Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da benim minik prensimm.. bidisimin topicine atacaktim ama daha önceden bakmis olanlar bakmaz belki die affiniza siginarak ayri baslik actimm.. ilk kez 3d ultrasonda gördüm yavrumu .. :dance:
Allah nazarlardan saklasın Aşkito. çok tatlı bebeşin. Yakışıklı Efe...
Kızlar ben bu video olayını 150 YTL ye yaptırdım. Ama çok iyi araştırdım. diğer yerler daha çok para alıyorlar ama bu kadar iyi görüntü vermiyorlar. Ege bölgesinin en iyi yeriymiş benim yaptırdığım yer. Beni dinlemeyipte başka yere gidenler pişman. Yani öyle abartıldığı gibi 300 - 350 YTL falan değil fiyatlar. Araştırın ve hastenleerden, kalabalık yerlerden uzak durun. Çünkü öyle yerler işi iyicene SSK moduna sokup ticarete vurmuşlar.
canım ben de izmir de kadomere gidiyorum ve her gittiğimde 4 boyutlu dvdsini alıyorum ama muayene ücreti haricinde bişi vermiyorum muayene ücreti de 120 YTL 3. aydan sonra her ay videosu var bebişimin bak mesela video için ayrıca para alındığını bilmiyodum:uhm:
Canım benim doktorum dediki ben gördüm taramasınıda yaptım. Ama bende insanım gözümden bir şey kaçabilir. Birde başka doktora görün. zaten kadın doğum doktoruna gidiyorum ben. Ultrason doktoru farklı. Ultrason alanında uzmanlaşmış kişiler var dışarıda, onlar gittiğimiz doktorlardan daha iyi biliyorlar bu işi çünkü bu onların işi. Bir kereye mahsus 22 26 hafta arası dışarıya para veriyorsun. Rengin diye kayıtlı bir arkadaş var burda o da izmirde yaşıyor. Onuda doktoru yollamış. oda para verdi. Yani kısacası dışarıya başka bir doktora görünmek daha iyi. Beni şimdiye kadar 4 ayrı doktor gördü. Çok şükür hepsi Çok iyi bir sorun yok maşallah dedi. dışarıya gitmendeki amaç sağlık taraması gibi birşey ayrıntılı ultrason. Amaç video görüntüsü değil yani. Diğerlerinden farklı bu.
çok tatlı bebişin askitocum allah nzarlardan saklasınn bende istiyorum ama burda yok 3 boyutlu 4 boyutlu ultrasonnn insanın kendi memleketi gibi yok walla napalım artık 3 ay sonra çıkınca görücezz gerçeğiniiiNazar
arkadasim sen izmirde yasamıyor musun
olmas mı hic 3 4 byutlu orada..
benim kuzenimin bebeginin doktoru her ay cekiyordu neredeyse :sm_confused: