Hoşgeldin cnmBende zayıflamak ıstıyorm.. Herkesın benı bebeklıkten gelen tonton bırısı olarak anmasından hala oyle mı dıye kınayelı soruslarından cok sıkıldım..
Selam güzellerrrrr
Pek çoğumuzun yaşadığı gibi benimde senelerce Kilo alıp vermelerim oldu. O konulara girmicem oldukça uzun.....
En son 3 sene öncesinde uzun süredir çıkmadığım tartıyla yüzleştim ve ilk defa 123 rakamını görüp şok oldum.
Bir azimle sağlıklı beslenmeye ve spora başladım süresini tam hatırlamıyorum bir müddet sonra 88 kiloya düştüm
Tabi çevremden olumlu tepkiler alıp şımardım
Yarın devam ederim diye diye 2 seneyi geçirdim. Aslında dar gelen kıyafetlerden tabiki Kilo aldığımın farkındaydım ama tartılmaya korkuyordum. Gerçekle yüzleştiğimdeyse 113.5 Kilo olmuştum. Bütün emeklerim çöpe gitmişti
Tekrar gücümü toparlamam çok zor oldu, yaşadığım bunalımları, psikolojik çöküntüleri ,kendimden nefret etmelerimi ve dahasını anlatmıyorum .Eminim kilolu herkes benzer duyguları yaşamıştır ve ancak yaşayan anlayabilir
Nihayetinde 1 Ocak 2015 te bantı tekrar başa sarıp bi hızla başladım. Burda okuduğum başarı Hikayeleri bana ışık oldu. Aynı zamanda diyetime başladıktan 1 hafta sonrasında cuma yarışmalarına katıldım. Yarışma ruhu benim dahada hırslanmama neden oldu. Burdan 9.takımdaki bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Evet kızlar çok şükürki şimdi 79 kiloyum.Bana 6 ay önce bu kiloya ineceksin deseler güler geçerdim.
Ama ben bile bu kadar sabırlı oluyor ve başarabiliyorsam
İnanın sizde yapabilirsiniz
Benim hikayem daha bitmedi. Allah izin verirse senelerdir görmediğim 65 rakamını tartıda görmek istiyorum.
Ne yazıkki son zamanlarda motivasyonum düştü gücümün tükendiğini hissediyorum. Tekrar kendime yeni bi başlangıç yapıp bu sayfayı açtımki heyecanım yenilensin
Aynı zamanda burda bana destek olacak arkadaşlarla eğlenerek zayıflayalım hedeflerimize ulaşalım
Bundan sonrası için neler yapabiliriz
Varmısınız benimle hedefe ulaşmaya ?????
Çok teşekkür ederim canımSen olursunda biz olmaz mıyız bu başarı hikayesine şahit olan , seni takdir edip alkışlamış bir arkadaşın olarak burada da yenilenip yenileyeceğine sana katılanların ömrüne ömür azmine azim katacağına eminim yolun açık olsun Zuhalim
Inşallah cnmNe güzelİnşallah hepimiz sağlıkla hedeflerimize ulaşırız
Günaydın tatlımgünaydın herkese.. kendime hedefler belirleyerek gitmeye karar verdim.. eski "ben" i özledim çünkü. pko oldugundan özellikle göbek bölgem cok. bunda 2 sezeryanında etkisi var sanırım. bugun 71.9 u görerek iyice kendime geldimptesi günü 69.9 hedefim.
kahvaltı: 1 yumurta, 2-3 lokma peynir
Ne demek tatlım hoşgeldin sefa geldinMerhaba arkadaşlar ben de direk bir dalış yaptım müsaade ederseniz 2 çocuklu 35 yaşında çalışan bir bayanım 73-74 arasıyım hedefim 60 olmak. Haşimato Tiroidi hastasıyım. 67 ye kadar düşüp verdiklerimi geri alan ve çıkmaza girenlerdenim yani ben de sizdenim kabul buyurur musunuz?
Ne demek tatlım hoşgeldin sefa geldin
Burda birbirimize destek olursak motivasyonumuzuda yüksek tutabiliriz sonrasında kilolalara elvedaaaa
Heralde ilaç kullanıyosundr ,troid hastalarının özellikle spora daha çok ağırlık vermeleri gerektiğini biliyorsundur heralde metabolizmayı hızlandırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?