EFE pa$a :)

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
bu da benim minik prensimm.. bidisimin topicine atacaktim ama daha önceden bakmis olanlar bakmaz belki die affiniza siginarak ayri baslik actimm.. ilk kez 3d ultrasonda gördüm yavrumu .. :dance:

pict0001lh3.jpg

:nazar:

maşallah canım bende geçende 4 d ultrasonda gördüm prensesimi rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eylesin hayırlısıyla inşallah:teytey:

ayyyyy maşallah çok tatlı yerim onu ben yerim yerim canım bende çok girmek istiyorum ama çok pahalı çekiyolar araştırdım 350 ytl dediler bende vazgeçtim

bu da benim minik prensimm.. bidisimin topicine atacaktim ama daha önceden bakmis olanlar bakmaz belki die affiniza siginarak ayri baslik actimm.. ilk kez 3d ultrasonda gördüm yavrumu .. :dance:

pict0001lh3.jpg

:nazar:
maşallah canım allah sana ve eşine bağışlasın..Bir avazda kucağına alırsn umarım

maşalah çok tatlı.adıyla yaşasın,sağlıklı sıhatli,eli ayağı düzgün olsun inşallah.
bende çok istiyorum 3d ultrason ama gidemedim.pahalı geliyo.anlaşmalı olduğumuz bir sürü özel yer var ama oralardada olmuyor.çatlamak üzereyim.hele bebişleri böyle gördükçe iyice hevesleniyorum.benim batuhanım nasıl acaba?ya çatlayacam,ya gidecem sonunda.bakalım zaman gösterecek...

saolun kizlar. bu arada tr nin bu para olayina uyuz oluyorum :KK43: ben hic bise ödemedim .. sadece üc ay da bir 10 euro yani 20 ytl ödüyorum muayene icin ! herbiseye para aliyolar tr de ne kadar kötü ... zaten orda maddi durumlar pek ii olmuyo.. bi de böyle biseyde insanin hevesini kursaginda birakiyolar yha :KK43:

canım maşşalah allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin keşke printerda taratsaydın daha net cıkardı

ay yesinler efe pasa beyi hehehe
masallah cok tatli gorunuyor
evet askito haklisin vallaha turkiyede hersey para ya bende sinir oluyorum
bi yandan diyorum ki iyiki burdayim falan diye ama her neyse
benim gittigim hastaneye sanirim yok ama normal da gorsem benim icin yeter saglikli olsun da yavrum

Maşallah oğluşuna aşkito çok tatlı bişeye benziyo. Benimde 3 tane oldu oğlumun fotoları ama bir sonraki bir öncekine benzemiyo :))

aman aman aman efe paşa ne tatlıymıs oylee...
resimlerden bile ne kadar seviliyor su keretalar :))
annesi sana mı benziyor babasına mı?
yorum yapıyor musunuz hic??

biraz sacma bulabilirsiniz daha cok erken sonucta ama dudak ve cene yapisi bana benziyio.. babasinin dudaklari daha kücük sanki biraz yayik dudaklari var gibi geldi bana :) zorla kendime benzeticem ya :))))) yok yok ama cidden öylee

görürsün kizz ..daha dün gibi geliyo bana gebelik testi alip yaptigim gün :) hele simdi birde havalar güzelle$io at kendini disarii evde pinekleme. günler anlamadan gelirr mCx

görürsün kizz ..daha dün gibi geliyo bana gebelik testi alip yaptigim gün :) hele simdi birde havalar güzelle$io at kendini disarii evde pinekleme. günler anlamadan gelirr mCx

Biraz daha ısınsında atacam kendimi zaman geçsin diye galiba.
Soğuk daha burası.Bi ısınıyo bi soğuk hava şaşkın.a.s.

yurt disi sandim :)) burda havalar manyak ta biraz.. tr de ii die duymustum :S

X