktıgımı düşüncem ama öyle de değildi. Dediğiniz gibi önce diyet bir süre sonra mı spor yapsam. Ben ikisini aynı anda yapınca daha etkli olur diye düşünmüştüm.
Çok sevindim cnm
Biraz sende kendini anlatsana tanışalım
Zamanlada kaynaşırız[/QUOTE
2 cocuk annesiyim. hayatım boyunca hep zayıfken ilk hamileligimde 24, 2. de 22 kg aldım ve veremedim hepsini. pko varmıs bi de ben de. tam bi tatlı bagımlısı oldumbi ara 67 yi gördüm ama şu sıra 71 lerdeyim hedefim 60..ama aksam kayış kopuyo bende. bütün gün iyi gidiyorum aksam eve gidince kendimi yemeklere saldırırken buluyorum
Tatlım zaten kansızlık demir d vitamini B iptalini eksikliğide kilo verememe nedenleri arasındaCanım bildiğim kadarıyla öyle sorunlarım yoktu. Sonradan durum nedir bilemem şu sıra doktora gideceğim zaten çünkü aşırı derecede kansızlık çekiyorum sürekli bas dönmesi göz kararması oluyor. Onda ona da baktırırım.
Senin kilon fazla yokmuş güzelim ama tabi şimdiden önlem alman lazım
Bende hamileliklerde 20 -30 Kilo alanlardanım
2 sinde vermiştim ama 3 den sonra kaldı dahada üstüne eklendi
Evet geç akıllandım ama akıllandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?