yaa nasil birakmaya calistiniz peki doktor kontrolundemi azaltarakmiBende kullanıyorum. Bırakmak istedim. 3 gün içmedim mahvoldum. Yataktan çıkamadım ağlama krizine girdim. Basım hep dönüyordu. Mecburen tekrar içtim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa nasil birakmaya calistiniz peki doktor kontrolundemi azaltarakmiBende kullanıyorum. Bırakmak istedim. 3 gün içmedim mahvoldum. Yataktan çıkamadım ağlama krizine girdim. Basım hep dönüyordu. Mecburen tekrar içtim.
Azaltarak bırakmaya çalıştım. Doktor kontrolünde değildi maalesefyaa nasil birakmaya calistiniz peki doktor kontrolundemi azaltarakmi
Doktor kontrolünde bırakmıştım bu ilacı ben bence bi süre iyi olduğunu görmeden hamilelik düşünmecanimm bende efexor 75 mg kullaniyorum suan öncesinde 37,5 la 75mg arasinda 5yıl muadili sulinexi kullandim bende hamilelik düşünüyorum şuan bırakmak istiyorum korkuyorum aynı olursma bebege zarar verirsem diye kabus gibi günler oluyor bende kaygi bozuklugu endişe takinti var nasil biraktin sen hamileligin nasil gecti kullandinmi birsey hic nolurr yardimci ol bana kuzum Allah rizasi icin bu arada minik kizini Allah bagislasin cok sevibdim senin adina![]()
hayirli olsum canim saglikla al kucagina ins. nasil etkisi oldu sende sorun yasadinmi sende bir süre bekleyip mi hamile kaldinDoktor kontrolünde bırakmıştım bu ilacı ben bence bi süre iyi olduğunu görmeden hamilelik düşünme
Amin insallah.. 2018 de bıraktım ben ilaci, başka sikintilar oldu hemen hamile kalamadım, ama kesinlikle bi süre bekle ki ilac vücudunda ne gibi etkiler bırakacak görmen lazımhayirli olsum canim saglikla al kucagina ins. nasil etkisi oldu sende sorun yasadinmi sende bir süre bekleyip mi hamile kaldin
tesekkür ederim canim bilgiler içinAmin insallah.. 2018 de bıraktım ben ilaci, başka sikintilar oldu hemen hamile kalamadım, ama kesinlikle bi süre bekle ki ilac vücudunda ne gibi etkiler bırakacak görmen lazım
Merhaba bebeğiniz nasıl sağlıklı mı ben de 4 sene 150 mg kullandım kestigim an mahvaluyorum dozu düşürüp lustral e geçtik ama bana etki etmiyor gebe kalamadim henüz doktorla görüşüp hiç değilse 75 mg içmek istiyorum bir yandan da korkuyorum bebek olursa diyeMerhabalar bende 7 senedir efexor 150 mg kullanıyorum daha yeni dusurdum 75 mg ve 1 hafta önce hamile oldugumu öğrendim doktor randevu aldım ama dolu olduğu icin Çarşamba günü gideceğim ve 2 gündür ilacımı içmiyorum mide bulantısı ve baş dönmesinden hiç birşey yapamıyorum sadece yatiyorum bu sorunla nasıl başa çıkacağım acaba
Efexor nasil geldi faydasını gordunuz mu kullanıp kullanmamakta kararsızım bebeğim var emziriyorum biraz araştırdım pek fazla yanıt alan görmedim sürekli olumsuz yonlerinden bahsediyorlardiKuzum hamileligin hayirli olsun. Sakın efexoru pat diye oyle birakma. Ben bunun acısını kötü yasadim. Madem 2 gundur kullanmiyorsun, efexorun 37,5 mg olani var. Hemen ondan al kendine. Zaten doktorunda o sekilde birakmani onerecektir.
Benim o donem doktor secimim yanlis olmustu. 300 mg kullanirken birden hic azaltmadan kestirdi. Ben ilacin yoksunluguna dayanamadim. Sonra yine baska bir doktor (bunlar sozde cok iyi doktorlar. Prof., isinde uzman) zaten bu ilac yuzunden bebek zarar gormustur dedi ve bebegimi aldilar.
Ben sonradan ogrendim ki eger azaltarak biraksaydim hic bir sorun yasamayacaktim. Ustelik bebek zarar gordu diye birsey de yokmus. Sonradan bunu kac doktorla gorustuysem hepsi o bebek saglikla dogabilirdi dedi.
Sana tum bunlari neden anlatiyorum? Korkma diye. Ilacını oyle hemen kesme. 37.5 la devam et 2-3 gun. Sonra mesela bir gun kullan bir gun kullanma. Bir kac gun de oyle devam edip birak. Doktor da ne derse desin hic korkma. Bebegine sımsıkı sarıl. Hic vazgecme.
Ne zaman bir sey sormak istersen ben burdayim. Sana sabırlar diliyorum, Allah yardimcin olsun![]()
Merhaba dilek hanım nasıl oldunuz ? Benim de hemen hemen sürecim sizin gibi. İlaç ile iyiyim ama kesince 3 4 aya maximum 6 aya geri geliyor.Merhaba yıllar olmuş bu konu acilali ama yardimci olabilir misiniz bebegi olan oldu mu ama ben de gebelik düşünüyorum bi 5 yil paxera bi 2 yıldır da 150 mg efexor kullandım 4 yillik evliyim 4 yıldır hep korunduk psikoterapi emdr hacamat bioenerji hepsini denedim ilacı bırakıyorum doktor kontrolünde sorun yok ama 3 ay sonra tekrar belirtiler anksiyete ve depresyon nuksediyor şu an 150 mg efexor kullanmaya devam ediyorum çocukta istiyorum tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz,
Emziriyorsaniz günlük işlerinizi de yapıyorsanız bosverin başlamayın, başkaca çare kalmadıysa mecbursaniz deneyin bana iyi geliyor ancak bırakınca eskisinden beter oluyorumEfexor nasil geldi faydasını gordunuz mu kullanıp kullanmamakta kararsızım bebeğim var emziriyorum biraz araştırdım pek fazla yanıt alan görmedim sürekli olumsuz yonlerinden bahsediyorlardi