D denzmavs Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2024 183 7 19 Perşembe 21:10 Konu Sahibi denzmavs #1 Kızlar daha önce test yapmıştım silik çıktı şimdi yine yaptım ikinci çizgi yarıda kaldı kasetün içinde hamile miyim Eklentiler image.jpg 127,7 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar daha önce test yapmıştım silik çıktı şimdi yine yaptım ikinci çizgi yarıda kaldı kasetün içinde hamile miyim
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.607 88.866 Perşembe 21:19 Konu Sahibi denzmavs #2 Testin kendi çizgisi o bazı testlerde çıkıyor, ben pozitif çizgisini göremedim
D denzmavs Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2024 183 7 19 Perşembe 21:20 Konu Sahibi denzmavs #3 Orangegreysky .!.: Testin kendi çizgisi o bazı testlerde çıkıyor, ben pozitif çizgisini göremedim Genişletmek için tıkla... Peki bi öncekinde silik çıkıp şuan negatif olması normal mi
Orangegreysky .!.: Testin kendi çizgisi o bazı testlerde çıkıyor, ben pozitif çizgisini göremedim Genişletmek için tıkla... Peki bi öncekinde silik çıkıp şuan negatif olması normal mi
leydii69 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 621 186 Perşembe 22:55 Konu Sahibi denzmavs #4 Ben çok çok silik gördüm ya çizgiyi inşallah vardır. Hatta resimle oynadım gözüküyor tabi direk mi çıktı oda önemli Eklentiler IMG_4892.png 465,3 KB · Görüntüleme: 45
Ben çok çok silik gördüm ya çizgiyi inşallah vardır. Hatta resimle oynadım gözüküyor tabi direk mi çıktı oda önemli
D denzmavs Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2024 183 7 19 Perşembe 23:31 Konu Sahibi denzmavs #5 Orangegreysky .!.: Testin kendi çizgisi o bazı testlerde çıkıyor, ben pozitif çizgisini göremedim Genişletmek için tıkla... Şimdi de ikinci çizgi çok hafif var leydii69 .!.: Ben çok çok silik gördüm ya çizgiyi inşallah vardır. Hatta resimle oynadım gözüküyor tabi direk mi çıktı oda önemli Genişletmek için tıkla... 5-10 dakika arası canım çok sağol Eklentiler image.jpg 192,3 KB · Görüntüleme: 36
Orangegreysky .!.: Testin kendi çizgisi o bazı testlerde çıkıyor, ben pozitif çizgisini göremedim Genişletmek için tıkla... Şimdi de ikinci çizgi çok hafif var leydii69 .!.: Ben çok çok silik gördüm ya çizgiyi inşallah vardır. Hatta resimle oynadım gözüküyor tabi direk mi çıktı oda önemli Genişletmek için tıkla... 5-10 dakika arası canım çok sağol
D denizsevda Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2024 29 12 24 Perşembe 23:46 Konu Sahibi denzmavs #6 denzmavs .!.: Kızlar daha önce test yapmıştım silik çıktı şimdi yine yaptım ikinci çizgi yarıda kaldı kasetün içinde hamile miyim Genişletmek için tıkla... denzmavs .!.: Kızlar daha önce test yapmıştım silik çıktı şimdi yine yaptım ikinci çizgi yarıda kaldı kasetün içinde hamile miyim Genişletmek için tıkla... Kaçınca günün canım belki daha erkendir
denzmavs .!.: Kızlar daha önce test yapmıştım silik çıktı şimdi yine yaptım ikinci çizgi yarıda kaldı kasetün içinde hamile miyim Genişletmek için tıkla... denzmavs .!.: Kızlar daha önce test yapmıştım silik çıktı şimdi yine yaptım ikinci çizgi yarıda kaldı kasetün içinde hamile miyim Genişletmek için tıkla... Kaçınca günün canım belki daha erkendir
D denzmavs Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2024 183 7 19 Cuma 09:32 Konu Sahibi denzmavs #7 denizsevda .!.: Kaçınca günün canım belki daha erkendir Genişletmek için tıkla... Daha var adetiöe 6 gün var bugünü saymazsak 5
denizsevda .!.: Kaçınca günün canım belki daha erkendir Genişletmek için tıkla... Daha var adetiöe 6 gün var bugünü saymazsak 5